Bildirim
htc one x im için beats audio kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı şekilde bana da beats audio beyaz orjinal kulaklık varsa fiyatıyla beraber bana da pm atarsanız sevinirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytoli -- 9 Mayıs 2012; 11:56:13 > -
Eğer siteden haber bulamazsanız sahibinden adlı siteye ya da d&r mağazasına uğramanızı tavsiye ederim, iyi forumlar -
Ben de 65% orijinal var, o olmaz mı? -
Bende var..sıfır..sensation xl vardı saterken kulakligini vermemistim..kaç lira dir değeri bilmiyorum..siz bir teklif verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
Eğer siteden haber bulamazsanız sahibinden adlı siteye ya da d&r mağazasına uğramanızı tavsiye ederim, iyi forumlar
hocam d&r magazası link atsana sitesi varsa link var mi sahibinden.com falan -
quote:
Orijinalden alıntı: anil01
Bende var..sıfır..sensation xl vardı saterken kulakligini vermemistim..kaç lira dir değeri bilmiyorum..siz bir teklif verin.
pm -
Pm -
Konuyu 2. el bölümüne açabilirsin daha çabuk sonuç alabilirsiniz -
Hocam bende iki çift var , kırmızı kablolu ek olarak kulak içi kulaklıkları falan herşeyi tam yani..Hala arıyorsanız pm atıyorum. -
elinde beyaz olanlar bana da pm atarsa sevinirim -
elinde beyaz olanlar bana da pm atarsa sevinirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X