Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22'sinde çinden yola çıktı benim sipariş bakalım ne zaman gelecek.
  • Selamlar kolay gelsin, arkadaşlar elinde temiz çiziksiz sensetion xe kapağı olan var mı satan diyeyim daha doğru olur
  • arkadaşlar vipers rom kullanıyorum aıo mod ile batarya konusunda sıkınıtım yok ama telefon cok performanssız yani güzel akıcı ve 1 gün yetecek kadar batarya optimisayonu olan ve kullandığınız rom önerebilir misiniz ?
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Viper s 2.0.2 sherlock yaptığı sonra pyd x kernel yuklediniz dimi 4.1.9 sonra aio yaptınız bende uzun bir süre kullandıktan sonra yine sherlock yaptığı saf android en iyi rom 4.1 şey gibi inspration ama daha iyi stock kernel root bile yok %99 saf temiz android batarya göstergesi felandayok kullandığım en iyirom ama sherlock 2.0.3 hazır dedi ama bir türlü gelmedi 2.0.3 te çokbuyuk şeyler bekliyorum çok iddialı. Ama bircked kernel ile olmuyor bu iş viper s 2.0.3 tede muhtemelen biricked olacak sonra onu pyd x ile değiştirecegiz ama bir kerneli sonradan portlayinca bence olmuyor. O performans olmuyor. Herritage romun adi bilitz rom gibi safpure 4.1 sense tarak felan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entüisyonist -- 27 Nisan 2014; 11:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vipers 2.0.2 kullandım ve aio kernel modlarıda yaptım ama çok takılma kasılma oluyordu bende vipers 3.1.4 e geçtim sebastiam kerneli aiıo mod ile düzenledim ama yinede takılma oluyor cm11 denedim ama batarya hemen bitiyor stock olarak stabil ve sadece gerekli uygulamaların bulunduğu hafif bir rom var mı
    Xda herritage rom hocam

• peki bu romda kullanılan kernel hangisi içinde gömülü gelen kernel ile gün içinde batarya günü çıkartır mı birde stock rom mu jelly bean değil dimi sense 3.6
    Stock xe kernel günü rahat çıkarırsiniz çünkü çok temiz uygulamalara ilk geldiğinde adobe felan var ben sildim zaten aroma değil direk kendi kuruyor. Bu telefonda jelly bean kullanılmaz. 4.0.4 4.1 tweak felan yok batarya göstergesi bile yok

• Teşekkür ederim hocam deneyip bilgi vereceğim sağlıcakla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bekliyorum hocam bende 2.0.2 den sonra bu roma geçtim oldukça memnunum herşeyin doğalı
  • selamın aleyküm kardeşim romu yükledm gayet stabil çalışıyor gerçekten lakin şöyle bir durum sözkonusu storeden bazı uygulamaları satın almıştım root yetkisi istiyor telefonum s-on olduğu için root yapamadım kalıcı :) genel hatları ile stabil çok güzel rom kalıcı root konusunda bir fikrin varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 27 Nisan 2014; 16:45:21 >
    Hocam ben rootladim konun geçmişine giderseniz bbglob adlı arkadaş super su programınin flashli.halini attı oradan.indirin ve recoveryden fhlaslayin. Bu kadar sonra google playden guncelleyin artık root sahipsiniz greenify mi kullanıyorsunuz ?

• Romun içinde gömülü olması gerekli sanırım ben romu yükledikten sonra supersu flashladim ama guncelledim ama aktif olmuyor nedense romun içine gomebilir miyiz acaba evet greenfiy kullaniyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Romun içinde gömülü olması gerekli sanırım ben romu yükledikten sonra supersu flashladim ama guncelledim ama aktif olmuyor nedense romun içine gomebilir miyiz acaba evet greenfiy kullaniyorum hocam

hocam bilmiyorum da aktif olması lazım ben sonradan flaşladım dosyayı hiçbir sorun olmadı
  • Senin cihaz s.off olduğu için sanırım hocam çünkü s.on geçici oluyor

Cihaziniz s- on ise smart flasher açın hocam s- on hala garantisi var mi ?

• yok kardeşim garanti kalmadı :) s-on hala cihaz ama s-off jounth kablo ile yapılan zor geldiği için uğraşmıyorum :)
    gel sen ne çektiğimi bir de bana sor ak düşen saçlarımı bir bir sayarken ne çektiğimi birde bana sor

• hala superuser yükleyemedim ama en baştada böyle yapmıştım geçiçi root yetkisi alıp içerisinde rootlu rom yüklüyorduk 4ext ile :( bu romun içerisine gömemezmiyiz rootu acaba :(
    Edit: xda sitesinde verilen supersu yu yükledim root yetkisi geldi hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 28 Nisan 2014; 1:57:12 >
    Sorun kalmadiysa problem yok hocam maalesef android programcılığı bu rom işlerine girmek istiyorum ama işte hayat olmadı bilgim felan sıfır zaten bilgim olsa adam gibi kernel yapardım. Hazırı kullanıyoruz inşallah ileride

• 
Sayfa: önceki 11541155115611571158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.