Şimdi Ara

HTC ONE mı iPhone 5 mi ? Acil Yanıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisinden birini yurtdısından alıcam. Telefondna beklentim müzik oyun internet ve film video izleme. Fyat önemli değil. iOS in akılıcığı androidin çeşitliliği cezbediyor. fikri olanlar NEDENİYLE beraber yorum yapsınlar. Örnek; HTC One ı seçmelisin. Çünkü bla bla bla.

• quote:

Orijinalden alıntı: gje

Arkadaşlar ikisinden birini yurtdısından alıcam. Telefondna beklentim müzik oyun internet ve film video izleme. Fyat önemli değil. iOS in akılıcığı androidin çeşitliliği cezbediyor. fikri olanlar NEDENİYLE beraber yorum yapsınlar. Örnek; HTC One ı seçmelisin. Çünkü bla bla bla.

Hocam donanımsal olarak htc one daha güçlü bir cihaz ve android işletim sistemini kullanmak, telefonu istediğiniz gibi kişiselleştirmek istiyorsanız htc one uygun bir seçim olur. Eğer stabil bir işletim sistemi olan iOS'u kullanmak istiyorsanız iPhone 5 uygun bir seçim olur. Ben iPhone 5'i tavsiye ederim.

• Yurt dışından "ucuz" geleceğini varsayarsak HTC one güzel bir seçim olur kullanım için. Ancak bir sene sonra satarım param değerini korusun derseniz şahsen iPhone 5i tercih ederdim. Güncelleme, stabilizasyon, müşteri bulma sıkıntınız olmaz diye.

o yüzden kendin şuna cevap ver bence "Kullanacak mıyım? Yeni bişey çıkınca satacak mıyım?"

Not: teknoloji hızlı gelişiyor, her ne kadar yeni bi teknoloji olmasa da bi sene önce amiral gemi modelinde su geçirmezlik diye bişey yoktu, xperia z var şimdi. seneye daha farklı bişey çıkar Motorola X gibi vs. bence iphone 5.

Dipnot Özel: kaça getiriyon
  • :D 1300 gibi bi fiyat. kaydıyla kuyduyla 1500 bulur
  • en iyisi iphone 5 almak zaten i5 one dan daha pahalı bi cihaz o yüzden takas ederler. sıkılırsam i5 ten htc ile takas ederim. 32 gb istesem ayıp olur mu
  • HTC One artık eskidi. Iphone 5 daha performanslı ve yeni ben I5 öneririm. Arkadaşların da dediği gibi ilerde takas ya da satış yaparsan I5'in değeri daha yüksektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 9 Temmuz 2013; 17:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

HTC One artık eskidi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler her an iptal olabilir. fazla ümitlenmemek lazım :/
  • HTC One (M) demişsin ben HTC One X anlamışım. Bu durumda satmayıp uzun süre kullanacaksan hangi işletim sistemini seviyorsan onu seç derim ama ileride satıp yeni çıkan telefon alacağım diyorsan Iphone 5 almalısın.
  • HTC One eskidi diyenler bir kaç ay içerisinde yeni iPhone tanıtılacak , bilginize.
  • iphone 5.

akıcılık,stabillik,2.el avantajı,sağlamlık,vs...

htc one 2.elde sıkıntı yaşatır sana.
  • iphone 5 karar alınmıştır. siyah alcam. 16gb yeter mi ?
  • ????????
  • BEYLER
  • iphone 5 bence geçen senenin telefonu htc one a rakip olamaz ekranı çok küçük klavyede yazı yazmak işkence htc one her yönden daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.