Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
987.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim de kafam karisik bu ram konusunda. kimisi yetiyor, hic sikinti yok kasma yok yazmiş. kimisi internete girmek iskence oluyo ram yetmiyor yazmis. oku oku kafayi yiyecegim. hangisine guvenip alacagiz biz bu sensationı! s2 almak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

benim de kafam karisik bu ram konusunda. kimisi yetiyor, hic sikinti yok kasma yok yazmiş. kimisi internete girmek iskence oluyo ram yetmiyor yazmis. oku oku kafayi yiyecegim. hangisine guvenip alacagiz biz bu sensationı! s2 almak istemiyorum.

1 aydır yoğun olarak internet, mail ve sosyal ağ için kullanıyorum. ICS'nin standart problemleri dışında cihazın takıldığına şahit olmadım. ekran geçişleri gayet stabil ve sorunsuz. hatta internet tarayıcısı olarak standart programı kullanıyorum (opera, dolphin vs değil). performansı gayet yerinde. oyun çok fazla yüklemiyorum çünkü alanım değil gereksiz program da yüklemiyorum (toplam indirilen uygulama sayım 45). SD karta aktarabileceklerin hepsini aktarıyorum. stabil bir cihaz tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herodoot -- 28 Ağustos 2012; 11:55:01 >

• iyi ki fazla yüklemiyorsun, benim toplam 22 uygulama var. buna kendi kendini güncelleyen gmail filan da dahil

internete girmek işkence değil ama android'in multitasking mantığından ötürü, tarayıcıdan çıkıp başka şeyler kullandığında, tekrar tarayıcıya girdiğinde sekmelerin hepsini yeniden yüklemek zorunda kalıyorsun çünkü başka uygulamalara ram yettirmek için tarayıcı içeriğini hafızadan siliyor. zaman zaman sinir bozucu oluyor. ama performansta problem yok, çoğu zaman kalkıp blgisayarı açmayı gerektirmiyor.
  • Tarayıcıda böyle bir sorun beni rahatsız edebilir yav. 1 gb'larda olmayacak mı bu peki ?
  • Tarayıcıda böyle bir sorun beni rahatsız edebilir yav. 1 gb'larda olmayacak mı bu peki ?
  • XE Tlf ma dün akşam gelen güncellemede sonra....

Şarja bağlayınca dokunmatik ekran sapıtıyor...Başka yerlere basıyor...

Şarjı çıkarınca düzeliyor...

Yardım edebilirmisiniz ?

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural-can

XE Tlf ma dün akşam gelen güncellemede sonra....

Yardım edebilirmisiniz ?

Saygılar...

şarj cihazınız ve bataryanız orijinal mi? bilgisayardan şarj ederken mi yapıyor yoksa prizden mi? elektrik akımı ile ilgili bir sorun olması lazım. herşeyi yedekleyip telefona format atmayı deneyin. ya da başka şarj cihazı ile şarj ederken bakın oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodokirac

Tarayıcıda böyle bir sorun beni rahatsız edebilir yav. 1 gb'larda olmayacak mı bu peki ?

sorun ram değil, sorun arayüzün kastırması. 1gb da olsa telefonda arayüz doluysa kasar. mesela 10 tane widget, 5 tane ana sayfa, her sayfada 10 uygulama gibi dolarsa 1gb da kasar. bunları optimum ayarlarsanız kasma olmayacaktır. bende 4 sayfa her sayfada en az 1 widget ve ana sayfada 10 uygulama ile kasmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural-can

XE Tlf ma dün akşam gelen güncellemede sonra....

Yardım edebilirmisiniz ?

Saygılar...

ne guncellemesi geldi??

yazılımın surumu ne?
  • hocam biliyorum zaten optimazasyon yaparsak hiçbiri kasmaz ama demek istediğim şuydu benim aradaki fark belirgin olurmu 1 ile 768 arasında ? Sonuçta sense 4 ram az diye gelmedi deniliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdgn

Bugün Singapurdan alımış olduğum Sensation XE'ye 50 küsür MBlık bir güncelleme geldi.
    ICS den sonra ortaya çıkan açılışta programları yeniden gözden geçirme sorunu kalkmış. Boştaki ram 170mb civarlarında (ilk yüklediğimde 230mb dı)
    Güncellemeleri bir kontrol etmenizde fayda var...
    Yazılım numarası 3.33.707.106 oldu

benim cihazimda yurt disi yanniz bu güncellemeden sonra pil perfonmansim fena derecede düstü sizdede bu oldumu yoksa bendemi bir sorun var
  • quote:

hocam biliyorum zaten optimazasyon yaparsak hiçbiri kasmaz ama demek istediğim şuydu benim aradaki fark belirgin olurmu 1 ile 768 arasında ? Sonuçta sense 4 ram az diye gelmedi deniliyor

ben custom rom ile sense 4 kullanıyorum 1 hazirandan beri. o laf tamamen htc'nin bahanesi. htc one v 512 ramle gelip sense 4 alırken sensation ve xe almadı, maksat millet bahane yesin diye atıyorlar. ayrıca sense 4'ün optimizasyonu "bence" sense 3.6'dan daha iyi, yani daha az kasıyor. 1gb ramli galaxy note gördüm ancak arayüz olarak cyanogenmod vardı. yani ne sense ne de touchwiz gibi kastıran bir arayüz yoktu o yüzden iyiydi telefon. bizim telefonda da cyanogenmod denedim sense arayüzsüz telefonda kasma olmuyor.

eğer illa arayüz kullanacaksanız (sense olur, touchwiz olur, timescape olur vs) 1gb ram bile olsa hafif kasmalar görebilirsiniz. Ta ki telefon android 4.1 jelly bean güncellemesi olur, o zaman 512 ramli makina bile yağ gibi kayar en ufak kasma olmaz. Eğer custom rom kullanıp bu arayüzlerden vaz geçerseniz, 768mb ram de çok rahat işinizi görür. Muhakkak aradaki fark etkili olur, ama bence sense arayüzü bu telefona değer katıyor. Sırf 1gb rami var diye s2 almam.

Daha önce dediğim gibi custom romla sense 4 kullanıyorum ve telin performansından memnunum. Sense olan bir android 4.1 çıkarsa bu telefon mükemmel olur, ama çıkacağını da sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

quote:

hocam biliyorum zaten optimazasyon yaparsak hiçbiri kasmaz ama demek istediğim şuydu benim aradaki fark belirgin olurmu 1 ile 768 arasında ? Sonuçta sense 4 ram az diye gelmedi deniliyor

ben custom rom ile sense 4 kullanıyorum 1 hazirandan beri. o laf tamamen htc'nin bahanesi. htc one v 512 ramle gelip sense 4 alırken sensation ve xe almadı, maksat millet bahane yesin diye atıyorlar. ayrıca sense 4'ün optimizasyonu "bence" sense 3.6'dan daha iyi, yani daha az kasıyor. 1gb ramli galaxy note gördüm ancak arayüz olarak cyanogenmod vardı. yani ne sense ne de touchwiz gibi kastıran bir arayüz yoktu o yüzden iyiydi telefon. bizim telefonda da cyanogenmod denedim sense arayüzsüz telefonda kasma olmuyor.

eğer illa arayüz kullanacaksanız (sense olur, touchwiz olur, timescape olur vs) 1gb ram bile olsa hafif kasmalar görebilirsiniz. Ta ki telefon android 4.1 jelly bean güncellemesi olur, o zaman 512 ramli makina bile yağ gibi kayar en ufak kasma olmaz. Eğer custom rom kullanıp bu arayüzlerden vaz geçerseniz, 768mb ram de çok rahat işinizi görür. Muhakkak aradaki fark etkili olur, ama bence sense arayüzü bu telefona değer katıyor. Sırf 1gb rami var diye s2 almam.

Daha önce dediğim gibi custom romla sense 4 kullanıyorum ve telin performansından memnunum. Sense olan bir android 4.1 çıkarsa bu telefon mükemmel olur, ama çıkacağını da sanmam.

Teşekkür ederim hocam da zaten s2 değil de biraz daha para biriktirip one s mi diye düşünüyordum ben. Ya da xperia s diyordum ki sensation ile işlemci farkı filan olmadığını gördüm. Eğer eylül sonunda sıfırını bulabilirsem alacağım. Yoksa başka bir telefon bakacağım.

• merhaba arkadaşlar...htc dostları...
    1---düzgün çalışan görüşme esnasında ses kayıt proğramı
    2---tel kapalıykende çalan alarm proğramı
    3---notlar ve görevlerde verilen göreve alarm atama , bu alarmada müzik mp3 atayabilme olayı..
    şayet bu problemlerin cevaplarını arkadaşlarım dan alırsam çok memnun olacağım....saygılar.
  • Günaydın!

Dün akşam telefonu aldım gece kartımı takıp şarja bıraktım sabahta şarjdan çıkarıp yanıma aldım, 10 dk. önce ilk kez kurcaladım. Wi fi ile bağlandım ama internete giremiyorum, servis ayarları ile alakası olabilir mi?

Saygılar..
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam da zaten s2 değil de biraz daha para biriktirip one s mi diye düşünüyordum ben. Ya da xperia s diyordum ki sensation ile işlemci farkı filan olmadığını gördüm. Eğer eylül sonunda sıfırını bulabilirsem alacağım. Yoksa başka bir telefon bakacağım.

one s performans açısından güzel telefon ama ekranı kötü geldi bana. one x'in yanında sönük duruyor, artı one s'i elinize alıp ekrana yakından bakınca da, karıncalanma mı diyeyim artık, pürüzsüz bir görüntü yok. o açıdan inceleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: attilac

merhaba arkadaşlar...htc dostları...
    1---düzgün çalışan görüşme esnasında ses kayıt proğramı
    2---tel kapalıykende çalan alarm proğramı
    3---notlar ve görevlerde verilen göreve alarm atama , bu alarmada müzik mp3 atayabilme olayı..
    şayet bu problemlerin cevaplarını arkadaşlarım dan alırsam çok memnun olacağım....saygılar.

Konuşurken ses kaydı kernel özelliğidir. Xda 'dan custom kernellere bakın bulabilirsiniz.
    Telefon kapalıyken alarm çalmaz androidin yapısından dolayı. Gece telefonu kapatmayın, zaten telefon uykudayken %5 ten fazla şarj harcamaz.
    Colornote ya da evernote gibi programlar kullanın onlarda bu özelliklerin olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dst42

Günaydın!

Dün akşam telefonu aldım gece kartımı takıp şarja bıraktım sabahta şarjdan çıkarıp yanıma aldım, 10 dk. önce ilk kez kurcaladım. Wi fi ile bağlandım ama internete giremiyorum, servis ayarları ile alakası olabilir mi?

Saygılar..

Modem ayarları ile ilgili olabilir. Modem kablosuz güvenliğini wpa yapın düzelmesi lazım.

• quote:

quote:

quote:

Oyun oynamayacaksanız bu telefonun performansı oldukça iyidir. Sonuçta one x ve s3 hariç piyasada 4 çekirdekli telefon yok. O yüzden oyunların tamamı çift çekirdekli telefonlara yönelik. Ama illa saf performans istiyorum derseniz one x derim ben.

• Arkadaşlar ekranın sağ tarfına kapağın olduğu bölüme bastirdigimda gıcırdamalar oluyor sizde de var mı aynı sorun ?

• 
Sayfa: önceki 950951952953954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.