Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayri34

quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

quote:

Orijinalden alıntı: Partir

Telefonu artık eşim kullandığı için epeydir ilgilenemiyorum ancak telefona yeniden rom yüklemem gerekiyor epeydir takip etmediğim için güncel en iyi rom hangisidir? şu an vipers 1.4.1 kurulu sanırım bu romdan sonra çıkan birkaç rom sıkıntılı olduğu için kurmamıştım vipers veya elegancia ne tavsiye edersiniz sorunsuz?

onejay09'un yaptığı Cyanogen Mod 10.1 Linaro ile çalışıyor. htcnin fabrika romundan daha az bugı var.

link verebilirmisin

xda'da ararsanız bulabilirsiniz.

• hayri34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim xda dark forest rom yazarsan bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar slm. Kısıtlı bi süre için idareten xe aldim bi tane ama dikkat ettim alt dokunmatik tuş ışıkları yanmıyor. Acaba herhangi bir ayarı falan mı var ya da sorun ne olabilir acaba? Teşekkürler.

• Arkadaşlar selam,

Sensation Xe de şebeke üzerinde 3g görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir rom mevcut mu?
  • self_control kullanıcısına yanıt
    Android tabanlı cep telefonlarında görüntülü görüşme ara programlar ile yapılır o yüzden aynı uygulamadan arayacaginiz kisiede olması gerekiyor

• TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler fakat,

yanlışınız var, htc dışında (samsung-gm-lg vb.) diğer android tabanlı telefonlarda şebeke üzerinden gürüntülü görüşme herhangi bir program dahilinde değil ve bu görüşme için internet hattınızın olmasına gerek yok.

Rom olaylarını hiç takip edemedim, sorum o yüzdendir,

Yineleyeyim; Şebeke üzerinde 3g görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir rom mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_control

Cevap için teşekkürler fakat,

yanlışınız var, htc dışında (samsung-gm-lg vb.) diğer android tabanlı telefonlarda şebeke üzerinden gürüntülü görüşme herhangi bir program dahilinde değil ve bu görüşme için internet hattınızın olmasına gerek yok.

Rom olaylarını hiç takip edemedim, sorum o yüzdendir,

Yineleyeyim; Şebeke üzerinde 3g görüntülü görüşme yapabileceğimiz bir rom mevcut mu?

sanırım sizin yanlışınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Arkadaslar slm. Kısıtlı bi süre için idareten xe aldim bi tane ama dikkat ettim alt dokunmatik tuş ışıkları yanmıyor. Acaba herhangi bir ayarı falan mı var ya da sorun ne olabilir acaba? Teşekkürler.

rootluysanız yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşın dediği üzere yanlış sizde sanırım :) ben htc kullanıyorum yok samsungta da yok lg de de yok o yüzden yok bahsettiğiniz olay sadece nokia symbian telefonlarda vardı hatırladığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 27 Aralık 2013; 21:39:52 >
  • quote:

quote:

Arkadaslar slm. Kısıtlı bi süre için idareten xe aldim bi tane ama dikkat ettim alt dokunmatik tuş ışıkları yanmıyor. Acaba herhangi bir ayarı falan mı var ya da sorun ne olabilir acaba? Teşekkürler.

Rootlu değil. Acaba sorun donamimsal mi yazilimsal mi nasil anlayabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Arkadaşın dediği üzere yanlış sizde sanırım :) ben htc kullanıyorum yok samsungta da yok lg de de yok o yüzden yok bahsettiğiniz olay sadece nokia symbian telefonlarda vardı hatırladığım

bir de sony ericsson'larda vardı. bir dönem moda olmuştu. sonra eksikleri yüzünden unutulup gitti. Tango kullanabilirsiniz ama gayet rahat oluyor kullanımı.

edit: yanlış haberdar etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creedence Clearwater R. -- 28 Aralık 2013; 0:52:34 >
  • quote:

quote:

quote:

Rootlu değil. Acaba sorun donamimsal mi yazilimsal mi nasil anlayabiliriz?

bir yazılımı sıfırlamayı deneyin.

rootlu olsaydınız bunları açıp kapatan yazılımlar vardı onları deneyebilirdiniz ama maalesef böyle yapıyoruz.

• arkadaşlar hangi uygulamada bu özellik var acabahttp://instagram.com/p/ib9XkRizcA/# _?
    sensation de var ama kamera modunda bunu kullanamıyorum
  • Sensation XE kullanıyorum, Android sürümünü 4.2'ye filan yükselteyim dedim. Ama Fastboot Usb kısmında sürekli <waiting for device> diyor ve ben pes etmek üzereyim. 4-5 saattir onlarca indirme yapıp onlarca farklı yöntem denedim yabancı forumlardan.
  • Road Warrior: Best Racing Game oyununu Sensation da oynayabilen var mı ?..
  • Sayın forum arkadaşlarim xe kullanıcılsti olarak twitterdan birbirimizi takip edelim güncel gelişmeleri oradan paylaşalım diyorum ne dersiniz ? Mesut abiyi felan herkes biliyordur zaten benim @safaslaner karşılıkli takipleselim foruma girmek zor oluyor
  • Ozaman kusura bakmayın :(
    Ama şu nasıl oluyor acaba?

Daha geçen hafta, sıfır yeni alınmış, kurulumunu bizzat kendimin yaptığı 1 adet s3 ve 1 adet gm discovery yi (hatlarını 3g aktif ilk benim yaptığım) rehberden kişi üzerine gelip, "görüntülü ara" demem üzerine görüntülü görüşme sağlaması, herhangi bir program haricinde (tango, viber ki telefonlara henüz hiçbir program yüklenmemişti) nasıl mümkün olur acaba?

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme değilde nedir? Her 2 telefon da android tabanlı.

Boşa akıllı telefon kullanıyorum ozaman ben yıllardır. Aydınlatırsanır sevinirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: self_control

Ozaman kusura bakmayın :(
    Ama şu nasıl oluyor acaba?

Daha geçen hafta, sıfır yeni alınmış, kurulumunu bizzat kendimin yaptığı 1 adet s3 ve 1 adet gm discovery yi (hatlarını 3g aktif ilk benim yaptığım) rehberden kişi üzerine gelip, "görüntülü ara" demem üzerine görüntülü görüşme sağlaması, herhangi bir program haricinde (tango, viber ki telefonlara henüz hiçbir program yüklenmemişti) nasıl mümkün olur acaba?

Bu şebeke üzerinden görüntülü görüşme değilde nedir? Her 2 telefon da android tabanlı.

Boşa akıllı telefon kullanıyorum ozaman ben yıllardır. Aydınlatırsanır sevinirim?

Hocam valla ben sadece s3 minide gördüm ve sadece destekleyen birini aradı valla Android hat üzerinden 3 g desteklemiyor bak custom tom yinede yok o iş biraz karışık ya

• htc sensation z701'in digerlerinden ne farkı var bilen birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzserdol

htc sensation z701'in digerlerinden ne farkı var bilen birisi var mı?

o bildiğimiz sensation oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 11371138113911401141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.