selam arkadaşlar bende 2 hafta önce one x aldım ancak sürekli wifi düşük sinyal sorunu yaşıyorum. ofiste aynı odada arkadaşların hepsinin telefonları wifiye full bağlanıyor benimki sürekli 2 - 3 çizgi. 3 tane modemde denedim modemin dibinde duruyorum hala tam çekmiyor. Ayrıca zor bağlanıyor. bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilicek bi arkadaş varmı? HTC One X lerin hepsinde mi bu sorun var ????
Aynı sorun bende de var.. s2 nin orta düzeyde çektiği yerde one x te sürekli kopmalar yaşıyorum.. En iyi wifi performansı açık bağlantıyı otomatik kes kapalı.. Custom rom ve kernel kullanıyorum değişen bir şey yok..
KVK ya götürcem sonunda ama düzelecek bişey olduğunu sanmıyorum. telefona olan bütün ilgim kayboldu bu yüzden resmen pişman oldum one x aldığıma
Bende süper çekiyor açıkçası. Modemin yanında bile olunca bazen tek diş gösteriyor ama o yazılımsal bir problem. Normalde full çekiyor tabi ama orada gözüken tek diş. Laptop'umla aynı seviyede çekiyor.
Aslında hiçbir sıkıntı yok. MSI marka notebookum kaç diş çekiyorsa o da aynı şekilde çekiyor. fakat adsl rootere bağlanması biraz zaman alıyor o da normal sanırım. Sizin telde bir sıkıntı olabilir.