Şimdi Ara

HTC Sensation XL , ICS Güncellemesi geldi :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Peki güncelleme nasıl iyimi? Ben cok arada kaldım yuklesemmi yuklemesemmi diye. Şarjı, desteklediği uygulamalar veya ram kullanımı daha mı iyi. Tecrübelerini paylaşırssan sevinirim
  • Şarj süresi farkettiğim kadarıyla biraz daha uzadı fakat daha tam olarak denemedim.
    Telefonda en sevdiğim uygulama ekran kilidi olayı oldu,yüz tanıma olayı var Ram eski halinde ortalama 90-110mb arası kalırken şuan için +200 rahat kalıyor ve telefon kendini daha rahat hissediyor. Hiç düşünme,güncelle
  • Merhaba bende de Sensation XL var yurt dışı cihaz ancak güncelleme yok diyor sizinki garantili mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozbey

Merhaba bende de Sensation XL var yurt dışı cihaz ancak güncelleme yok diyor sizinki garantili mi ?

Otomatik güncelleme beklemeyin,manuel yapın. Garantili değil mi bilmiyorum,Dubaiden gelme.
  • rom u nereden indirdiniz ?
  • htc ye mail atıyorum şaka gibi bana daha güncellemenin resmi olarak yayınlanmadığını mail atıyorlar oysaki tüm sitelerde ve kendi sayfalarında resmi olarak fota üzerinden yayınlandığı söyleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beni şimdi aradılar önceki aramalarıma istinaden 2 hafta önce türkiye cihazlarına verildiğini söylediler.Benim telefon almanya ama güncelleştirme yok.
  • darısı incredible s in başına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozbey

beni şimdi aradılar önceki aramalarıma istinaden 2 hafta önce türkiye cihazlarına verildiğini söylediler.Benim telefon almanya ama güncelleştirme yok.

Valla arkadasım benim telefonda almanya dan ama Bana geldi android 4 ve htc sense 3.6 gelısımı. Hat olarak Avea kullanıyorm hatta. Bilmiyorum sana neden gelmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeopol

darısı incredible s in başına

Aminnn

• Selamin aleykum

Arkadaşlar elimde yurt dışı htc xl model telefon var wifiden bağlanıp yazılım yükseltmeye gelince güncellemeyi görüyor indir diyorum ama sonrasında dosya bozuk diyor. Yurt dışı cihazlara ne şekilde nasıl güncelleme yapılıyor bilen bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Hayırlı günler.... Not: Cihazim pasaport kayıtlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShperioN -- 19 Haziran 2012; 14:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owerline

Sensation XL stock ics linkleri

http://www.multiupload.nl/GGTCZT0PWY

http://d-h.st/Pbz

nasıl yükleyeceğiz peki bunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.