Şimdi Ara

HTC SENSATİON XE Alınacaktır....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz sorunsuz çiziksiz htc sensation xe arıyorum satan arkadaş varsa pm atarsa sevinirim..

iyi forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 20 gün kullandığım xl var ? tamamen tr
  • 12 Şubat 2012 de Vatan Bilgisayardan aldığım HTC Sensation telefonum, ekranındaki toz sebebiyle 10 gün sonra Teleservice tarafından sıfır XE modeliyle değiştirildi.
    5 aydır kullandığım telefonum sıfırdan farksız ve çiziksizdir.
    Telefon değişim yapıldığı için eski telefonumun Orjinal Kasası da bende kaldı. telefonumda hem Sensation Kasası hem de Sensation XE kasası mevcut.
    Ayrıca telefonum için Hong Kong tan 46$ a kargo ile 1950 mAh Mugen Power Batarya aldım ve yaklaşık bir gün giden şarjım interneti de yoğun kullanmam ile beraber 1,5-2 tam gün gitmektedir.
    Bir de telefonumun üzerinde 25 $ a Amerikadan getirttiğim, Zagg İnvisible Shield ekran koruyucu mevcut, şuan piyasadaki ekran koruyucalarından ekranı en iyi kaplayanı ve en iyi koruyanıdır.
    16 GB Kingston Hafıza kartı takılıdır.
    Telefonumun kulaklığını hiç kullanmadım, ambalajını dahi açmadım, tüm aksesuarları eksiksiz ve tertemizdir.
    Saydığım aksesuarlar harici masraf gibi gözükebilir ama bunların hepsi gerekli ve telefonu uzun ömürlü kullanmak için şarttır. Kendiniz almaya kalktığınızda yaklaşık 150-200 lira aksesuarlara para verirsiniz. Bunları hesaba katarak düşünün.
    Telefonun yedek batarya ve kasa ile birlikte fiyatı 1100 TL dir, bunlar hariç diğer tüm aksesuarlarıyla birlikte fiyatı 1000 TL dir.
    Telefonu İstanbul içi deneyip elden teslim alabilirsiniz, sıfırdan hiçbir farkı yoktur, pazarlık payı var. Baktığınızda ve kullandığınızda göreceksiniz... İsterseniz resimlerini ayrıntılı şekilde yollayabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.