Şimdi Ara

Htc Tattoo Fiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc Tattoo modeli alacagim ancak surekli alisveris yaptigim hepsiburada'daki fiyat ile ereyon'daki fiyat arasinda muazzam fark var.Nedeni nedir acaba ? ereyondaki urunde eksik mi var diye dusunmeye bile basladim.

• Hic bir firki olan yok mu Gerci hepsiburada musteri hizmetlerine de bir bilgi maili attim ama ya fiyati guncellemediler ya bu iste var bir sey,aradaki fark 240tl arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN
    Hic bir firki olan yok mu Gerci hepsiburada musteri hizmetlerine de bir bilgi maili attim ama ya fiyati guncellemediler ya bu iste var bir sey,aradaki fark 240tl arkadas

aradaki fark ereyonun urunu indirimli olarak satmasidir. Baska bir eksigi falan olacagini sanmiyorum.genelde cihazlar bu gbi sitelerde hepsiburada.com.hizlial.com ereyon.com ayni zamanlarda indirimde oluyor ve hep birbirine yakin rakamlarda seyrediyor fakat bazen boyle bi site daha once indirime gidebiliyor zaten ilerleyen tarihlerde hepsiburadada ereyondaki fiyata yakin bir fiyattan satilacagina emin olabilirsin.kaldiki tattoo nun ederi ereyonda gordugun 600 civari fiyattir.bence bi hatay dusup 845 civari bi fiyat vermeyin derim bu cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musanpa -- 24 Ağustos 2010; 11:02:48 >

• quote:

aradaki fark ereyonun urunu indirimli olarak satmasidir. Baska bir eksigi falan olacagini sanmiyorum.genelde cihazlar bu gbi sitelerde hepsiburada.com.hizlial.com ereyon.com ayni zamanlarda indirimde oluyor ve hep birbirine yakin rakamlarda seyrediyor fakat bazen boyle bi site daha once indirime gidebiliyor zaten ilerleyen tarihlerde hepsiburadada ereyondaki fiyata yakin bir fiyattan satilacagina emin olabilirsin.kaldiki tattoo nun ederi ereyonda gordugun 600 civari fiyattir.bence bi hatay dusup 845 civari bi fiyat vermeyin derim bu cihaza.

Tesekkurler cevabiniz icin.Ayni dusuncelere sahiptim sizde onaylayinca problem kalmadi.hizlial.com dan daha once de alisveris yapmis ve memnun kalmistim,ereyon'u da cok duydum,birinden verecegim simdi siparisimi.Kesinlikle 240 lira fazla verme taraftari degilim :) Tekrar tesekkurler
  • onemli degil bende iki siteyi de devamli takip eden ve basarili bulan biriyim.hizlial.com u daha cok kullandim alisverislerimde ve hicbir sorun yasamadim.sizede sorunsuz alisverisler dilerim.
  • quote:

quote:

Tesekkurler cevabiniz icin.Ayni dusuncelere sahiptim sizde onaylayinca problem kalmadi.hizlial.com dan daha once de alisveris yapmis ve memnun kalmistim,ereyon'u da cok duydum,birinden verecegim simdi siparisimi.Kesinlikle 240 lira fazla verme taraftari degilim :) Tekrar tesekkurler

burayı gordunuz mu ?
    fıyat bıraz daha dusuk ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 24 Ağustos 2010; 14:22:01 >

• Internette her siteye guvenemiyorum ozellikle bu tur alisverislerde,hizlial'dan verdim siparisimi.Bende hizlial ve hepsiburada'dan yapiyorum daha cok.Tesekkur ettim yine de dostum tavsiyen icin,bakmistim oralara da ;)
  • Tattoo yerine Wildfire baksanız. Hem kapasitif hem de android 2.1. Fiyatı da 659 TL.

http://forum.donanimhaber.com/m_42076819/tm.htm
  • HTC Tattoo bugün Best Buy da 499 TL
  • Dun oglen itibariyle telefon elime gecti,bekledigimden iyi cikti,mesajlasmaya da alisinca tamam olacak :) Gayri tesekkur ettim ilgin icin ancak bu noktadan sonra dusunmek istemiyorum aldik,bitti,gitti :) ucanturk45,eyvallah dostum fiyat bilgisi icin zaten bekledikce dusuyor bir yerlerde bir yerden baslamak lazimdi.
  • quote:

Dun oglen itibariyle telefon elime gecti,bekledigimden iyi cikti,mesajlasmaya da alisinca tamam olacak :) Gayri tesekkur ettim ilgin icin ancak bu noktadan sonra dusunmek istemiyorum aldik,bitti,gitti :) ucanturk45,eyvallah dostum fiyat bilgisi icin zaten bekledikce dusuyor bir yerlerde bir yerden baslamak lazimdi.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

quote:

Dun oglen itibariyle telefon elime gecti,bekledigimden iyi cikti,mesajlasmaya da alisinca tamam olacak :) Gayri tesekkur ettim ilgin icin ancak bu noktadan sonra dusunmek istemiyorum aldik,bitti,gitti :) ucanturk45,eyvallah dostum fiyat bilgisi icin zaten bekledikce dusuyor bir yerlerde bir yerden baslamak lazimdi.

Hayırlı olsun.

Eyvallah kardesim sagolasin.Umarim hayirli olur,pek sansli olmadim telefon konusunda bugune dek ama
  • Bende 15 gun once vodafondan aldigim bu telefonu satiyorum. 450 tl. Ilgilenenler pm atabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.