Şimdi Ara

***<< HTC ONE S >>*** 4.3'- 8 MP - 1080p - sAMOLED - Snapdragon S4 - (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
24
Favori
172.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @semih3559, video keskinliği ve netliği konusunda çok fark olduğunu düşünmüyorum hemen hemen aynılar ancak one x te videolarda takılma daha fazla gibi ayrıca one s in fps değeri biraz daha iyi, diğer açılardan bu teli beğeniyorsanız en az takılmanız gereken yerlerden birinin video çekimi olduğunu düşünüyorum...
  • arkadaşlar almak istiyorum htc one s modelini ama bi türlü hiçbir yerde bulamadım nerden alabilirim yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • garantili olarak henüz burda resmi satışı başlamadı yurtdışı olarak bulabilirsiniz internet v.b, daha önce bir arkadaş htc ile görüştüğünü ay sonuna doğru avea ve teknosalarda satılmaya başlanacağı hakkında bilgi verildiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

garantili olarak henüz burda resmi satışı başlamadı yurtdışı olarak bulabilirsiniz internet v.b, daha önce bir arkadaş htc ile görüştüğünü ay sonuna doğru avea ve teknosalarda satılmaya başlanacağı hakkında bilgi verildiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam...

ay sonu mu çıkıyormuş !! ? yurt dışı cihazlar bile cımbızla bulunurken Türkiyeye ay sonu gelmesi ki ay sonundayız zaten zor bence... inşallah dediğin gibi olur. fiyatı merak ediyorum kaç paradan çıkar acep ?
  • quote:

@semih3559, video keskinliği ve netliği konusunda çok fark olduğunu düşünmüyorum hemen hemen aynılar ancak one x te videolarda takılma daha fazla gibi ayrıca one s in fps değeri biraz daha iyi, diğer açılardan bu teli beğeniyorsanız en az takılmanız gereken yerlerden birinin video çekimi olduğunu düşünüyorum...

haklı olabilirsin teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

garantili olarak henüz burda resmi satışı başlamadı yurtdışı olarak bulabilirsiniz internet v.b, daha önce bir arkadaş htc ile görüştüğünü ay sonuna doğru avea ve teknosalarda satılmaya başlanacağı hakkında bilgi verildiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam...

ay sonu mu çıkıyormuş !! ? yurt dışı cihazlar bile cımbızla bulunurken Türkiyeye ay sonu gelmesi ki ay sonundayız zaten zor bence... inşallah dediğin gibi olur. fiyatı merak ediyorum kaç paradan çıkar acep ?

bilgi doğruysa en geç haftaya çıkması lazım, olabilirde belli olmaz, benim tahminim 1.400-1.600 aralığında çıkması ama normalde 1.500 ü geçmemesi altında olması lazım, yakında belli olur zaten, iş htc olunca tahmin zor oluyor genelde pahalı oluyor cihazları ama bazende makul fiyatlarda görebiliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 24 Nisan 2012; 13:15:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zanbay

Bu benim ikinci One S im...İlki ilk gün sonunda yandan soyuldu. Bu ise çok şükür 4. gündeyim ve pırıl pırıl...
    Uzun zamandır böyle bir makinada bu kadar dayanıklı bir pil görmemiştim.
    Yoğun kullanımda daha 4. gün olmasına rağmen ( 20 gün sonra pil performansı tam oturur) 18 saatlik kullanımda %30 larda hala...
    İşlemciye denecek söz yok şu an 1 numara.
    Yazılmda çok küçük problemler var ama ancak deneyimli kullanıcı anlar.
    İlk update de halledilir zannediyorum.
    Onun dışında tamamen tavsiye edeceğim harika bir cihaz.
    Şu an dünya üstünde "kullanılabilite" olarak sıralama yaparsam

1. One S
    2. iphone 4S
    3. One X
    4. Galaxy Nexus White
    5. Galaxy S2

derim...

hocam nerden aldınız türkiye üzerinde bende temin etmek istiyorum ancak hiçbir yerde yok vede ne kadara aldınız ?

• quote:

Bu benim ikinci One S im...İlki ilk gün sonunda yandan soyuldu. Bu ise çok şükür 4. gündeyim ve pırıl pırıl...
    Uzun zamandır böyle bir makinada bu kadar dayanıklı bir pil görmemiştim.
    Yoğun kullanımda daha 4. gün olmasına rağmen ( 20 gün sonra pil performansı tam oturur) 18 saatlik kullanımda %30 larda hala...
    İşlemciye denecek söz yok şu an 1 numara.
    Yazılmda çok küçük problemler var ama ancak deneyimli kullanıcı anlar.
    İlk update de halledilir zannediyorum.
    Onun dışında tamamen tavsiye edeceğim harika bir cihaz.
    Şu an dünya üstünde "kullanılabilite" olarak sıralama yaparsam

1. One S
    2. iphone 4S
    3. One X
    4. Galaxy Nexus White
    5. Galaxy S2

derim...

hocam nerden aldınız türkiye üzerinde bende temin etmek istiyorum ancak hiçbir yerde yok vede ne kadara aldınız ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

bilgi doğruysa en geç haftaya çıkması lazım, olabilirde belli olmaz, benim tahminim 1.400-1.600 aralığında çıkması ama normalde 1.500 ü geçmemesi altında olması lazım, yakında belli olur zaten, iş htc olunca tahmin zor oluyor genelde pahalı oluyor cihazları ama bazende makul fiyatlarda görebiliyoruz...

dediğin gibi 1400 tl olursa harika olur, One X le kıyaslama yapılırsa 1600 gibi çıkartırlar tahminen. yurtdışılar bile 1400-1500 tl den satılırken garantili Türkiye cihazı 1400-1500 tl ye bütçesi olanlar için ideal fiyat.
    ( aslında fazla bir rakam ama muadilleri ve piyasasına göre normal. 1000 tl den fazla olmaması adaletidir bu işin )

• Sevgili arkadaşlar
    Çarşamba günü elime 5 adet geçecek diye tahmin ediyorum inşallah. Şu an ilanları da koydum satış bölümüne ama bura da da belirteyim.
    Bir adet sıfır 4s siyah kayıtsız 1320 tl, bir adet de One X gri kayıtlı var 1390 TL aklınızda olsun. Çarşamba günü One S için de buraya bildiririm...
  • One s getiriosan talibim @zanbay :D
  • Selamlar arkadaşlar,

HTC'nin MWC 2012'de tanıttığı cihazı Media Link HD ile ilgili bir başlık hazırladım. Cihaz One X ve One S ile uyumlu olduğu için bu başlık altında paylaşıyorum. İlgilenenler şu linkten göz atabilirler;

http://forum.donanimhaber.com/m_60089627/tm.htm
  • gelse hemen alıcam zanbay ın getirdiği üründen alsak kaydını falan nasıl yapıcaz çok bilgim yok af buyurun
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 24 Nisan 2012; 21:32:51 >
  • quote:

Arkadaşlar 5 gün önce bir müşterim, verdiğim One S i bugün One x le değiştirdi. Yani elimde 5 günlük bir One S var kayıtlı ful kutulu. İsteyen beni arasın.
    0532 251 1870... 1350 tl...Pazarlık etmeyin maliyeti bana bu...Karsızdır...

Hocam cep telefonunuza mesaj attım uygun bir zamanınızda dönerseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmrree1990 -- 24 Nisan 2012; 20:18:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arsufers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5mhmtr7

Telefon çok güzel ancak tek şüphem ekran parlaklığı beni üzermi işte orası var eğer ekran parlaklığı az olursa mecburen one x e kayıcam gibi görünüyor .

Ekranda One X bir numara. Ama bunu yani One S i ben hep Auto da kullandım... Kullandım diyorum çünkü yine değiştirdim telefonu
    Ulan 40 yaşına geldik hala oyuncaklarla oynuyoruz...
    Ne mi aldım diye sorarsanız, bi tane 4s aldım sonra ertesi gün yani bugün benim telefoncu arkadaşta gri bir One x gördüm çok temiz, bir baktım güncelleme gelmiş.
    Güncellemeyi yapınca daha bir güzel gözüktü namussuz. Dedim bunu alayım bi daha...Büyük müyük ama ne bilim.
    Siz bana bakmayın.

Peki neden değiştirdiniz telefonu? Ben One S düşünüyorum ancak bulamadım henüz? One X'i de sırf ekran büyüklüğünden ötürü istemiyordum. Bu gidişle One X de almak durumunda kalabilirim de ikisini de kullanmış olmanızdan ötürü size sorayım dedim.

Hiçbir sebebi yok. Bir anda aklıma geldi. Ben bu telefonlara kolay ulaşıp kolay elden çıkardığım için bu kadar çabuk değiştiriyorum.
    Bir de her telefonu denemek hoşuma gidiyor. Zevk işte.

hocam mahsuru yoksa ne is yapiyorsunuz? Yani nasil basariyorsunuz bu kadar sık telefon degistirmeyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon çok güzel ancak tek şüphem ekran parlaklığı beni üzermi işte orası var eğer ekran parlaklığı az olursa mecburen one x e kayıcam gibi görünüyor .

Ekranda One X bir numara. Ama bunu yani One S i ben hep Auto da kullandım... Kullandım diyorum çünkü yine değiştirdim telefonu
    Ne mi aldım diye sorarsanız, bi tane 4s aldım sonra ertesi gün yani bugün benim telefoncu arkadaşta gri bir One x gördüm çok temiz, bir baktım güncelleme gelmiş.
    Güncellemeyi yapınca daha bir güzel gözüktü namussuz. Dedim bunu alayım bi daha...Büyük müyük ama ne bilim.
    Siz bana bakmayın.

Peki neden değiştirdiniz telefonu? Ben One S düşünüyorum ancak bulamadım henüz? One X'i de sırf ekran büyüklüğünden ötürü istemiyordum. Bu gidişle One X de almak durumunda kalabilirim de ikisini de kullanmış olmanızdan ötürü size sorayım dedim.

Hiçbir sebebi yok. Bir anda aklıma geldi. Ben bu telefonlara kolay ulaşıp kolay elden çıkardığım için bu kadar çabuk değiştiriyorum.

hocam mahsuru yoksa ne is yapiyorsunuz? Yani nasil basariyorsunuz bu kadar sık telefon degistirmeyi?

zanbay.com :))

• Zanbay hocam ve diğer arkadaşlar.iPhone 4S kullanıyorum memnunum genel olarak.Uygulamalar filan güzel.Arada telefon yazılımsal sapıtıyor o kadar onda da sorun olmuyor.Ama One S kafamı acayip karıştırdı teknik olarak güzel telefon.Zaten HTC sevdiğim markalardan biri oldu.Bi tanıdığım var 4S'i zamanında ondan almıştım ucuzluk yapmıştı bana.Şimdi de istersen One S'le takas yapalım sıfırı al git diyor.iPhone 4S'i One S'le değiştirmeye değer mi sizce?Yoksa 4S'i kullanmaya devam edip yeni modelleri mi bekliyim tavsiyeniz ne olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkside.tr

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz bana bakmayın.

zanbay.com :))

hocam yoksa o vodafone shoplardaki masa tasarımı size mi ait :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

Zanbay hocam ve diğer arkadaşlar.iPhone 4S kullanıyorum memnunum genel olarak.Uygulamalar filan güzel.Arada telefon yazılımsal sapıtıyor o kadar onda da sorun olmuyor.Ama One S kafamı acayip karıştırdı teknik olarak güzel telefon.Zaten HTC sevdiğim markalardan biri oldu.Bi tanıdığım var 4S'i zamanında ondan almıştım ucuzluk yapmıştı bana.Şimdi de istersen One S'le takas yapalım sıfırı al git diyor.iPhone 4S'i One S'le değiştirmeye değer mi sizce?Yoksa 4S'i kullanmaya devam edip yeni modelleri mi bekliyim tavsiyeniz ne olur

Kayıtlı one s veriyorsa al tabi. Değişiklik olur. Ayrıca arayüz falan güzel gider donuk iphone dan sonra.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.