Şimdi Ara

Htc One X Ana Sayfa / Oyun-Uygulama Paylaşımı (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.849
Cevap
20
Favori
226.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce sanalpazardan aldığım telefon gelime geçti ve ilk başta şarjı yoktu şarja taktım ve şu an şarj oluyor ve ilk şarjı uzun tutmamın bir yararaı var mı? yoksa gereksiz mi falza tutmam çünkü şarj olduğunda evden çıkmayı düşünüyorum telefonu alıp.
  • ilk sarj vs onemli degil artik dolunca alabilirsin telefonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde telefonda sadece vietnamca tai ce ve ingilizcenin değişik uzakdoğu lehçeleri var telefonu nasıl normal ingilizce veya türkçe yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Birde telefonda sadece vietnamca tai ce ve ingilizcenin değişik uzakdoğu lehçeleri var telefonu nasıl normal ingilizce veya türkçe yapabiliriz.

Google play store dan morelocale 2 programınıi indir dili türkçe seç telefonun tamamiyle türkçe olur dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safe-e

quote:

Orijinalden alıntı: BLooregard Q.Kazoo

Birde telefonda sadece vietnamca tai ce ve ingilizcenin değişik uzakdoğu lehçeleri var telefonu nasıl normal ingilizce veya türkçe yapabiliriz.

Google play store dan morelocale 2 programınıi indir dili türkçe seç telefonun tamamiyle türkçe olur dostum

çok teşekkürler yaptım.
  • Arayan varsa arkadaşlar buyrun. Benim Telefonum 1 ay oldu alalı. Telefondan çok memnunum bir problemden veya ihtiyaçtan satmıyorum. İşim bu...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-htc-one-x-1-haftalik-tertermiz-beyaz-102356122/detay

1 haftalık yazıyor düzeltmedim 1 ay oldu haberiniz olsun.
  • TEKNOTEK MOBİLDEN HTC ONE X ALAN VARMI ?
  • Arkadaşlar bizim telefonlara ne zaman gelecek bu yeni güncelleme bilen yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: darkboys

Arkadaşlar bizim telefonlara ne zaman gelecek bu yeni güncelleme bilen yokmu

19-20 Kasımda geleceği söyleniyor.
  • Güzel programları ve oyunları neden paylaşmıyoruz burada?
  • Arkadaşlar hani daha ne güncelleme var ne başka bişey nerde kaldı bizim bu güncelleme

• Beyler merhaba 2 ay öncesine kadar turkcellden one x aldım fakat cihazın arka kamerasının lensi dikkatlice bakınca hafif sağa doğru daha çok kayık yani lens tam ortada durmuyor. Sizin cihazlarınızda da aynı mı yoksa üretim hatası mı var ?
    Resim ekledim bakabilirsiniz? servise versem cihaz değişim sansı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas86 -- 28 Kasım 2012; 15:43:09 >
  • bende de aynı geneli böyle mi bilemem sen deyince farkettim.

• Merhaba, bunu ilk aldığım gün farkettim ama diğer telefonlara bakıp başkalarıyla da paylaşınca aynı olduğunu gördüm

HTC One x Türkiye garantili cid-M27
  • Hayır size öyle geliyor, etraftaki siyah çerçevenin gölgesi aşağıda lensin etrafına vuruyor, içteki gölgeyi dıştaki çerçeve sanıyorsunuz.
    Bence dikkatli olarak bir daha bakın
  • o cerceve konusuna da dikkat ettim daha önce bana da başta öyle geliyordu ama neden sağa da sola doğru bir göz yanılması yapmıyor oda var =) diğer arkadaşlar bizde de aynı demiş geneli böyle herhalde servise vercem yoksa madem üretim hatası =) HTC destek ile de görüştüm resim istediler mail olarak gönderdim. Onlar da inceleyip kvk servisine başvurmamı sölyediler..
    bu arada Tr için güncelleme de ne zaman gelcek ona da takıldım millet 4.2 ye gececek biz hala 4.1 bekliyoruz =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas86 -- 29 Kasım 2012; 12:28:24 >
  • HTC one x için 4.1.1 ve sense 4+ güncellemesi yayınlanmaya başladı TR için diğer hangi cihazları desteklliyor one s yada one v ?
  • 4.1.1 yayınlanmaya başladı TR için beyler yorumları ve değişklikleri burdan devam edelim.. ben öncelikle batarya güncellemesi ile birlikte 4.0 kullanmaya devam etcem bir süre . .
  • arkadaşlar one x PLUS'un beyazı gelecek mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.