Şimdi Ara

HTC ONE vs Galaxy S4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
9.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • S2 de S4 e geçilebilir bana göre, fakat S3 den S4 e geçmek biraz saçmalık olur. Şuan; S2 kullanmaktayım ve şu üç telefondan birini almayı planlıyorum. Tip olarak Xperia Z ve One aklımı karıştırıyor. O yüzden test ve kullanıcı yorumlarını görmeyi bekliyorum.
  • Samsung galaxy s 4 yutar hepsini kimse bu boyle su boyle demesin gercekler bunlar s4 u ciksin ilk alicak olanlardan biride benim saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

S2 de S4 e geçilebilir bana göre, fakat S3 den S4 e geçmek biraz saçmalık olur. Şuan; S2 kullanmaktayım ve şu üç telefondan birini almayı planlıyorum. Tip olarak Xperia Z ve One aklımı karıştırıyor. O yüzden test ve kullanıcı yorumlarını görmeyi bekliyorum.

Ayni duygulari paylasiyoruz bende s2 kullaniyom s4 ciksin alicam hemen hersey malzeme kalitesi degil bence satis sonrasi destekte onemli yazilim destegi konusunda kimse samsung a su dokemez htc bir dunya model cikardi s2 ila ayni kefede okan hatra s2 den sonra cikmis cihazlarina bile jb veremedi o yuzden samsung favorim..

• quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

Orijinalden alıntı: pD-21

S2 de S4 e geçilebilir bana göre, fakat S3 den S4 e geçmek biraz saçmalık olur. Şuan; S2 kullanmaktayım ve şu üç telefondan birini almayı planlıyorum. Tip olarak Xperia Z ve One aklımı karıştırıyor. O yüzden test ve kullanıcı yorumlarını görmeyi bekliyorum.

Ayni duygulari paylasiyoruz bende s2 kullaniyom s4 ciksin alicam hemen hersey malzeme kalitesi degil bence satis sonrasi destekte onemli yazilim destegi konusunda kimse samsung a su dokemez htc bir dunya model cikardi s2 ila ayni kefede okan hatra s2 den sonra cikmis cihazlarina bile jb veremedi o yuzden samsung favorim..

Yani hocam, cihaz hele bir gelsin ülkemize bir canlı canlı görelim bakalım nasılmış ondan sonra üzerinde tartışalım. Zevkler ve renkler farklıdır sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: cestvrai

Bircok kisi HTC one aluminiumdan yapıldıgı icin onu en iyi telefon seciyor fanboylar ancak
    unutmayınki Iphone 5 te aluminium ama note 2 s3 deli gibi sattı unutmayın.

simdi birseye dikkatinizi cekmek istiyorum, samsung dizayn anlamında s3le nerdeyse aynı boyutta
    telefonun agırlıgını azalttı ve ekranı da büyüttü. Birde htc one ile karsılastırdıgınızda ekran ile kosesi
    arası S4te cok daha az aralık var bu da telefonun dizaynının cok iyi oldugunu gösteriyor.

Hersey aluminium telefon yapmak degil arkadaslar, bkz ben ve bircok kisi note 2 kullanıyor
    kimsenin umrunda degil malzeme kalitesi zira insanlar islevine bakıyor telefonun
    " Bircok kisi HTC one aluminiumdan yapıldıgı icin onu en iyi telefon seciyor fanboylar ancak
    unutmayınki Iphone 5 te aluminium ama note 2 s3 deli gibi sattı unutmayın"

Üstteki cümleden sonra Samsung fanboy oldugunu anladım zaten fakat sana şöyle söyleyeyim 4 ay öncesine kadar bendede note vardı şimdi one x var hTC sense arayüzünü Samsung'ta touchwiz arayüzünü kullandığı sürece Samsungla işim olmaz daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ks34 -- 15 Mart 2013; 23:31:45 >

• hocam kusura bakmayın ama daha s3 ün bile sistemi 2015 e kadar yetecekken s3 satıp bu ezik s4 e para vereceğim diyenler tamamen samsung fanı ve s4 üm var demek için alıyor. ben iphone htc nin yeni modellerini bekliyorum.çünkü elime aldığım zaman iyi ki para vermişim demek istiyorum.ben keriz değilim kimse kusura bakmasın
  • benim dikkatimi çeken nokta s4 de ekran yantarafları nerdeyse sıfıra inmişler htc one ile kıyaslarsanız ki resimlerde çok net görünüyor ekranda yan kenaları bariz sırıtyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashris

hocam kusura bakmayın ama daha s3 ün bile sistemi 2015 e kadar yetecekken s3 satıp bu ezik s4 e para vereceğim diyenler tamamen samsung fanı ve s4 üm var demek için alıyor. ben iphone htc nin yeni modellerini bekliyorum.çünkü elime aldığım zaman iyi ki para vermişim demek istiyorum.ben keriz değilim kimse kusura bakmasın

Gorusune saygi duyuyorum , ancak S4 gordum Samsung Taksim magazada . (Gsaray lisesinin orada ki yeni acilmis )

Senin gibi cebimdeki S3 ile farki yok saniyordum ancak gorunce ve kullaninca fikrim tamamen degisti. Ayricawww.yenigalaxys4.com da Samsung Turkiye kablosuz mis gibi kablosuz hoperlor ve kablosuz sarj cihazi hediye veriyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

quote:

Orijinalden alıntı: crashris

hocam kusura bakmayın ama daha s3 ün bile sistemi 2015 e kadar yetecekken s3 satıp bu ezik s4 e para vereceğim diyenler tamamen samsung fanı ve s4 üm var demek için alıyor. ben iphone htc nin yeni modellerini bekliyorum.çünkü elime aldığım zaman iyi ki para vermişim demek istiyorum.ben keriz değilim kimse kusura bakmasın

Gorusune saygi duyuyorum , ancak S4 gordum Samsung Taksim magazada . (Gsaray lisesinin orada ki yeni acilmis )

Senin gibi cebimdeki S3 ile farki yok saniyordum ancak gorunce ve kullaninca fikrim tamamen degisti. Ayricawww.yenigalaxys4.com da Samsung Turkiye kablosuz mis gibi kablosuz hoperlor ve kablosuz sarj cihazi hediye veriyor ...

Hocam bence troll amacıyla açılmış bişey eğer dediğin gibi olsaydı samsung açıklardı.

• Bir elinize Htc'yi diger elinize de samsung'u alin ondan sonra yorum yapin! Aradaki malzeme ve iscilik farkini cok rahat goreceksiniz. Kaldi ki bu kadar donanima sahip bu telefonlar IOS yada Win8 mobilde calissalar herhalde kanatlanirlardi. Android her seyden once bir win yada ios kadar tecrubeli degil. Dolayisiyla tam randimanli calismasi icin o kadar gelismis bir donanim anca yetiyor android'e. Sonra da diyoruz ki su kadar ram bu kadar islemci pil vs vs. Oysa ne ios'un ne de win8'in ihtiyaci yok. Bu yuzden de iscilik ve malzeme kalitesine yonelmeye firsat doguyor. Htc bu konuda One ile oldukca odun vermis kendisinden. Hem malzeme kalitesi hem de donanim olarak cok ilerleme kaydetmis. Zaten yillardir htc akilli telefonlar uzerinde ihtisas yapmis bir markadir. Android benim tercihim degildir ama birisini secseydim bu HTC olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek malzeme kalitesi gerek Sense arayüzüyle kesinlikle HTC ONE tercihimdir. Hem samsung hem de htc kullanmış biri olarak HTC'yi bir adım önde buluyorum.
  • Arkadaşlar s4 ile one ı önceki senelerdeki s3 ile one x gibi düşünmeyelim geçen sene s3 plastik va tasarım aybını her türlü kapatmıştı şimdi htc çok daha güçlü çok daha kaliteli bunu dikkate almakta fayda var ama adamlar bildiğin mal daha cihaz satışta değil
  • Sony xperia z işlemci eski ve butonlar ekranın yarısını kaplıyo
    htc ONE ekran kamerası ışık geçişlerinde sorun yaşıo aliminyum kasa tamam hoş ama ağır ve dayanıksızhttp://www.youtube.com/watch?v=KwE9PGDnlvs
    Samsung galaxy s4 tasarım kötü malzeme kalitesi düşük fakat 4+4 octa işlemci tüm testlerde 1. + ekrana dokunmadan algılayabilio +s3 le aynı boyutta olmasına rağmen daha büyük ekran + en yeni anderoid sürümü +gorilla glass 3 çizilmeye dayanıklı fakat kırılmaya biraz daha yatkın
  • S4 almalıyım, çünkü:

Piyasadaki Mevcut telefonlardaki en Yüksek Donanıma sahip olmak isterim, belirli dosyaları MicroSD Kartımda taşırım, Değiştirilebilir Batarya ile şarjım bitti mi ne yapacam sıkıntısı yaşamak istemem, Samsung'un Ek Sensörleriyle keyifli anlar yaşarım, Hızlı Güncelleme Almak isterim diyorsanız Android Dünyasındaki tercihiniz Samsung Galaxy S4 den yana olmalıdır..

S4 ün 16 GB'lık sürümü 1800 TL ye bulunabiliyor..

*******************************************************************************************************************

One almalıyım, çünkü:

Benim Benchmark Puanlarıyla işim olmaz, Kullanım Deneyimime bakarım; Benim için Malzeme Kalitesi ve Ses Özellikleri En Önde gelir, Telefon Yağ Gibi Kaysın, Güncellemelere de Çok Bakmıyorum diyorsanız alabileceğiniz en iyi Android modeli HTC One denilebilir..

One ın 32 GB'lık sürümü 1950 TL ye bulunabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 14 Temmuz 2013; 2:39:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnGets

S4 almalıyım, çünkü:

Piyasadaki Mevcut telefonlardaki en Yüksek Donanıma sahip olmak isterim, belirli dosyaları MicroSD Kartımda taşırım, Değiştirilebilir Batarya ile şarjım bitti mi ne yapacam sıkıntısı yaşamak istemem, Samsung'un Ek Sensörleriyle keyifli anlar yaşarım, Hızlı Güncelleme Almak isterim diyorsanız Android Dünyasındaki tercihiniz Samsung Galaxy S4 den yana olmalıdır..

*******************************************************************************************************************

One almalıyım, çünkü:

Benim Benchmark Puanlarıyla işim olmaz, Kullanım Deneyimime bakarım; Benim için Malzeme Kalitesi ve Ses Özellikleri En Önde gelir, Telefon Yağ Gibi Kaysın, Güncellemelere de Çok Bakmıyorum diyorsanız alabileceğiniz en iyi Android modeli HTC One denilebilir..

+1

• quote:

S4 almalıyım, çünkü:

One almalıyım, çünkü:

+1

• quote:

S4 almalıyım, çünkü:

One almalıyım, çünkü:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

- Hanım mısırları patlat, s.... yarışı başlıyor

yarım saattir gülüyorum
    konuyu kapatıp açıp önce senin yorumunu sonra aşağıdaki yorumları okuyorum yine gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 23 Temmuz 2013; 21:45:23 >
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
    Bana da sürpriz oldu, 4 ay önce atmışım o yorumu, bakıyorum da hala yarıştırmaya devam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.