Şimdi Ara

Htc One X+ alabilecegim guvenli yer var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda telefonu almak istiyorum ancak güvenli yer arıyorum. Sahibinden.com adresinde teknotek mobil diye bir magaza buldum ve aradim. 9 yıllık magazayiz, bizde sorun olmaz vs. Diyorlar ancak emin olamadım. Buradan alışveriş yapan var midir acaba? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teknotek magazası kadıköyde yaklaşık 3 ay once htc one x almışdık ordan bi sorun yaşamadım telefonu halen kullanıorum ama kesin bi yorum yapabilmek için bi sorun yaşamak lazım sanırsam bi sorun yaşamış olsaydım onun sonucunda nasıl sorunu cozduklerine veya yardımcı olmadıklarına gore yorum yapardım su an için yorum yapamıorum tek diecegim sey 3 ay gecmesine ragmen btk sitesinde telefonum halen evrakları incelenior olarak gozukuo yani imei kaydı henuz tamamen tamamlanmadı ama kendileri herhangi bir sorun olursa sorunu cozeceklerini solediler bi sıkıntı olursa yardımcı oluolarmı olmuolarmı goruruz :D gerci benim konumumda yardımcı olmak zorundalar yoksa orayı başlarına yıkarım ya orası ayrı konu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda telefonu almak istiyorum ancak güvenli yer arıyorum. Sahibinden.com adresinde teknotek mobil diye bir magaza buldum ve aradim. 9 yıllık magazayiz, bizde sorun olmaz vs. Diyorlar ancak emin olamadım. Buradan alışveriş yapan var midir acaba? Teşekkürler.

Avea var ama fiyat 2000

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Avea var ama fiyat 2000

Hocam 2000 lira verecek olsam yurtiçi ürünü alırdım zaten :D

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Avea var ama fiyat 2000

Spot alma bence ppaspaort kayitlari gecici oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: jrvirus

teknotek magazası kadıköyde yaklaşık 3 ay once htc one x almışdık ordan bi sorun yaşamadım telefonu halen kullanıorum ama kesin bi yorum yapabilmek için bi sorun yaşamak lazım sanırsam bi sorun yaşamış olsaydım onun sonucunda nasıl sorunu cozduklerine veya yardımcı olmadıklarına gore yorum yapardım su an için yorum yapamıorum tek diecegim sey 3 ay gecmesine ragmen btk sitesinde telefonum halen evrakları incelenior olarak gozukuo yani imei kaydı henuz tamamen tamamlanmadı ama kendileri herhangi bir sorun olursa sorunu cozeceklerini solediler bi sıkıntı olursa yardımcı oluolarmı olmuolarmı goruruz :D gerci benim konumumda yardımcı olmak zorundalar yoksa orayı başlarına yıkarım ya orası ayrı konu :D

Eyv. Kardeşim. Ben bugün kendilerini aradığımda bazı yerlerin turist pasaportu ile kayıt yaptıklarını, bu sebeple 3-6 arasında kayıt düşme.problemi olduğunu söyledim. Telefonu açan yetkili kendilerinde böyle bir sorun olmayacağına dair taahhüt Verdi ama.bilemiyorum yine :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Avea var ama fiyat 2000

Spot alma bence ppaspaort kayitlari gecici oluyo

Az önce de dediğim gibi turist pasaportu ile yapılanlar geçici oluyor ancak önemli olan türk pasaportu ile asıl kaydın yapılmış olması..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • avea var ama biraz pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.