Bildirim
HTC One S Sipariş Ettim Yihuuuuu :D :D
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok kötü bir cihaz parana yazık olmuş aldıktan sonra sorulurmu hiç almadan önce sorsana yazık ettin o kadar parana yanında yedek 2 pille gezersin artık
hahahaha
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turk1987
Çok kötü bir cihaz parana yazık olmuş aldıktan sonra sorulurmu hiç almadan önce sorsana yazık ettin o kadar paranayanında yedek 2 pille gezersin artık
hahahaha
900 liraya aldım muahahhaha ;) enayi gibi mi görünüyorum ;) yurtdışından getirlimiş telfoncuda vardı ;) 900 liraya s2 de var ama bu cihaz daha iyi yoksa için rahat olsun hocam 1500 bayılmam ;) -
900 az para mı ? Yanında 2 tanede pille gezersin artık he bu arada telefon hakkındaki yorumlarını iyi oku ben buraya şimdi eksilerini yazmakla uğraşamam vaktim yok o kadar :D geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.fear
quote:
Çok kötü bir cihaz parana yazık olmuş aldıktan sonra sorulurmu hiç almadan önce sorsana yazık ettin o kadar paranayanında yedek 2 pille gezersin artık
hahahaha
900 liraya aldım muahahhaha ;) enayi gibi mi görünüyorum ;) yurtdışından getirlimiş telfoncuda vardı ;) 900 liraya s2 de var ama bu cihaz daha iyi yoksa için rahat olsun hocam 1500 bayılmam ;)
Garantisiz teleofon kullanmakta ayrı bir haz tabi.
-
quote:
900 az para mı ? Yanında 2 tanede pille gezersin artık he bu arada telefon hakkındaki yorumlarını iyi oku ben buraya şimdi eksilerini yazmakla uğraşamam vaktim yok o kadar :D geçmiş olsun
millet hayırlı olsun derdi ama neyse bundan önceki telfonum 1500 mah dı bu 1650 yinede ondan iyi yani benim için sıkıntı olmaz ;) htc one x te bile arka kapak açılamıyor klıflı batarya oluyor ve bence bu daha güzel amazonda var ebay e gelince birileri türkiyeye getirir ileride alırım ;) beni soğutamazsın yani ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
quote:
hahahaha
900 liraya aldım muahahhaha ;) enayi gibi mi görünüyorum ;) yurtdışından getirlimiş telfoncuda vardı ;) 900 liraya s2 de var ama bu cihaz daha iyi yoksa için rahat olsun hocam 1500 bayılmam ;)
mağaza garantisi var hocam aldığım adam baya güvenilir ;) 600-700 işlem yapmış olumlu yorumlar %95 in üzerinde ;)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
quote:
hahahaha
mağaza garantisi var hocam aldığım adam baya güvenilir ;) 600-700 işlem yapmış olumlu yorumlar %95 in üzerinde ;)
Bende tanıdıkta almış zannettim :D hhahah geçmiş olmuş Allah'tan garanti varmış 2 gün sonra oraya yollucaksın zaten :D hala araştırmadan netten alışveriş yapanları görmek güzel :D muhahah
-
quote:
quote:
hahahaha
Enayi gibi görünmüyorsun evladım malesef enayisinHb gibi güvenilir siteler varken nasıl olurda hala kişilerden alış veriş yapıyorsunuz ucuz etin yahnisi yavan olur sözünden hiç mi ders çıkarmadın çok yazık olmuş inşallah forumu takib eden senin gibi küçük çocuklar seni kötü örnek alarak ders çıkarırlarda enayilik etmezler...
-
quote:
Orijinalden alıntı: DuKeLque
quote:
quote:
hahahaha
Enayi gibi görünmüyorsun evladım malesef enayisinHb gibi güvenilir siteler varken nasıl olurda hala kişilerden alış veriş yapıyorsunuz ucuz etin yahnisi yavan olur sözünden hiç mi ders çıkarmadın çok yazık olmuş inşallah forumu takib eden senin gibi küçük çocuklar seni kötü örnek alarak ders çıkarırlarda enayilik etmezler...
+ 1299
enayimiyim ben diyor birde güzel cevab NOKTA aha burda virgüllüsü ; hahahhahahahhahahaha
-
priz'le kardeş olursun
2 hafta sonrada 2.el forumunda görürüz ilanını artık -
900 güzel fiyat, kayıtlıysa daha da güzel fiyat. Telefon da güzel bana kalırsa, tasarımını beğeniyorum özellikle inceliğini. Piline rağmen batarya performansı da muadillerinin üstünde tetlere göre. Hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Verticall
quote:
900 az para mı ? Yanında 2 tanede pille gezersin artık he bu arada telefon hakkındaki yorumlarını iyi oku ben buraya şimdi eksilerini yazmakla uğraşamam vaktim yok o kadar :D geçmiş olsun
o kadar cahil ve trollsünki cihazın pilinin değişmediğini bile bilmiyorsun..
Ben cihazı kullanıyorum kardeşim. Son derece memnunum kesinlikle iyi fiyata iyi bir cihaz aldın. Hayırlı olsun :)
Allah razı olsun sonunda adam gibi bir yorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Lepanto
900 güzel fiyat, kayıtlıysa daha da güzel fiyat. Telefon da güzel bana kalırsa, tasarımını beğeniyorum özellikle inceliğini. Piline rağmen batarya performansı da muadillerinin üstünde tetlere göre. Hayırlı olsun
sağol :) -
Ekranını gördün mü almadan? S2 ile yanyana bakma bence nefret edersin telefonundan. -
quote:
Orijinalden alıntı: CooLasFcuK
Ekranını gördün mü almadan? S2 ile yanyana bakma bence nefret edersin telefonundan.
Hocam ekranını filan gördüm amoled plus olmasada çoğunlukla samsungta kullanıldığı icin amoledde olur :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Ekranını gördün mü almadan? S2 ile yanyana bakma bence nefret edersin telefonundan.
Hocam ekranını filan gördüm amoled plus olmasada çoğunlukla samsungta kullanıldığı icin amoledde olur :)
Sen beğendiysen problem yok. Telefon her acidan muhteşem olduğu için ekran kötü olmasa da telefonun en zayıf halkası. One X kullanırken One S incelediğimde cok kötü gelmişti açıkcası.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle hayırlı olsun. Şarjı çabuk biter, prizle kardeş olursun diyen arkadaşlar S4 platformunu tanıyor mu? -
quote:
quote:
quote:
Sen beğendiysen problem yok. Telefon her acidan muhteşem olduğu için ekran kötü olmasa da telefonun en zayıf halkası. One X kullanırken One S incelediğimde cok kötü gelmişti açıkcası.
hocam annemede s2 aldık bugün şuan elimde :D istersem değişebileceğim için one s aldım ve işlemci açısından daha güçlü vs. vs. ;)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hard Coder
Öncelikle hayırlı olsun. Şarjı çabuk biter, prizle kardeş olursun diyen arkadaşlar S4 platformunu tanıyor mu?
maalesef trol'ler :D salıya geliyor yurtdışıların hepsi s4 türkiyeye millet daha iyi sansın diye 1.7 ghz likleri kakalamışlar :D
Benzer içerikler
- küçük telefon
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- redmi note 14 alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- doğubank senetle telefon
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X