Şimdi Ara

HTC One Mini (m4) ve snapdragon 400 ile ilgili..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    One mini çıktığında almayı düşünüyorum fakat snapdragon 400 işlemcisi biraz kafamı kurcalıyor.Şuan Htc One X kullanıyorum ARHD yada offical rom farketmiyor sıfır takılma var şarjı da 1 günü rahat çıkarıyor açıkçası memnunum fakat daha ufak cihaz istiyorum büyük cihazdan sıkıldım.
    One X'ten One mini ye geçersem acaba performans açısından sıkıntı yaşarmıyım diye merak ediyorum.Htc One'ın stabilitesi malum Mükemmel.Fakat one mini aynısını verir mi dersiniz?
    Araştırma yaptım snapdragon 400 ile ilgili,snapdragon s4 ile aynı performansı veriyormuş ortalama.Ama one X tegra 3 lü ve bu işlemci s4pro seviyesinde,4 çekirdekli-diğeri çift çekirdek.Çekirdek herşey değil evet ama arada fark var.Yani bu durumda snapdragon 400 one x ten 1 kademe aşağıda olmuş oluyor.Cihaz çıktığında akıcılık vs sorun olmasa bile bu sizce nasıl bir karar olur?Değiştireceksem sadece one mini ile değiştiririm çünkü..Gece gece aklıma takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 23 Haziran 2013; 1:38:27 >

• Sense 5 ile gelirse telefonu zorlayabilir, ama HTCnin iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum ben, 2011 cihazları bile hala kasma olmadan çalışabiliyor, stabilite zaten malum bahsetmeye gerek bile yok

En iyisi Türkiyeye gelince eline alıp kurcalaman
  • one mini ile one x arasında çok büyük bir boyut farkı olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Sense 5 ile gelirse telefonu zorlayabilir, ama HTCnin iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum ben, 2011 cihazları bile hala kasma olmadan çalışabiliyor, stabilite zaten malum bahsetmeye gerek bile yok

Evet hocam haklısınız Htc kalite olarak üst düzey bir firma tartışmasız zaten.One'ın dizaynı mükemmel,bende daha küçük cihaz istiyorken one mininin çıkacak olması mutlu etti.
    Eğer kasma olmadığını,akıcı oldugunu varsayarsak sizce model değiştirmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam m4 2gb ram ve 4.2.2 ile gelicek 16gb dahili hafıza ama maalesef sd kart slotu olmuyacak karar sizin bence sizin telefonunuz gayet iyi şimdilik kullanmaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan1990

quote:

Orijinalden alıntı: 18XET01

Sense 5 ile gelirse telefonu zorlayabilir, ama HTCnin iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum ben, 2011 cihazları bile hala kasma olmadan çalışabiliyor, stabilite zaten malum bahsetmeye gerek bile yok

Evet hocam haklısınız Htc kalite olarak üst düzey bir firma tartışmasız zaten.One'ın dizaynı mükemmel,bende daha küçük cihaz istiyorken one mininin çıkacak olması mutlu etti.
    Eğer kasma olmadığını,akıcı oldugunu varsayarsak sizce model değiştirmeli miyim?

Elinizdeki telefonun nesinden memnun olmadığınızı belirlerseniz yardımcı olmak kolay olur, ram yetmiyor veya güncelleme gelmiyor derseniz one mini alabilirsiniz One X yerine, ama memnunsanız değiştirmeyi pek düşünmeyin derim elinizdeki telefon işlemci bakımından çok güçlü bir cihaz. Güncelleme ve ram sorununu özel romlarla çözebilirsiniz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.