Şimdi Ara

HTC ONE X Vs İPOD TOUCH(4.NESİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

quote:

saçma sapan başlıklar oluyor da yani seninki de saçmalık sınırlarını zorlamış. telefonla müzik playerı karşılaştırıyorsun bir de benzer şeyleri sorduğun başka bir başlığın olmasına rağmen. öteki başlığında dursaydın belki cevap verirdim de şimdi sadece yaptığın saçmalığı yüzüne vuruyorum. sen ne istediğini bilmeyen bir insansın. önce ne istediğine karar ver ondan sonra da mantıklı başlık aç.

Bu klişe cevaplar 2-3 sene geride kaldı Şuan pahalı ve son model cep telefonlarında kullanılan ses çipleri(başta wolfson)birçok mp3 playerda kullanılan ses çipinden üst düzeyde bir cowon ile one x karşılaştırılır ama iPod ile asla zira one x ipod a kıyasla başta ses kalitesi her açıdan üstün bir cihaz!

pardon da cevabımdaki klişe nedir?

"telefon ile mp3 player kıyaslanır mı " "müzik çalar ile cep telefonu karşılaştırılır mı" vs. vs.

tamam işte karşılaştırılmaz. one x her yönüyle üstün bir alet. adam gitmiş müzik yönüyle ön plana çıkan bir aletle komple bir aleti karşılaştırıyor. one x'le kıyas bile edilmez diyorum. insan önce ihtiyacını bilecek ki ondan sonra ne yapacağına karar verecek. saçma sapan alıntı da yapmayın

Alıntıları Göster
    quote:

tamam işte karşılaştırılmaz. one x her yönüyle üstün bir alet. adam gitmiş müzik yönüyle ön plana çıkan bir aletle komple bir aleti karşılaştırıyor. one x'le kıyas bile edilmez diyorum. insan önce ihtiyacını bilecek ki ondan sonra ne yapacağına karar verecek. saçma sapan alıntı da yapmayın

Şimdi seninkine "çevir kazı yanmasın" denir yukarda sorulan soru nee senin yazdığın yanıt ne bir bak bakalım bir saçmalık olduğu kesin !

• quote:

quote:

Şimdi seninkine "çevir kazı yanmasın" denir yukarda sorulan soru nee senin yazdığın yanıt ne bir bak bakalım bir saçmalık olduğu kesin !

arkadaşım rahatsız mısın? bir akıllı telefonla ipod touch karşılaştırılması yapılmış ben de saçma ötesi bulmuşum, üstelik demişim ki senin başka bir başlığın daha var onunla kalsan sana cevap verirdim ama saçmalamışsın demişim. kendim one x kullanıyorum iphone'la kıyaslamam gidip ipodla mı bir tutacağım ya da ipodu daha mı üstün göreceğim. verdiğim cevabın ne olduğunu anlamadan gelmiş bana bilgiçlik taslamışsın sonra çevir kazı yanmasın diyorsun. ne adamlar var ya

• arkadaşım ben rahatsız değilim ama senin anlayış kıtlığın var adam sormuş "evo3d ve ipod mu alayım yoksa one x tek başına yeterli olur mu" kaptın mı?burada saçmalayan birtek sen varsın selametle

arkadaşım ben rahatsız değilim ama senin anlayış kıtlığın var adam sormuş "evo3d ve ipod mu alayım yoksa one x tek başına yeterli olur mu" kaptın mı?burada saçmalayan birtek sen varsın selametle

neyse sen okuduğunu da anlamıyorsun sana ne desem boş. adam o evo 3dli seçeneği diğer başlıkta sordu burda da 3d'yi boş verdiğini söyleyip son satırda da ipod mu one x mi meselesine girmiş başlıkta da belirttiği gibi. sen de takıl halinde ne bana bulaş ne de benden cevap bekle. laftan anlamıyorsun ve yazdıklarımın ne anlama geldiğini düşünmeden cevap veriyorsun. artistlik taslamadan iyi okursun bundan sonra umarım.

quote:

arkadaşım ben rahatsız değilim ama senin anlayış kıtlığın var adam sormuş "evo3d ve ipod mu alayım yoksa one x tek başına yeterli olur mu" kaptın mı?burada saçmalayan birtek sen varsın selametle

neyse sen okuduğunu da anlamıyorsun sana ne desem boş. adam o evo 3dli seçeneği diğer başlıkta sordu burda da 3d'yi boş verdiğini söyleyip son satırda da ipod mu one x mi meselesine girmiş başlıkta da belirttiği gibi. sen de takıl halinde ne bana bulaş ne de benden cevap bekle. laftan anlamıyorsun ve yazdıklarımın ne anlama geldiğini düşünmeden cevap veriyorsun. artistlik taslamadan iyi okursun bundan sonra umarım.

He he

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.