Şimdi Ara

HTC ONE X BLUETOOTH SORUNU ve PİŞMANLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar da çok heves ettim ve bekledim ki bu modeli, ilk fırsatta aldım.

Fakat sanırım biraz pişmanlık duyuyorum aldığıma yada almakta acele ettiğime ki çok inceledim muhtemel sorunları ve kullanıcı incelemelerini.sarı ekran dan wifi sorununa kadar.

Ama aklıma gelmezdi bluetooth bağlantı sorunu olabileceği.

One x le samsung hs3000 birlikteliği başlarda o kadar muhteşemdi ki iyiki almışım diyordum ama geçen haftadan veri bluetooth bağlantı sorunu yaşıyorum.Hiç sorunsuz eşleştireme yapıyorum, ama 1 metreden bile kesik kesik geliyor ses,hatta telefonla cihaz arasında hiçbirşey olmamasına rağmen, bazende ilk başlarda kullandığım gibi 30 metreden(abartmıyorum) bile sorunsuz dinliyorum ki arada metal, cam ve karton engeller olmasına rağmen, sonra aniden yine 1 metreden bile kesik kesik bağlantı.

telefonu iki defa sıfırladım bu yüzden, hs3000 ide defalarca sıfırladım,eşleştirmeyi kaldırdım, tekrar eşleştirdim, telefonbu kapayıp açtım olmuyor, düzelmiyor.

Sonra eşimin samsung marka telefonu ile denedim (samsung S5233W) sorunsuzca bağlanıyor ve kesinti yok.Telefonu ise samsung HS1500 ile denedim ondada kesik kesik geliyor ses,.
    Anladım ki telefonda var birşeyler,Biraz araştırınca şunlara rastladım.

quote:

http://forums.androidcentral.com/general-help-how/174233-htc-one-x-bluetooth-connectivity-issues-confirmed.html

The problem is not the H7 but that Android 4.0 ice cream sandwich does not support bluetooth smart or smart ready devices yet.

Android does not have native support for the new bluetooth standars.But som handset providers have implementet it them self, like Motorola So until Google/HTC/Samsung and rest of the lot gets there act together and pushes out an update.

The HTC One V, S and X has a Bluetooth 4.0 chip wich support BT Smart and Smart ready communication but when Android does not support thoose protocols we are out of luck.

quote:

Got an HTC One V,ICS 4.0.3.
    Connected via Bluetooth to my Jeep Grand Cherokee,Uconnect System (RB2).
    Pairs and connects all ok.
    Able to stream music via the bluetooth, car speakers.
    However,
    1. If someone calls me or I call, I can hear them, they can't hear me
    2. If I disconnect the bluetooth, no calling sound on the phone or phone speaker either
    3. Have to reboot Phone to get sound back onto the phone.
    4. Have updated the Uconnect system to the latest software. 10.00.11
    5. Have tried other bluetooth devices(HTC also), same thing
    6. Strangely if I call someone using the Bluetooth connection, and their line is "engaged" ie in use, the "beep"Beep"sound will come through.
    7. Tried using the "car" application as well, changed default bluetooth audio settings, HTC or Uconnect, makes no difference.

This has to be an ICS issue ; Google / HTC needs to sort it out

Ben bütün bunlardan ve kendi tecrübe ve denemelerimden yola çıkarak umut ediyorum ki jelly bean ile bu durum düzelir, yoksa yaklaşık 100 Tl kaçacak bir yerlerime.

Hayır pişman değilim ama çalışırken telefonu güvenli bir yere koyup internetten radyo ve müzik dinliyorum, bu olmazsa olmazım çünkü 8-18 böyle kullanıyorum, güvenlik gerekçesi ile(telefonun güvenliği) yanımda taşıyamam bir arkadaşım S2 nin ekranını patlattı cebindeyken.

Eğer düzelmezse o zaman pişman olucam sanırım.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yorum, tavsiye, bilgi gelirse sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemphisMafia -- 17 Eylül 2012; 20:03:13 >

• Bu yasadiklariniz yazilimsal sorunlardir.yani yeni guncellemeler ile mutlaka duzelecektir.Jb ile sorun kaybolur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

Bu yasadiklariniz yazilimsal sorunlardir.yani yeni guncellemeler ile mutlaka duzelecektir.Jb ile sorun kaybolur.

Umarım öyle olur.
  • jb nin çıkış ve OneX e geliş tarihi konusunda bi fikri yorumu olan?
  • jb dün yayınlandı.
  • hocam benzer sorun benim arkadaşımdada mevcuttu onunki biraz daha farklıydı durum tam tersi gibi bişeydi yaklaşınca kesiliyor uzaklaşınca düzeliyordu acayip bişey o kadar uğraştı yapamadı jb ile sorun düzeldi muhtemelen sizinkide yazılımsaldır.
  • Bence sizin probleminiz istisna.
    Şanssızlık yaşamışsınız fakat düzelmeyecek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • One X e jellybean guncellemesi gelcek falan One V ye gelmeyecek . Bu durumda One V kullanıcılarının bluetooth sıkıntısı nasıl giderilecek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.