Şimdi Ara

Htc One X Ana Sayfa / Oyun-Uygulama Paylaşımı (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.849
Cevap
20
Favori
225.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu sarj etme süresi ne kadar? Kaç saate tam doluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaaa

one x i görsel olarak çok beğendim bir 4s kullanıcısı olarak hatta geçmeyide düşünüyordum fakat tegra 3 ün iyi olmadığını kaç yerden okudum beenmarchlar dada iphone 4s bariz üstün one x e göre zaten youtubedede web browser testlerinde ezmiş resmen one x i bu yüzden çok soğudum keşke a 15 mimarisi ile gelseydi tegra 3 a9 a eşdeğer o yüzden 4 s ten bu cihaza geçmek makul değil zira 2-3 ay sonra a15 yonga seti yaygınlaşacak yeni bir htc modelini beklemek daha akıl karı...

kafanızdaki bulanıklığı giderir bu video

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=7aD65y7Sn2I

• quote:

one x i görsel olarak çok beğendim bir 4s kullanıcısı olarak hatta geçmeyide düşünüyordum fakat tegra 3 ün iyi olmadığını kaç yerden okudum beenmarchlar dada iphone 4s bariz üstün one x e göre zaten youtubedede web browser testlerinde ezmiş resmen one x i bu yüzden çok soğudum keşke a 15 mimarisi ile gelseydi tegra 3 a9 a eşdeğer o yüzden 4 s ten bu cihaza geçmek makul değil zira 2-3 ay sonra a15 yonga seti yaygınlaşacak yeni bir htc modelini beklemek daha akıl karı...

mümkünse bir de güncelleme almış bir cihazı deneyin. ben şu ana kadar kastıran takılan bir uygulama oyun görmedim. menü geçişleri de çok akıcı. browser konusunda halısın ama ben de bu yüzden dolphin hd kullanıyorum ve gayet performanslı. ayrıca ios cihazların browser performansının android cihazlarla karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum çünkü android cihazlar flashlı içerikleri de göstermek için çalışıyorlar. özetle ben iyi ki almışım diyorum. siz de güncellenmiş bir cihazı deneyebilirseniz farkı anlarsınız.

• one x in 64gb versiyonu var mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Arkadaşlar ben aldım iki gundurde kullanıyorum gayet hızlı bi cihaz hiç takılma veya kasma yapmıyor. Bundan önce xperia x10 , desire, optimis2x , ve optimus3d kullandım özellikle optimus serilerinde çok takılma yavaşlama ve reset sorunu yaşıyorum ama bu makinayı oldukça zorlamama rağmen tık demedi. Pil performansı diğer üst seviye cihazlar gibi belki biraz daha kötü olabilir , ama bir ekran varki görülmeye değer. Telefon oldukça hafif Lg lerden sonra çok hafif geldi özellikle. Yalnız ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğundan navigasyonlarda biraz sorun olucak gibi birde ics olmasından dolayı daha alışamadım mesela açık kalma süresini o kadar aramama rağmen bulamadim. Birde ekrana klasör koymayı beceremedim. Zamanla iyice alisirim arar bulurum her seyi. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Merhaba ben marketten ndrive11 satin aldim ve ekrana bire bir uyumlu ve cok guzel calisiyor yaklasik 15 gun olu programi satin alali suana kadar hic sorun yasamadim ve cok isimi gordu ana ekrana klasor koyma da ayni iphone daki gibi oluyo 2 programi ust uste getir klasor otomatik oluyor sonra klasorun icine gir ustte ari isareti var ona tiklayinca program listesini aciyor ve hepsini ayni ekranda secebiliyorsun kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

one x in 64gb versiyonu var mıydı?

64 gb lik suanda yok ama muhtemelen bir kac aya cikarirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Telefonu sarj etme süresi ne kadar? Kaç saate tam doluyor?

En az 2 saat sarja bagli kalmasi gerekiyor cok emin deilim yani tam dikkat etmedim ama 2 saaten azla suruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verhuda1

quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

one x in 64gb versiyonu var mıydı?

64 gb lik suanda yok ama muhtemelen bir kac aya cikarirlar

teşekkürler

128gb da çıkar umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: imtr

sahibinden.com'da satan kişilerin bazıları özellikle "avrupa sim free - uzakdoğu veya dubai arabistan ürünü değil" yada "ingiltereden geldi" gibi açıklamalar yapıyorlar sattıkları cihaz için.

Telefonun avrupa veya uzakdoğu olması ne fark ettiriyor ?
    - Malzeme kalitesi mi
    - İçine yüklenen rom'un farkı mı
    başka ne farklar olabilir ki özellikle satıcılar bu noktaya değinmişler.

tamamen göz boyama. sadece sahibinden değil. yurtdışı cihaz satan dükkanlar da göz boyamak için kullanıyorlar. amaçları çin malı değil demek. htc cihazlarını çin ve tayvanda üretiyor. satan adamlara neden pahalı dediğinde bizimki avrupa ucuz satan çinden getirmiştir diyorlar hemen. dil paketleri hariç bir fark yok. nişanlımda tayvan romlu xl var morelocale 2 yükleyince gayet de düzgün hale geldi. almadan önce izlediğim videolardakinden farkı yok. olamazdı da zaten. bende de ingiltere romlu one x var. bu da öyle. için rahat olsun.

• quote:

Çok basit bir karşılaştırma var aşağıda. Hangi cihazın üstün olduğuna karar verebilirsiniz.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-X-vs-Apple-iPhone-4S

• hocam ben bi kılıf aldım hani şu sadece arka tarafı kapatanlardan. gitti gidiyorda var. ama arkadaki beş tane noktanında üstünü kapattı bu kılıf acaba bu bi sorun olur mu? ayrıca o beş nokta ne olaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellon16 -- 24 Nisan 2012; 11:24:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

quote:

Selam arkadaşlar, bugün gün boyu akıllı telefonları inceledim ve açıkçası 1500 TL civarı bir para vermişken güncel de bir model almak istiyorum.

Bu doğrultuda son güncellemesiyle birlikte HTC One X gözümde Nexus ve S2'dan bir adım öne geçmiş durumda.

O kadar para vermişken, Doğubank yada türevi yerlerden kayıtsız telefon almak yerine büyük elektronik mağazalarından kayıtlı ve garantili bir cihaz almak istiyorum.

Telefon Türkiye piyasasına yeni girdiği için mağazaların internet sitelerinde henüz görünmüyor ancak illaki bu tip mağazalardan alan arkadaşlarımız vardır.

İstanbul içerisinde 15oo TL gibi bir rakama, Vatan, Bimeks, TeknoSa, Satürn, Darty yada Electroworld'ten HTC One X alan oldu mu acaba???

Bu cihazı garantili olarak 1850den aşagı alman mumkun değil...

Aslında bu işin sonu yok. 15ooTL veren 1850TL de verir.

E 1850TL veren 2oooTL de verir, verir de verir.

Bu işten otomobil alırken de ağzım yandı, 18oooTL ile başlayıp sonrasında yüksele yüksele 3oooo'e kadar çıktım.

Ama bu sefer kararlıyım ve limit koydum kendime; 15ooTL.

Garantili olarak bu rakama bulduğum yerde alacağım, acelem yok, beklerim.

Hocam irtibatta kalalım. Eğer böyle bir rakama, garantili de bulabiliyorsan aldığın yerden bende alabilirim.

Elbette dostum...

Ama söylediğim gibi bekleyeceğim. Olur da bazı teknomarketlerin günlük indirimlerine denk gelirsek birbirimizi uyaralım.

HTC zaten çok sık yeni model çıkaran bir marka, HTC One X'in de garantili satış fiyatının istediğimiz rakamlara düşmesi bence 1 ayı bulmayacaktır.

Üstad, eğer bir gelişme olursa PM ile haber verirsen çok sevinirim. Ben şuan Dünya Şahin Elektronik'i araştırıyorum. Şuana kadar aldığım yorumların hemen hemen hepsi olumlu. Zaten burada da firma sahibinin bir üyeliği bulunuyor ve sorulara içtenlikle cevap veriyor. Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 1600TL civarlarında. Üstelik 2 yıl garanti veriyorlar, ilk 2 ayı direk ürün değişim odaklı, diğer 22 ayı parça değişim odaklı.

Sende bir araştır istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: met-od

Dünya şahinden alan bir arkadaş vardı sanırım burada. Acaba onun cihazı sorunsuz olarak geldi mi ?

30 Nisan 2 Mayıs Arasında teslim edilecek kardeş ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

hocam ben bi kılıf aldım hani şu sadece arka tarafı kapatanlardan. gitti gidiyorda var. ama arkadaki beş tane noktanında üstünü kapattı bu kılıf acaba bu bi sorun olur mu? ayrıca o beş nokta ne olaki?

o noktalar dock connector. yani araç kitine ordan bağlanıyor veya evde şarj aleti ve hoparlör bağlantılı bir dock aldığında cihaz micro usb'den değil de o noktalardan bağlantı kuruyor. günlük kullanımda sıkıntı yaratmaz ama kılıfın one x için üretilmediği anlamına gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: Omerler

HTC'nin telefonları kullanışlı mı?

değil.

Kullanışlı tabiki bu kadar insan kullanışlı olmayan bir telefon için yazıp çizmez yoksa.Soruları cvplarken kişisel yaklaşmayalım lütfen
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben aldım iki gundurde kullanıyorum gayet hızlı bi cihaz hiç takılma veya kasma yapmıyor. Bundan önce xperia x10 , desire, optimis2x , ve optimus3d kullandım özellikle optimus serilerinde çok takılma yavaşlama ve reset sorunu yaşıyorum ama bu makinayı oldukça zorlamama rağmen tık demedi. Pil performansı diğer üst seviye cihazlar gibi belki biraz daha kötü olabilir , ama bir ekran varki görülmeye değer. Telefon oldukça hafif Lg lerden sonra çok hafif geldi özellikle. Yalnız ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğundan navigasyonlarda biraz sorun olucak gibi birde ics olmasından dolayı daha alışamadım mesela açık kalma süresini o kadar aramama rağmen bulamadim. Birde ekrana klasör koymayı beceremedim. Zamanla iyice alisirim arar bulurum her seyi. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Merhaba ben marketten ndrive11 satin aldim ve ekrana bire bir uyumlu ve cok guzel calisiyor yaklasik 15 gun olu programi satin alali suana kadar hic sorun yasamadim ve cok isimi gordu ana ekrana klasor koyma da ayni iphone daki gibi oluyo 2 programi ust uste getir klasor otomatik oluyor sonra klasorun icine gir ustte ari isareti var ona tiklayinca program listesini aciyor ve hepsini ayni ekranda secebiliyorsun kolay gelsin

ndrive11 türkçe desteği varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: koraykarin

quote:

quote:

ndrive11 türkçe desteği varmı?

Evet var marketten programi satin aldim ilk calistirdigimda dil secimi istiyor sonra ses secimi istiyor bir erkek bir bayan var seceneklerde sonra bir seyler indiriyo sonra harita sectiriyo turkiyeyi secince 160-170 mb civarinda bir dosya daha indiriyo sonra kapanip aciliyo program ve her seyiyle tamamen turkce olarak kullaniliyo ve ben suana kadar hic sorun yasamadim hatta sunuda diyim uzun sure iphone kullandim ve ndrive i iphone dada kullanan biriyim yabancisi deilim iphone da nasilsa android tede oyle ne eksigi var nede fazlasi var tek farki android te 13-15 dolar gibi bir ucret odedim iphone da iki sene once yanlis hatirlamiyorsam 39 dolar odemistim

• http://www.ebay.com/itm/NEW-GENUINE-HTC-ONE-X-CLEAR-HARD-SHELL-FLIP-CASE-COVER-STAND-IN-WHITE-HC-V701-/160776821993?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item256f0b9ce9

bu kılıfı bu adresten satın aldım. 10 numara oturuyor gayet şık bir kılıf. 1 hafta gibi bir sürede geldi arkadaşlar bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraykarin

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Orijinalden alıntı: Omerler

HTC'nin telefonları kullanışlı mı?

değil.

Kullanışlı tabiki bu kadar insan kullanışlı olmayan bir telefon için yazıp çizmez yoksa.Soruları cvplarken kişisel yaklaşmayalım lütfen

imzama bak istersen bro :)
    saçma soruya saçma bir cevap vermek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: mellon16

hocam ben bi kılıf aldım hani şu sadece arka tarafı kapatanlardan. gitti gidiyorda var. ama arkadaki beş tane noktanında üstünü kapattı bu kılıf acaba bu bi sorun olur mu? ayrıca o beş nokta ne olaki?

o noktalar dock connector. yani araç kitine ordan bağlanıyor veya evde şarj aleti ve hoparlör bağlantılı bir dock aldığında cihaz micro usb'den değil de o noktalardan bağlantı kuruyor. günlük kullanımda sıkıntı yaratmaz ama kılıfın one x için üretilmediği anlamına gelir.

yok usta kılıf cuk die oturduda işte bi tek o kısım kapalı bende hani nedir merak ettim kullanacağımdan değil yani:D

ya benim bide önceki sayfalarda sorduğum bi soru vardı. sarı bölgeler oluştu ekranda özellikle telefon şarjdayken kullanınca(yani ısınınca) daha belirgin hale geliolar ekranda. beyaz zeminde hele bildiğin sapsarı görünüolar. bunu çözmenin bi yolu varmıdır garantiye göndermeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mellon16 -- 24 Nisan 2012; 15:15:37 >

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.