Şimdi Ara

Htc sensationd beats auido özelliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon hakkında hiçbir bilgim yok yeni aldım çözüyorum yavaş yavaş. Fakat bir yerden hatırlıyorum telefonda müzik dinlerken kulaklıkta beats auido özelliğini bir yerden açıyorduk sanki öyle hatırlıyorum açılıyorsa nereden açıyoruz? Yoksa bu modelin ismi ve zaten kaliteli müziği direk alıyor muyuz. Hiç bir bilgim yok kusura bakmayın madur görün soruyorum ama teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Spe3dy

Arkadaşlar telefon hakkında hiçbir bilgim yok yeni aldım çözüyorum yavaş yavaş. Fakat bir yerden hatırlıyorum telefonda müzik dinlerken kulaklıkta beats auido özelliğini bir yerden açıyorduk sanki öyle hatırlıyorum açılıyorsa nereden açıyoruz? Yoksa bu modelin ismi ve zaten kaliteli müziği direk alıyor muyuz. Hiç bir bilgim yok kusura bakmayın madur görün soruyorum ama teşekkürler

sensation xe cihazında beats audio özelliği var. müziğin içinde ekolayzır ayarlarına bak. düz sensation için custom rom yüklemeden elde edemezsin beats özelliğini.
  • POWERAMP yükle daha çok kalite alacaksın ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_65274675/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65274675
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.