Şimdi Ara

HTC TOUCH DIAMOND ! Ana Başlık.. (İnceleme Güncelleme:25.Nisan.09) (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.430
Cevap
17
Favori
669.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gti206

arkadaşlar igo menulerinde gezerken çıkan klick tuş sesini diamonda nasıl bulabilriz

bunu çözdüm ses ayarlarında screen ve hardware button seceneklerini açarak yapabiliyoruz
  • quote:

quote:

arkadaşlar igo menulerinde gezerken çıkan klick tuş sesini diamonda nasıl bulabilriz

bunu çözdüm ses ayarlarında screen ve hardware button seceneklerini açarak yapabiliyoruz

estağfurullah

diamondun tf3d arabirimi yokmu windows haricinde onu türkçe olarak kullanabiliyoruz

kişiler programlar mesajlar ayarlar hava durumu v.s en basiti tf3d config yukle ayarlardan tf3d dilini türkçe seç restart

tf3d 0.6.7

http://handheld.softpedia.com/get/System-Utilities/Enhancements/Diamond-TF3D-Config-66187.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gti206 -- 15 Aralık 2008; 23:48:30 >

• tamam yaaa
    ben onu zaten kullanıyordum
    saol bu arada soft keylerde telefon ve programlar var ya onlar nasıl değiştiriliyor
    birde active sync devamlı çalşıyor mu...?
    çok teşekkürler
  • arkadaşlar
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2869354#post2869354
    linkteki uygulamayı yapan var mı acaba?
  • Spb Wireless Monitor uygulaması çok güzel. Ancak ilaç lazım. Herkeze tavsiye ederim. Hangi program hangi Dll nekadar yükleme yapmış görülebiliyor. Ayrıca tarife de eşleştirebiliyorsunuz. İlacı olsa güzel olcak 15 günlük deneme sürümünü kullanıyorum şimdilik. Turkcell'den internet kazığı yedikten sonra bu tip programlar faydalı oluyor.

İlacın tarifi bugün taze taze çıkmış : 6A5539X68E94 emeği geçen herkeze teşekkür :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 16 Aralık 2008; 3:55:12 >
  • Herkese selamlar ,

Bu akşam kendi cooked rom mu hazırlayıp telefona yüklemiş durumdayım .
    yurtdışı forumlarında bulanan çeşitli kitchen ları kullanarak RUU_Diamond_hTC_Asia_HK_WWE_1.93.831.1 romu cook edip kullandım.
    işin gerçeği amacım sadece kullanmadığım programların telefonumda yüklü olmasını istemedim .

Şu anda memort usage larım ilk açılışta

Program : Total : 111.02 mb
    In use : 51.38 mb
    Free : 59.36 mb

Stroage
    total 118.42 mb
    ın use 20.94 mb
    free 97.48 mb

program usage %47 olarak çalışıyor şu anda .
    Yüklü olan programların listesi :

Games ( bubble breaker , solitaire , teeter ) oyunları kaldırmayı unutmuşum :)
    office onenote mobile ( bu kalsın bari dedim :) )
    albüm
    bluetooth
    calculator
    camera
    comm manager
    file explorer
    internet sharing
    notes
    opera browser
    quick gps
    remote desktop ( kaldırmayı unutmuşum :) )
    sım manager
    tasks
    zip
    task manager
    Official rom dan kaldırdığım programların listesi :

Adobe
    MP3 trimmer
    FM radio
    Office
    Voice recorder
    Auto update
    Audio booster
    CyberonVoiceCommander
    JBlendJava_CSL
    OutlookEnhancement
    PlayShow
    WindowsLive
    StreamingMedia_HTC_ALL

vb gibi özellikleri kaldırdım şu anda sorunsuz çalışıyor telefonum .
    Şüphesiz registry tune edilmediği için memory usage dışında çok bir artısı yok.
    Bundan sonraki amacım önceden cooked edilmiş romlardan birisini seçip içinde kullanmadığım programları özellikleri kaldırıp kendime ait custom bir rom yapmak . Böylece kişiye özel maksimum kullanım kabiliyetine ulaşacağımı düşünüyorum.

bundan sonraki dememde sadece aşağıdaki programları yüklemeyi düşünüyorum .
    igo8
    opera
    quickgps
    photohunt oyunu
    albüm
    bluetooth
    calculator
    camera
    comm manager
    file explorer
    internet sharing
    notes
    task manager vb.

eğer buna benzer özelliklerde bir roma ihtiyacı olan arkadaşlar var sa romu hazırladıktan sonra seve seve paylaşırım . tabi romun adını donanimhaber.com yaparak :)

bu konuyla ilgili olan arkadaşlarla bilgi alışverişinde bulunmak faydalı olacaktır.

• sevgili GTİ206 ve PAİN ; Dutty3.6 yı kurdum. kurduktan sonra setting e girip dievice information u tıklayınca ROM VERSİYON: DUTTYS V3.5 WWE gözüküyor.
    pain, senin verdiğin linkten yukledim. acaba sizdede böylemi gözüküyor? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yilmazobakan

sevgili GTİ206 ve PAİN ; Dutty3.6 yı kurdum. kurduktan sonra setting e girip dievice information u tıklayınca ROM VERSİYON: DUTTYS V3.5 WWE gözüküyor.
    pain, senin verdiğin linkten yukledim. acaba sizdede böylemi gözüküyor? yardımcı olursanız sevinirim.

araya girmiş gibi olmıyım ama dutty v3.3 versiyonu v3.4 v3.5 v3.6 dan daha hızlı bir rom.
    bilinen en büyük bug açılan programları kapatılmasına rağmen arka planda memory i işgal etmeleri. uzun zamandır dutty kullandım ama son v3.5 v3.6 performans açısından sıkıntılı maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryogo

quote:

sevgili GTİ206 ve PAİN ; Dutty3.6 yı kurdum. kurduktan sonra setting e girip dievice information u tıklayınca ROM VERSİYON: DUTTYS V3.5 WWE gözüküyor.

araya girmiş gibi olmıyım ama dutty v3.3 versiyonu v3.4 v3.5 v3.6 dan daha hızlı bir rom.
    bilinen en büyük bug açılan programları kapatılmasına rağmen arka planda memory i işgal etmeleri. uzun zamandır dutty kullandım ama son v3.5 v3.6 performans açısından sıkıntılı maalesef.

o konuda haklısınız, bende 3.3 den geçtim 3.6 ya hız açısından bariz fark var ama benım için artık en mühim şey sorunsuz problemsiz çalışması. uğraşmak istemiyorum artık.

• Dutty kullananlar pek temalara bulaşmasın derim. Tabi deneyebilirsiniz fakat :

1. Büyük ihtimalle yavaşlayacak telefon.
    2. Hatalar oluşabilir (Dutty özel güncel sistem dosyaları kullanıyor ama temayı yapanlar pek bu tip şeyleri dikkate almayabiliyor. Fakat bazılarıda alıyor ama hangileri bilmiyorum)
    3. Deneyin burayada yazın hangi rom ile hangi tema sorunsuz bilinçlenelim.
  • Arkadaşlar htc streming media ve playshow nedir kullanan var mı? Divx oynatır mı bunlar? Link verebilecek var mı?
  • Dutty 3.4 - 3.6 felan derken gene 3.3 e geri döndüm. Daha hızlı. Diğerleri beni kastı.

Boş bir rom buldum. Bu Touch flo 3d nin setup dosyasını bilen deneyip kullanan varmı? Ben bir .cab dosyası buldum ama diamond da çalışmadı. Bunu bulursam hızlı ve bomboş bir rom kurarak programları kendim kurmak istiyorum.

Buda dutty romlu telefonum.

• Bu hangi dutty versiyonu,Türkçeleştirmeyi nasıl yaptınız,karakterleri siz mi bu şekilde değiştirdiniz,bug var mı?Özellikle Türkçeleştirmeden sonra,teşekkürler...
  • Duty 3.3, Türkçe ve fontlar için gerekli programları yükledim oldu. Bug varmı? Sanırım Türkçeyi yüklemeden öncesi ile aynı durumda. Şu an birşey görmedim. Olsada beni rahatsız etmeyecektir.
  • quote:

evet 3.5 gorunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet.mercan

Spb Wireless Monitor uygulaması çok güzel. Ancak ilaç lazım. Herkeze tavsiye ederim. Hangi program hangi Dll nekadar yükleme yapmış görülebiliyor. Ayrıca tarife de eşleştirebiliyorsunuz. İlacı olsa güzel olcak 15 günlük deneme sürümünü kullanıyorum şimdilik. Turkcell'den internet kazığı yedikten sonra bu tip programlar faydalı oluyor.

İlacın tarifi bugün taze taze çıkmış : 6A5539X68E94 emeği geçen herkeze teşekkür :)

http://www.4shared.com/file/41673107/9aade84c/Spb_GPRS_Monitor_v251.html?s=1

• quote:

Orjinalden alıntı: pain

SPB nin tüm programları full !

Development

EzSetup v2.0

SPB Benchmark v1.6

SPB Clone v1.5.9

SPB Extended Theme Generator

SPB Kiosk v4.1.1
    -----------------------------------------------

Games

SBP AirIslands v1.1

SPB Arkaball II v1.1

SPB Balltracker v1.2

Spb Brain Evolution v1.2

SPB Bubbles v1.1

SPB FreeCell v1.5

SPB Matches v1.2

SPB Minesweeper II v1.2

SPB Numbers v1.2

SPB Pocket Highscores v2.0

SPB Quadronica v1.2

SPB Sudoku v1.2

SPB Xonix II v1.1
    -----------------------------------

Productivity

SPB Backup v1.6.3

SPB Diary v2.5.8

SPB Finance v2.8.0

SPB Full Screen Keyboard v3.0.1

SPB GPRS Monitor v2.5.1

SPB Imageer v1.6

SPB Insight v1.5.1

SPB Mobile DVD v1.2.5

SPB Mobile Shell v2.1

SPB Phone Suite v1.3

SPB Pocket Plus v4.0.2

SPB Pocket Tips & Tricks v1.5

SPB Time v2.2.2

SPB Traveler v1.6.0

SPB Wallet v1.5.1

SPB Weather v1.7.4
    --------------------------------

SPB UniThemes

SPB Space

SPB XAqua

SPB Arctic Blue

SPB Black47

SPB Silver

SPB Tech

-------------------------------

Link:
    http://www. 2shared.com/file/4159748/ceeb53d8/DH-Pain.html

http://www. filefactory.com/file/3097a7/n/DH-Pain_rar">DH-Pain.rar

http://www2. przeslij.net/download.php?file=DH-Pain.rar

linki tarayıcınıza kopyaladıktan sonra aradaki boşlukları kaldırmayı unutmayın

dostum senın linki indiriyorum ama virus taraamasında geçemiyor. bilgisayar açmıyor.

• O Türkçe ve fontlar için gerekli programların varsa linkleri yoksa tam adlarını rica etsek.
    quote:

Orjinalden alıntı: sariertan

Duty 3.3, Türkçe ve fontlar için gerekli programları yükledim oldu. Bug varmı? Sanırım Türkçeyi yüklemeden öncesi ile aynı durumda. Şu an birşey görmedim. Olsada beni rahatsız etmeyecektir.
  • bu ne yav iki günde bi rom yükler oldum son kez türkçe rom yükleyecem bidahada ellemem yeter ya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: agabaran

bu ne yav iki günde bi rom yükler oldum son kez türkçe rom yükleyecem bidahada ellemem yeter ya :D

valla aynen bende geçen hafta piyasadaki bütün romları falan denemiştim tak etmişti artık .
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.