Şimdi Ara

HTC Touch HD 2, daha hızlı bir işlemci ve Android platformuyla gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • htc touch hd aldım outlooktaki tüm numaraları senkronize edip telefona yükledim ama bir türlü a'dan Z'ye isim olarak sıralamıyor sıralama kriterinde isim yada şirket var isimi seçiyorum soyisme göre sıralıyor biri yardım etsin arayacam kişiyi bulana kadar soyismi hatırlamaya çalışıyorum çok zor oluyor....
  • Alsace kardeşim, biz okuduğumuzu, netten gördüğümüzü, site bilgilerini veriyoruz. Şahsen o cihaz bende yok. HTC Touch HD de kardeşimde var. Velhasılın tekrar inceledim ürünle ilgili yorumları, arkadaşın dediği gibi bir sende var sanırım ön kameralı HTC Touch HD2. Ayrıca kardeş, kamera olur olmaz yani biz suçlayıcı bir şekilde çıkmıyoruz ki karşına, yanlışımız varsa özür de dileriz.
  • kim ne derse desin.bu cihazda ön kamera yok.Eger var deniyorsa o baska bir cühaz yada cakma bir cihazdır.O kadar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayyaatt

kim ne derse desin.bu cihazda ön kamera yok.Eger var deniyorsa o baska bir cühaz yada cakma bir cihazdır.O kadar....

Hepsi burada cihaz ile ilgili ön sipariş almaya başlamış. Ama cihazın özelliklerinde görüntülü konuşma yok. Bu nasıl iş anlamadım ? Son sistem telefon çıkarıyorsun ama bir noktada teknolojinin çok gerisinde kalıyorsun.
  • yazılarınızı ilgi ile okudum satmak için elime aldığım hd2 de gerçekten ön vga kamera yoksa bu satışın çakıldığı anlamına gelir.

yeteri kadar reklamı yapılmayan bu ürünü sanırım tercih eden sayısı çok az olacaktır.
  • arkadşalr bende araştırdım evet ön kamera yok 3G var ama görüntülü konuşma yk alacaktım ama şimdi alsammı diye düşünüyorum.Touch hd vardı çalındı aynısını almak istemiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadşalr bende araştırdım evet ön kamera yok 3G var ama görüntülü konuşma yk alacaktım ama şimdi alsammı diye düşünüyorum.Touch hd vardı çalındı aynısını almak istemiyorum :S

3g var ama görüntülü görüşme yok neden şaşırdın bu kadar.. 3g görüntülü görüşme değildir ki zaten ayrıca çok saçma bişey görüntülü görüşme bence.. Ilk bi hevesini alırsın 1 ay sonra bi daha yüzüne bakmassın bence.. Sokak ortasında çıkarıcan telefonu tutcan böyle karşında sesli sesli konuşcan karşındakinle görüntülü biçimde saçma bi hayli..
  • slm arkadaşlar ben kullanıyorum 2.camera yok cihazda ve sırf o yuzden satıyorum 2 haftalık cihaz
  • Arkadaslar biraz sabirli olun HD3 gelecek nisan mayis ayinda.1,5 GHZ islemcisi ve 4.5 linc ekrani olacak.,ve ayni aylardada iphone 4G cikacak diye biliyorum.
  • Bu konuar neden hortlatılır bür türlü anlamadım.
  • quote:

Arkadaslar biraz sabirli olun HD3 gelecek nisan mayis ayinda.1,5 GHZ islemcisi ve 4.5 linc ekrani olacak.,ve ayni aylardada iphone 4G cikacak diye biliyorum.

bu üyelik kime ait?şikayet ettim ama şikayet görmezden gelindi?amacınız ne ne yapmaya çalışıyorsunuz?
  • Merhaba arkadaslar,
    Htc yi bilmiyorum ancak, general mobile mwc2010 da htc hd2 nin tipkisinin aynisini Android kullanarak tanitmis. Yorumlari okudugumda htc hd2 yi androidli yapamadi ama general mobile yapti diye tanitiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canatali

Merhaba arkadaslar,
    Htc yi bilmiyorum ancak, general mobile mwc2010 da htc hd2 nin tipkisinin aynisini Android kullanarak tanitmis. Yorumlari okudugumda htc hd2 yi androidli yapamadi ama general mobile yapti diye tanitiyorlar.

Android'li yapmamak gibi bir şey yok ki. İsterlerse yaparlar. HTC her firmaya mesafeli yaklaşıyor. Ne Android'e ne de Windows Mobile Phone'a tam olarak yaslanmadı. Hatta kendi işletim sistemi çıkartıyor. Kısaca şunu demek istiyorum. Adı geçen bu işletim sistemlerine eşit davranmaya çalışıyor. Bütün telefonlarını Android'li yapmayacağı gibi bütün telefonlarını WMP'de yapmaz.

Benim itirazım şudur: Neden telefonlarımıza hangi işletim sistemini yükleyeceğimizi kendimiz karar vermiyoruz da üreticiler veriyor? Bence böyle bir opsiyon olsun. Mesela, HTC Desire hem WMP hem de Android'li olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca
    quote:

Orijinalden alıntı: canatali

Merhaba arkadaslar,

Android'li yapmamak gibi bir şey yok ki. İsterlerse yaparlar. HTC her firmaya mesafeli yaklaşıyor. Ne Android'e ne de Windows Mobile Phone'a tam olarak yaslanmadı. Hatta kendi işletim sistemi çıkartıyor. Kısaca şunu demek istiyorum. Adı geçen bu işletim sistemlerine eşit davranmaya çalışıyor. Bütün telefonlarını Android'li yapmayacağı gibi bütün telefonlarını WMP'de yapmaz.

Benim itirazım şudur: Neden telefonlarımıza hangi işletim sistemini yükleyeceğimizi kendimiz karar vermiyoruz da üreticiler veriyor? Bence böyle bir opsiyon olsun. Mesela, HTC Desire hem WMP hem de Android'li olsun.

Aslinda iyi olurdu.ben de oyle olsa ne kadar guzel olurdu diyordum. Ancak isletim sistemi sonucta donanima baglidir. Ureticiler her isletim sistemini kendi donanimlarina uyumlu hale getirmek icin ugrasamazlar. Kaldiki her isletim sistemi her donanima uyumlu olmayabilir.
    mesela ne guzel androidin 2.1 versiyonu var.ancak firmanin telefona uydurmasini beklemek Zorundayiz.

Belkide htc kendi donanimina uyduramamistir.bu nedenle hd2nin androidli versiyonunu cikaramiyordur. Cikartmasi gerekiyor cunku benim anladigim kadariyla o telefonun herkes androidli versiyonunu istiyor.

• quote:

Arkadaslar biraz sabirli olun HD3 gelecek nisan mayis ayinda.1,5 GHZ islemcisi ve 4.5 linc ekrani olacak.,ve ayni aylardada iphone 4G cikacak diye biliyorum.

nisan mayıs ayına hd3 yetişmesine imkan yok bence. yine kasım ayını bulacaktır, o da yurtdışında.

ama sağlam duyumlarım var diyosan o ayrı tabi :-)

selamlar
  • hd3 diye birşey çıkmıcak sadece bu senelik bilginize. htc nin tüm telefonlarıda android olcak bu seneki vede hd2 gibi bir telefon sürmicekler.
  • selam arkadaşlar, htc touch 2 gerçekten güzel bir pda. sanırım sadece görüntülü konuşma yok. walla kararsız kaldım, görüntülü konuşma yok die karar değiştirilir mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.