Şimdi Ara

<< HTC SENSATION - XE - XL >> KULLANICILARI KULÜBÜ (1131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.419
Cevap
96
Favori
986.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre0111

Sorunsuz viper s romu ama bence çinlinin romu daha iyiydihttp://htc.vi8.info/ViperS/

performans açısından değerlendirirmisin beta yazıyor hala biraz daha bekleyelim stabil olmayan rom kullanmayı sevmiyorum elegancia 8.0 devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Sorunsuz viper s romu ama bence çinlinin romu daha iyiydihttp://htc.vi8.info/ViperS/

sense 5 li vipers romu ne zmn gelcek bilen var mı?
  • arkadaşlar merhaba htc xe de alarm çalmaması sorunuyla karşılaşan var mı? bendeki kafasına göre bazen çalıyor bazen çalmıyor, telefonla kalktıgım için sıkıntı yaşıyorum. sorunu yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Bu tarayıcıyı deneyin derim

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser

Çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Sensation var, fabrika ayarlarına döndüğümde bile bir sürü kullanmayacağım program geliyor ve kaldıramıyorum birçoğunu. Bu telefon için özelleştirilmiş bir rom var mı? Kamera GPS vs sorunsuz çalışacak ama nispeten daha temiz bir android sürümü içeren. Bir de ne rom kurdum ne root ettim telefonu, bu konuda pek bir bilgim yok, bi video falan varsa nasıl yapıldığını anlatan, daha faydalı olur. Yoksa hiç bulaşmamak daha mı iyi telefonu haşat etmeyelim
  • Kaldırmak mümkün değil ROMsuz fakat
    menü - ayarlar - uygulamalar - tümü... Bölümünde kullanmadıklarını ilk once varsa güncellemeleri kaldır de yoksa devde dışı bırak seçeneğini seç
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Yaptım fakat, yine de telefon akıcı gelmiyor. O yüzden biraz heves ediyorum böyle değişik romlar yükleme olayına. Bazı arkadaşlar değişik romlardan bahsetmişler...
  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    Önce telefonu unlock edeceksin htc.dev üzerinden
    recovery yukleyeceksin
    Sonra root olacaksın superuser ile
    ve rom kurabilirsin :) bunlar için google de arama yaparak bulabilirsin yardımcı olayım
    http://www.****.com/showthread.php?t=553

• Arkadaşlar 400 liraya sıfır Sensation XE alma imkanım var. Ancak telefonu geldiği gibi kullanmayı düşünüyorum alırsam, rom olaylarına pek girmeyeceğim, anlamam da zaten.

merak ettiğim telefonun son güncel sürümüyle 2-3 yıl idare edebilirmiyim, Jelly Bean güncellemesini almamasının eksikliği çok hissedilir mi?

Başka bir seçeneğim de üstüne 300 daha katıp şu meşhur G.M. Discovery telefonunu almak. Öğrenciyim, telefonu katıp katıştırıp kendi imkanımla alcam.

400 liraya Xe'yi al, Jelly Bean gelmemesi o kadar da büyük eksiklik değil mi dersiniz, yoksa 300 daha kas, discovery al kafan rahat olsun mu?

Güncelleme almayınca telefon için at çöpe mantığına bürünenler olmuş, bu çok karıştırdı benim kafamı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, cidden mantıklı yorumlara ihtiyacım var, bikaç güne karar vermem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Önce telefonu unlock edeceksin htc.dev üzerinden
    recovery yukleyeceksin
    Sonra root olacaksın superuser ile
    ve rom kurabilirsin :) bunlar için google de arama yaparak bulabilirsin yardımcı olayım
    http://www.****.com/showthread.php?t=553

Daha telefonu unlocked yapma kısmında takıldım. Aynen HTC sitesinde yazdığı gibi başlattım telefonu, taktım bilgisayara, kurdum linkteki sdk eklentilerini, c:android dizinine kopyaladım dosyaları, yazdım komutları, fastboot oem get_identifier_token deyince waiting for device deyip takılı kaldı

quote:

Orijinalden alıntı: sargon06

Arkadaşlar 400 liraya sıfır Sensation XE alma imkanım var. Ancak telefonu geldiği gibi kullanmayı düşünüyorum alırsam, rom olaylarına pek girmeyeceğim, anlamam da zaten.

merak ettiğim telefonun son güncel sürümüyle 2-3 yıl idare edebilirmiyim, Jelly Bean güncellemesini almamasının eksikliği çok hissedilir mi?

Başka bir seçeneğim de üstüne 300 daha katıp şu meşhur G.M. Discovery telefonunu almak. Öğrenciyim, telefonu katıp katıştırıp kendi imkanımla alcam.

400 liraya Xe'yi al, Jelly Bean gelmemesi o kadar da büyük eksiklik değil mi dersiniz, yoksa 300 daha kas, discovery al kafan rahat olsun mu?

Güncelleme almayınca telefon için at çöpe mantığına bürünenler olmuş, bu çok karıştırdı benim kafamı.

Yardımcı olursanız çok sevinirim, cidden mantıklı yorumlara ihtiyacım var, bikaç güne karar vermem lazım.

Güncelleme alması göreceli bir durum, benim sensationa 4,03 geldi, yeni özellikler, hdr foto çekme, gelişmiş görev yöneticisi, programlar arası geçiş vs gibi artıları var, üstelik android versiyonun eskiyse bazı uygulama ve oyunlarla uyumsuz oluyor, indiremiyorsun, lakin telefon da güncellemeden sonra çok bariz yavaşladı... Bu arada Discovery için üste 200 daha koysan artıyor bile :D Hemen her hafta n11'de 589 dan 12 taksit satıyorlar, üstelik Türkcell indirimi falan da var. Güzel telefon, üste vereceğin parayı hak eder ama sıfır sensation xe 400 lira da süper fiyat

Sen olsan hangisini yaparsın kardeşim :) 400-450 lira bütçem var şuan, Discovery alırsam 16 gb'lık almayı planlıyorum, 700 lira o da.

Güncelleme olaylarının artılarını eksilerini pek bilmiyorum, ilk akıllı telefon deneyimim olacak, o yüzden yorumlara ihtiyacım var.
  • sargon06 S kullanıcısına yanıt
    Bütçen 400 450 liraysa Discovery alma seçeneğin olmaz ki Ben olsam Discovery alırdım, S3 ayarı bir telefon. Gerçi alacaksan da 16 gb almak için o kadar fark verme, dediğim gibi Türkcell indirimi de bulursan 560 gibi bir paraya 4gb olanı al, paran olunca 50 liraya bir de class 10 32 gb kart alırsın.
    O fiyata sıfır Sensation alabiliyorsan güzel, memnun kalmazsan aldığın paraya satarsın...
  • 400 tl bu telefon için sudan ucuz tabi arkadaşım, bence de xe al...
    bütçem şimdilik o seviyede, bi iki aya biriktirip discovery parasını çıkartırım. merak ettiğim değer mi o kadar paraya işte. doğru diyosun, alırsam 4 gb alıp kart desteği yapim.
  • albay_alpay A kullanıcısına yanıt
    Jelly Bean güncellemesinin gelmemesi, ve muhtemelen başka bir güncelleme almayacak olması sence mühim bi sorun mu hocam? rom olaylarına girmeyeceğim çünkü XE alırsam, olduğu gibi kullancam.
  • sargon06 S kullanıcısına yanıt
    Seni memnun eder sıkıntı cekmezsin masallahi var kullanmaktayim 2 senedir düz sensation bir sıkıntısını görmedim .

• telefonu garantiye yollayacam stock rom elinde olan varsa atabilirmi?
  • Dostum googleye yaz . Htc sensation orjinal stock rom diye

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Dostum googleye yaz . Htc sensation orjinal stock rom diye

Usta revelation 7.3 inidiriyorumda aklımı dark sense rom çeldi dark sense deneyen oldumu 4 kernel seçeneği sunmasından aslında anladım bir işe yaramadığı ama aklımı çeldi 4.0.3 dönmek pekte hoş olmadı elegancia keşke daha çok çalışsa bizim için viper S beni pes dedirtti pess cm 4.4 bir umut olurmu yada 4.3.1 adam olur mu
  • ben hala revelatiun hd 7.3 kullaniyorum gayet stabil ve hatasız batarya performansını begendim denediğim diğer romlara göre ben artık gelişeceğini sanmıyorum hd 7.3 ile adamlar zaten 4.0.3 un tepe noktasına ulaşmışlar fevkalade olmuş :) birde ben roma quick setting bar indirip flashladim mükemmel oldu :)

• 
Sayfa: önceki 11291130113111321133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.