Şimdi Ara

HTC One VS LG G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba sizce hangisi tercih edilmeli oyun oynanmıyacak
    tumblrda dolaşırım wapp kullanırım selfie,fotoğraf çekerim birde spotify üzerinden müzik dinlerim hangisini tercih etmeliyim ?
    sebebiyle belirtirseniz

hangisinin ekranı daha iyi acaba ? hangisinin kulaklığı müzik kalitesi iyi ? teşekkürler

• Bende One var müzik kalitesi olarak piyasadaki en iyi cihazlardan biri, kulaklık kalitesi de gayet kuvvetli müzik bakımından htc one g2 den daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurbetçi23 -- 1 Aralık 2014; 21:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kastetilen m7 ise,oncelikle g2 donanimda daha ustun,cpu ve gpuda,cipsette.

Diger yandan 3g uzerinden muzik icin onemli diger husus batarya,ki bu kisimda g2 cok cok iyi.

24bit flac destekli ses yongasi var g2de,flac formatli bir sarki dinleyince zaten duz mp3 bir daha dinlemezsin.

Fp olarakta g2 ideal,acikcasi ikisininde 1100~1200 arasinda alabileceginizi varsayarsak,ayni paraya daha eski model,ve bir onceki nesil teknolojiyi kullanan one tercih etmezdim,yinede zevk sizin tabiki.

• Kesinlikle htc one gerek saglamlik gerek tasarim gerek ses kalitesi gerekse stabillik bakimindan g2 yi sollar unutmayin htc sense sayesinde diger android telefonlar gibi kasma yapmaz.

• Bu sorunun cevabı basit aslında amacınız muzikse elimde daha kibar şık dursun daha sağlam olsun derseniz M7 olmalı tercihiniz.Yok benim için işlemci batarya teknik özellikler vs. vs iyi olsun derseniz G2 olmalı.Tabi bizim donanım haber genel olarak olayın teknik yönünü incelediği için çoğunluk G2 der diye düşünüyorum.Bu yönde bende donanım haber ahalisi gibiyim.F/P oranı en iyi telefon olduğu için (bana göre) gittim G2 aldım.Yalnız M7 yi 1000-1100 lira civarı bulsaydım donanım bi jenerasyon eski olsa bile alabilirdim.Hoparlörleri,tasarımı ve malzeme kalitesi tabiri caizse kendine aşık bırakıyo.Denk getiremedim dediğim gibi gittim F/P yönünden kendime göre en ideal telefon olan G2 aldım
  • g2 alman daha mantıklı olur en azından seni işlemcisi vs. daha fazla götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Bu sorunun cevabı basit aslında amacınız muzikse elimde daha kibar şık dursun daha sağlam olsun derseniz M7 olmalı tercihiniz.Yok benim için işlemci batarya teknik özellikler vs. vs iyi olsun derseniz G2 olmalı.Tabi bizim donanım haber genel olarak olayın teknik yönünü incelediği için çoğunluk G2 der diye düşünüyorum.Bu yönde bende donanım haber ahalisi gibiyim.F/P oranı en iyi telefon olduğu için (bana göre) gittim G2 aldım.Yalnız M7 yi 1000-1100 lira civarı bulsaydım donanım bi jenerasyon eski olsa bile alabilirdim.Hoparlörleri,tasarımı ve malzeme kalitesi tabiri caizse kendine aşık bırakıyo.Denk getiremedim dediğim gibi gittim F/P yönünden kendime göre en ideal telefon olan G2 aldım

Hocam ben 5s aldim cok sık bir cihaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alex Turner kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Şık cihazdır ama tercih edeceğim bi cihaz değil benim için.Tekrardan hayrlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Hayırlı olsun.Şık cihazdır ama tercih edeceğim bi cihaz değil benim için.Tekrardan hayrlı olsun güle güle kullanın

Tesekkurler hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.