Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar daha once batarya omru icin juice defender onermiştim.. bende baya işe yarıyordu fakat tel. kendiliginden reset atiyordu kendine. cebimden cikartip bakiyorum pin kodu soruyor. 8-10 kere oldu servise yollamayi düşünüyordum sonra juice defender i kaldirdim tel 136 saatir acik reset atmadi.
    aynı reset problemi ile karsilasan varsa kaldirsin juice defender i. belki benim baska uygulamalarla da cakisiyor olabilir. sizde de aynı problem oluyorsa kaldirin gitsin.
    günden güne baglanıyorum cihaza :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vega_vega -- 10 Ağustos 2011; 0:56:55 >
  • bugün tim ve vodafone bayilerine telefonu kayıt ettirmek için sordum : telefon yurt dışından aldım. ne yapmam gerek diye.

cihazı,pasaportu ve pasaport sahibini istediler. 1 pasaporta 1 telefon dediler 2 senede. forumda arkadaşlar 2 telefon diyordu acaba bu çalışanlarda mı var problem? bi yerde sorduk ücret 10 tl dedi diğer bi yerde 20 tl dedi.
  • arkadaşlar bu telefonu yurt dısından 1300tl ye almak bana mantıklı gelmedi, yurt dısından gelme fiyatları 900tl civarına düşermi hiç, sahibindende kayıtsız 1050tl diyiyor+100tl kayıt 1150tl 300daha katar garantili alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@cKLioN

bugün tim ve vodafone bayilerine telefonu kayıt ettirmek için sordum : telefon yurt dışından aldım. ne yapmam gerek diye.

cihazı,pasaportu ve pasaport sahibini istediler. 1 pasaporta 1 telefon dediler 2 senede. forumda arkadaşlar 2 telefon diyordu acaba bu çalışanlarda mı var problem? bi yerde sorduk ücret 10 tl dedi diğer bi yerde 20 tl dedi.

Aynı pasaporta 2 senede 1 telefon kaydedilebilir.

Ücretleri 5-10 TL diye biliyorum, 20 duymamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SRKN25_IST

quote:

Orijinalden alıntı: SRKN25_IST

Merhaba arkadaslar cihazın radyo performansı nasıl.Ben acıkcası pek begenmedim benim cihazda mı sorun genel olarak mı radyo sorunlu acaba...Soruna gelince otobüste minibüste yani hareket halinde iken cızırtılı cekiyor...Ses net gelmiyor parazit cok..orjinal kulaklıgı ile kullanıyorum..

Arkadaslar yokmu bir cevap...

daha önce yazmıştık ancak görmemişsiniz, radyo kalitesi ve sesi tek kelime ile berbat varmı var idare ediyor o kadar, 2.3.4 te düzelirmi bilmem yakında belli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 10 Ağustos 2011; 1:47:08 >
  • Arkadaşlar internet paketiniz varsa internet radyolarını tavsiye ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaxu

Internetimde problem var 1-2 gune duzelecekmis root icin yardim isteyen herkese yardim ederim yada bir rehber hazirlarim istenirse ilk sayfaya konur.
    Root olanlara da simdilik Insert coin 2.3.4 versiyonunu oneririm

++++ yap yap ilk sayfaya alinsin ii olur. Ama cok detay ve resimli anlatim yap ki malum konuya uzak ark.larda faydalansin
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: ozden61

Sygic sıra yi kurdum. Güncelleme var diyor. Guncellemeyi indirirsem yakalanirmiyim. Key iptal olurmu

sygic sıra nedir?

güncelleyin bişey olmaz. zaten yakalayacak olsa sen nette oldugun an yakalar onu.

tesekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*

quote:

Orijinalden alıntı: huge_marv

Selam arkadaşlar ben de daha bi kaç gün oldu telefonu alalı ama can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım. telefon bil hassa şarjı azalmaya başlayınca (%40 ın altına düşmeye başlayıca) ikide bir donuyor ve kendini yeniden başlatıyor. sürüm olarak güncel sürümü kullanıyorum. 1.35.468.1. telefon ısınıyo desem o da deil. böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu benim gibi.?? byle giderse telfona servis yolu görünecek gibi?? :((

kardeş telefona ne gibi şeyler yükledin?
    bazı çakışmalar yapabiliyor bunları, çünkü şarj azalınca güç tasarrufu bazı şeyleri kısıyor. bu da çakışmaya sebep olabiliyor.
    telefondaki verilerini yedekle, sonra tüm programları sil, pc'ye bağla sd karta format at, sonra telefona fabrika reset yap. pili çıkar tam 10 dk bekle. tak çalıştır.

bakalım düzelecek mi?

yok abicim yaaa düzeledi. Ben de servise verdim.. bakalım artık bi aya dönerler geri herhalde..

• arkadaşlar rock player 1.72 ile 700mb boyutunda mkv 720p dosya oynatıyor ama görüntüde bozulmalar oluşuyo,sizler kaç boyut ve formatta oynatıyosunuz düzgün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

arkadaslar daha once batarya omru icin juice defender onermiştim.. bende baya işe yarıyordu fakat tel. kendiliginden reset atiyordu kendine. cebimden cikartip bakiyorum pin kodu soruyor. 8-10 kere oldu servise yollamayi düşünüyordum sonra juice defender i kaldirdim tel 136 saatir acik reset atmadi.
    aynı reset problemi ile karsilasan varsa kaldirsin juice defender i. belki benim baska uygulamalarla da cakisiyor olabilir. sizde de aynı problem oluyorsa kaldirin gitsin.
    günden güne baglanıyorum cihaza :)

zaten böyle ağır programlar yapıyor böyle şeyleri.. task killer programları, 3g kapatıp açma programlari (zorla) vs. vs.
    bir programı yüklediğiniz zaman, öncesindeki stabil oluşu ile sonrası arasındaki farkı gözlemleyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

arkadaşlar bu telefonu yurt dısından 1300tl ye almak bana mantıklı gelmedi, yurt dısından gelme fiyatları 900tl civarına düşermi hiç, sahibindende kayıtsız 1050tl diyiyor+100tl kayıt 1150tl 300daha katar garantili alırım

300 az para mi...
    onunla class 10 32 gb kart, en kaliteli kılıflar, ekran filmleri alırsın üstüne 150 lira da kalır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ph4444

Arkadaşlar merhaba ;

Bu harika cihazdan alma niyetindeyim. Yurt dışından getirme imkanım var. ebay deki linkte gördüğüm model kafamı karıştırdı.telefonun özelliklerinde linki tıkladığınızda telefon için "HTC Sensation 4G - 4GB - Black (Unlocked) Smartphone" yazıyor. Amerika'ya özel mi acaba.Bilgisi olan var mı? Bu telefonu alsam Türkiye'de uyumsuzluk yaşar mıyım ya da Türkiye'dekilerden farkı ne ? şimdiden teşekkürler....

http://www.ebay.com/ctg/HTC-Sensation-4G-4GB-Black-Unlocked-Smartphone-/102356181?_dmpt=Cell_Phones&_pcategid=9355&_pcatid=801&_refkw=htc+sensation&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5344&_trksid=p3286.c0.m14#

unlocked yazıyorsa tüm simler ile çalışır.. olmadı burada açtırirsnz..
    ama iyice araştırmadan da bin lira verilmez ..

• @*XhsyPhoiDeus* Beni hala listeye eklememissin dostum. Alırım anahtarını

Dün hepsi buradadan Team 16GB Class 10 Ultra Micro Secure Digital Hafıza Kartı + SD Adaptör siparisi verdim. En uygun oradan bulabildim. Gelsin 70 kadar uygulama ve oyun yüklemistim şimdi hepsini resetlicem. :( Biliyorum mutlaka yedekleme vardır ama kesin bir yerlerde problem çıkartır diye yeniden yüklerim.

Kart linki aşağıda
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd100943

İmza için ana sayfada kodlar varmıs, gözümden kaçmış oysaki incelemistim. Arkadaslar kusura bakmasın.

Son olarakta ilk sayfadan aura'yı igoyu yükledim fakat igoda çözünürlük sorunu var bize göre oanı yokmu?

• @Dreampark

Class 10 yanlış bilmiyorsam hızı simgeliyordu. Diğer Class XX serileriyle çok fark var mı arada? 16 GB için 90 TL para vermek istemiyorum. Aydınlatabilir misin Dreampark?
  • Team'in Class10 Sd kartını ve CF kartını Slr da denedim.Her ikisinde de hüsrana uğradığım için güvenemiyorum üstüne C10 yazıyorlar ama kesinlikle aynı çıkmıyor.Sandisk ten şaşmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

@Dreampark

Class 10 yanlış bilmiyorsam hızı simgeliyordu. Diğer Class XX serileriyle çok fark var mı arada? 16 GB için 90 TL para vermek istemiyorum. Aydınlatabilir misin Dreampark?

Olur dostum hele bir gelsin de dün siparis verdim bugün aksam a doğru gelir aksam ayrıntılı incelemelirim yaparım. Sabahta aktarırım. Valla sonuçta bu kart benle heryere gelecek. İçinden 8gb çıkanı saklayacağım satarken veririm. Evo 3D aldığım zamanda tekrar bu kartımı takarım. O yüzden bence bizim gibi kullanıcılar için gerekli. Sonuçta nette birçok test mevcut diye biliyorum ama inceler yarın sabah yazarım.

• @Dreampark
    Hayırlı olsun zaten C10 sa kart cihaz kartı zorlayamaz.Önemli olan hafıza 8 Gb yetersiz kalıyor.Ben uygun zaman bekliyorum gözüm 32 Gb ta.
    Arkadaşlar İnternette genel sorun mu var?
  • forum . dh göçmüş durumda.
    resim. dh yi kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.