Bildirim
HTC Sensation Resimleri gormuyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shahin23
Her kese iyi aksamlar arkadaslar. Benim HTC Sensation model telefonum bir kac gundur ne muzik dosyasini , ne de resimleri, vidyolari gormuyor. Galeriye , Muzik Calara girince bos gosteriyor. Dosyalari tanimiyor. Sebebi ne ola bilir sizce ?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
sdcard içinde .nomedia diye bir dosya varsa onu silin. ya da müzik resim gibi şeyleri yedekleyip sd karta format atın. -
Her kese iyi aksamlar arkadaslar. "cm-10.1-20130227-Albinoman887-pyramid " ROM kurdum, kart problemsiz calisti. programlar, oyunlar, hepsini sd karta yukledim, resimler, vidyolar, muszikler, hepsi tikir-tikir calisti.
Stock ROM'la calismiyordu.
Hem de bu ROM'la RAm kullanimi da az, cok guzel. Sense olmasa da cok guzel ve de cok hizli calisiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X