Şimdi Ara

HTC Tattoo Root+Recovery+Android 2.1 Rom Resimli Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
1
Favori
33.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi hazırladığım bu rehberi sizinle paylaşmak istedim. Bu konuda birçok soru işareti var çünkü.

Pdf dosyası halinde hazırladığım döküman 15 sayfadır. Birçok sorunuzu cevaplayacağına inanıyorum. Diğer sorularınızı da konudan sorabilirsiniz.

Eğer flashlma işlemini yapamıyorsanız. Telefonunuzu ses azaltma tuşuna basılı tutarak açın. Fast boot mode seçin ve usb bağlantısı yapın. Daha sonra flash atma işlemi uygulayın. Flash atma sırasında CID hatası alıyorsanız farklı bir hafıza kartını goldcard yapın.

Örnek rom'un Ekran görüntüleri.

HTC Tattoo Root+Recovery+Android 2.1 Rom Resimli Anlatım

Dökümanı indirmek için tıklayın....

Bu dökümanı başka yerde de kullanmak istiyorsanız lütfen kaynak gösterin. Emeğe saygı lütfen..

Edit: Yanlış bölüme açmışım taşınırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renatgad -- 28 Haziran 2010; 22:52:13 >

• eline koluna sağlık...
  • Ellerine sağlık, Çok güzel bir rehber olmuş. Ama hala kararsızım, garantinin gidicek olması beni düşündürüyor.
  • telefon acayip değişiyor bu işlemleri yapınca. Diğer türlü android market yok falan. Sınırlandırılmış gibi. Ben boşverdim garantiyi. Çok da gerekmiyecek gibi zaten çünkü telefonun donanım sorunu çıkartacağını düşünmüyorum. Yazılım ile ilgili bir sorunu da kendin zaten rehber aracılığıyla halledebilirsin.
  • renatgad'ın bıkmak bilmez yardımlarıyla başardk (: 2.1deyim şu anda ben de (:
  • böyle giderse bir ben kalıcam 2.1'e geçmeyen
  • renatgad kardeşim,
    bende 1 haftalık tattoo kullanıcısıyım, hazırladığın belge çok hoş olmuş, ben daha önce yabancı forumlardan anlayabildiğim kadarıyla rom yükleme işini güç bela yapabilmiştim. o kadar çok şey denedimki şimdi ne yaptığımı tam olarak hatırlayamıyorum. bir gün yaptıklarımı tek tek yazayım diyordum ki senin hazırladığın belgeyi gördüm... böylece hazıra konmuş oldum. her ayrıntıyı çok güzel anlatmışsın. Teşekkür eder, çalışmalarının devamını dilerim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu. Birde vodafone'un türkiye için olan orjinal romunu bulabilsem garanti meselesini de halledicez. cihaz garanti dışı kalmıyacak hemde.
  • öncelikle ellerine sağlık çok güzel anlatım ancak ben cihazı vodafone dan aldım HTC World Wide rom yüklemeyi yapamadım. yanlış update dosyası diyor. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • gelen hatanın resmini gönderebilirsen daha fazla yardımcı olabilirim. Muhtemelen CID hatası yada sürücü hatasıdır.
  • walla renatgat çok sağol bende vodafone cihazı 2.1 yapabildim sonunda... :)
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu. tüm tattoo cuları android 2.1'e bekliyoruz

çoğalabilirsek bizde bir htc tattoo grubu kuralım her cihazın grubu var bizim neden olmasın
  • renatgad merhaba,
    HTC worldwide kuramadım. Usb bağlantı hatası diyor. Ama bağlantıda sıkıntı yok hem htc sync hem de çıkarılabilir aygıt olarak bağlantı yapabiliyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
  • world wide rom kuramıyorsanız birinci mesajdaki kırmızı ile yazılı işlemleri deneyin.

telefonunuzu ses azaltma tuşuna basılı tutarak açın.
    HBOOT menüsü karşınıza gelecektir.
    back tuşuna basarak fastboot menüsüne geçin.
    usb bağlantısını yapın.
    flashlama işlemine başlayın
  • Teşekkürler Renatgad hallettim sorun windows 7 denmiş. Android 2.1.9 u yükledim fakat bilgisayarla hiç bir bağlantı kuramıyorum.kabloyu taktığımda sadece şarj oluyor. Yardımcı olursan sevinirim.
  • andrioid sync yada android commnader kullanabilirsin.

telefonda üstte bulunan taskbar'ı aşağya doğru çekersen orada mount usb drive yazar o zaman da flash disk gibi çalışır. htc sync çalışmaz.
  • Renatgad hocam olmadı. Senkronize olmuyor sadece flash disk olarak çalışıyor. Bir de sd kart bağlantısını kapat dediğim de sd kart bozuk uyarısı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: borasera

Renatgad hocam olmadı. Senkronize olmuyor sadece flash disk olarak çalışıyor. Bir de sd kart bağlantısını kapat dediğim de sd kart bozuk uyarısı veriyor

Hata verdiğinde reboot phone deyin sorunsuz çalışıyor. ;) Diğer hata bende de var ama direk kartı bilgisayara bağlıyorum ben.
  • windows 7 ile bende sorun yaşadım, telefonu disc olarak çalıştırdığında windows'un bulduğu driver'ı sil yeniden kendisi bulsun.
  • yaw renetgad kardeş, 2.2'yi ne zaman yüklüyoruz? bu 2.1'e uygun flash player yok mudur?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.