Şimdi Ara

HTC sensation XL 300tl hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşkar merhaba htc sensation xl almak istiyorum cihazı cok arastırdım çok güzel cihaz yanlız donma yaşanıyomuş kullanan arkadaşlardan biraz yorum alsam daha iyi olucak turkcell kontratlı htc sensation xl alana 300 tl hediye çeki veriyomuş. 1000 dak 1sms 1gb internetle beraber aylık 148 tl ödemesi varmış hediye çekiyle birlikte mantıklı geldi bana sizin tavsyeleriniz varsa dinlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvntcnkr -- 13 Mart 2012; 11:42:12 >

• güzel telefon ama donanımsal olarak biraz düşük tek çekirdek diğer yönlerden iyi sayılır ama o fiyata sensatıon xe almak daha mantıklı çünkü aralarında baya fark var.
  • Kısaca söylemek gerekirse eline alıp bir daha bırakmak istemeyeceğin bir telefon donanım yetersiz fln deniyor ama kimse delphi ile program yazmıyor sanırım telefon üzerinde :)
  • bilgiler için teşekkür ederim ben zaten full paket kullanıyorum turkcellde 59 tl ödüyorum. Bu cihazı aldığım zaman paketle birlikte 148tl ödeyeceğim.ufak bi hesaplama yaparsak:

Full paket : 59tl 24 ay kullanacağımızı varsayalım : 1414tl
    htc sensation XL + full paket : 148tl 24 ay kontrat : 3552tl -300tl hediye çeki :3252 tl cihaz bana kontrat snunda 1830a gelmiş olucak sizce mantıklımı.
  • cihazın fiyat normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.