Şimdi Ara

HTC One x root luydu rom attım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldım telefon rootluydu cyanogenmod kurdum açılmıyor dönüp duran ortasında cyanogenmod yazan yuvarlak var dönüp duruyo 10 dk sonra duruyo reset atıyo telefon kendine nasıl eski haline çevirebilirim telefoncuya 50 lira vermek istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cCcDedelercCc

Dün aldım telefon rootluydu cyanogenmod kurdum açılmıyor dönüp duran ortasında cyanogenmod yazan yuvarlak var dönüp duruyo 10 dk sonra duruyo reset atıyo telefon kendine nasıl eski haline çevirebilirim telefoncuya 50 lira vermek istemiyorum

yuklemeden once wipe yazanlari uyguladin mi? wipe yazanlari secmezsen baslangicta takilir kalir oyle. wipe data,wipe cache birde advance yazan yer var gir ona ordada ustteki wipe yazani uygula sonra romu yukle tamamdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 16 Şubat 2013; 0:36:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

Dün aldım telefon rootluydu cyanogenmod kurdum açılmıyor dönüp duran ortasında cyanogenmod yazan yuvarlak var dönüp duruyo 10 dk sonra duruyo reset atıyo telefon kendine nasıl eski haline çevirebilirim telefoncuya 50 lira vermek istemiyorum

yuklemeden once wipe yazanlari uyguladin mi? wipe yazanlari secmezsen baslangicta takilir kalir oyle. wipe data,wipe cache birde advance yazan yer var gir ona ordada ustteki wipe yazani uygula sonra romu yukle tamamdir.

muhtemelen uyguladıktan sonra düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

quote:

muhtemelen uyguladıktan sonra düzelecektir.

Telefoncuya verdim dediklerinizi yaptım ben boot img yi yapmamışım yarın onu yapıcam eğer olmazsa tekrar telefoncuya vericem yaptırıcam ben nromal yükleniyo sandım romu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.