Şimdi Ara

HTC Rezound Tanıtıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Türkiye saatiyle 22:00 da HTC Yeni Modelini New York'taki konferansıyla tanıttı.

Resmi Görseller

Rezound 1

Rezound 2

Rezound 3

Resmi Tanıtım Filmi

HTC Rezound

Konferans'tan Bir Kare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bberkyildiz -- 4 Kasım 2011; 0:16:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BYcaps

Az önce Türkiye saatiyle 22:00 da HTC Yeni Modelini New York'taki konferansıyla tanıttı.

Rezound 1

Rezound 2

Rezound 3

hmmm bayaa begendim donanim ve yazilim hakkinda.bi bilgin var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tasarım hep aynı nedense
  • Yeter artık ya. Biz daha burada Sensation XE falan bekliyoruz. Sensation XE daha Türkiye'ye gelmeden eskiyor.
  • Bir ara vigor falan diyorlardi isim oyle olsa ne guzel olurdu bir de fotograflarda rezound'un arkasinda 4glite yaziyor bildigim kadariyla bu servis tr de yok ve boyle modelleri tr de kullanamuyoruz.
  • Tr ye 2012 de fln gelir heralde. Fiyatı ne kdr olur acaba? Yurtdışı 300 dolar diyor ama bizde 1500 den asagi gitmez sanırım.
  • Orijinalden alıntı: vito_scaletta

hmmm bayaa begendim donanim ve yazilim hakkinda.bi bilgin var mi

donanım resmi olarak ulaşamazsamda birlikte %90 şöyle

en büyük fark 1280x720 piksel ekran

arka 8mp ön 2 mp kamera

1.5 ghz çift çekirdek işlemci ve beats audio desteği içindende 250 tl değerinde beats audio kulaklığı çıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC U12+
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

Tr ye 2012 de fln gelir heralde. Fiyatı ne kdr olur acaba? Yurtdışı 300 dolar diyor ama bizde 1500 den asagi gitmez sanırım.

ilk olarak 300 tl yazan verizon şirketinin kontratlı fiyatıdır yani o parayı ödersiniz üstüne kablosuz kullanım ücreti ödersiniz fatura olarak.

HTC firmasımı Türkiye pazarını umursamıyor yoksa Türk firmalarda mı girişim sıkıntısı var bilmiyorum ama htc yi vodafone ve mediamarkt getiriyor genelde ve az modelelr geliyor bu modelin gelmeside Aralık-Ocak arasında bir tarihi bulabilir. Türkiye Fiyatı Tahminen 1800-2100 arası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strogonof

Bir ara vigor falan diyorlardi isim oyle olsa ne guzel olurdu bir de fotograflarda rezound'un arkasinda 4glite yaziyor bildigim kadariyla bu servis tr de yok ve boyle modelleri tr de kullanamuyoruz.

evet vigor ismiyle çıkmıştı ilk başta ama rezound adıyla çıkardılar modeli 4g servisi Türkiye'de yok türkiyeye gelme durumuda pek yakın gözükmüyor ama biz Türkiye'ye 3g gelmeden 3g li telefonlar alan bir milletiz 4g yide alırız 5g yide alırız sıkıntı yok :)
  • quote:

quote:

Bir ara vigor falan diyorlardi isim oyle olsa ne guzel olurdu bir de fotograflarda rezound'un arkasinda 4glite yaziyor bildigim kadariyla bu servis tr de yok ve boyle modelleri tr de kullanamuyoruz.

evet vigor ismiyle çıkmıştı ilk başta ama rezound adıyla çıkardılar modeli 4g servisi Türkiye'de yok türkiyeye gelme durumuda pek yakın gözükmüyor ama biz Türkiye'ye 3g gelmeden 3g li telefonlar alan bir milletiz 4g yide alırız 5g yide alırız sıkıntı yok :)

Demek istedigim bu lte de sim karti degistirilemiyor ve hangi operatorden aldiysan onu kullanmak zorunda kaliyorsun diye hatirliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• önden bakıldığında tasarım direk optimus black, yandan bakıldığında da biraz optimus black :) allahtan arka kapağı değişik yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

önden bakıldığında tasarım direk optimus black, yandan bakıldığında da biraz optimus black :) allahtan arka kapağı değişik yapmışlar.

Yuh buna optimus black diyosun yaSensation desen tamamda optimus black ne alaka anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

Demek istedigim bu lte de sim karti degistirilemiyor ve hangi operatorden aldiysan onu kullanmak zorunda kaliyorsun diye hatirliyorum.

Dediklerin doğru zaten LTE modelleri gsm desteklemiyor lTE'siz modelelrini yani cdma versiyonlarını çıkartıyorlar tabiki türkiye'ye ne zaman gelir bilinmez. pekte umutlanmamak lazım aslıdan zira sprint firması geçen yıl htc evo modelini çıakrttı 1 yıl oldu hala gelmedi Türkiye'ye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.