Şimdi Ara

HTC Sensation ViperS Sense 5.1 batarya sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Ben HTC sensation telefonuna ViperS rom atmış garip ve yardıma muhtaç bir gencim. Batarya sorunundan muzdaripim. Bataryam 1540 mAh. Stock romumda batarya performansı idare ederdi maksimum 1.30saat aralıksız minecraft oynayabiliyordum (tüm ayarlar en düşükte veya kapalıyken ) . Performans açısından yavaş bir rom olduğu için cyanogenmod romuna geçtim. Performans çok iyiydi ama onda da maksimum 40dk oynayabiliyordum yine tüm ayarlar kısıktayken. Sonunda ViperS Sense 5.1 romu buldum ama zaten su gibi giden şarj bu sefer 15dk da bitiyor minecraft oynarken. Güç tasarrufu açık ve tüm ayarlar kısık olmasına rağmen bu kadar hızlı gitmesi anormal bence. Telefon 1.6Ghz dan 1.2Ghz e downcloak edilmiş. şuan 1.8Ghz da çalışıyor güç tasarrufunda 1.2Ghz da çalışıyor. Geçen gün batarya kalibrasyonu yaptım ama hala aynı. Şarj yüzde yirmiye indikten sonra direk kapanıyor zaten telefon daha aşağısını göremiyorum pilin. Ayrıca stock ve cyanogenmod romlarında 6saatte şarj olurken ViperS romda tam 12 saat alıyor pilin dolması. Pilimi değiştirmeyi düşünüyorum internette 3100mAh bataryaları var ama bana pek inandırıcı gelmedi gerçekten ise yararlar mı daha uzun dayanırlar mı veya daha yavaş mı dolarlar. Pilin dolma hızının şarj aletiyle alakası var mı ki sg note 2nin orjinal şarj aletini kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu yazarken bile güç tasarrufunda sadece mobil veri açıkken şarjım yüzde yüzden yüzde elliye indi. (yazmam onbeş dakikamı aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.