Şimdi Ara

Htc One mı Droid Dna mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır htc inspire 4G kullanıyorum ve değiştirmeye karar verdim. ama htc one ve droid dna arasında kaldım. Telefon aldığımda genelde uzun süre değiştirmiyorum.

Benim için öncelikli internet oyun ve muzik.

Sizin öneriniz nedir? Farklı htc modellerinden önerdikleriniz varsa onlarıda inceleyebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• bütçe sorunun yoksa one

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam droid dna türkiyede satışta değil yurtdışı mı getireceksin.tabiki htc one.hem ses,kamera özelleştirmeleri var hem işlemcisi güçlü.s4pro 1080p ekranda oyunlarda zorlanıyor hiç düşünme one al derim.
  • Her iki cihazdan da elimize sürekli geçiyor ve ikisini de yeterli incileme fırsatımız oldu. Şunu söyleyebilirim ki kesinlikle HTC One M7 :)
  • bütçe sorunum varsa peki ne önerirsiniz ? 1500 TL gibi bir bütçem olsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztarboy

bütçe sorunum varsa peki ne önerirsiniz ? 1500 TL gibi bir bütçem olsa?

cihazı nereden alacaksınız.? Dna Türkiye de yok. Yurtdışında 1500 tl den ucuzdur zaten

• gittigidiyorda buldum hocam yurtdışından getirilmiş. ilk başlarda droid dna için çok hevesliydim ama dün gece bi video izledim ondan sonra kararsız kaldım. sanırım one alıcam sizin söylediklerinize göre :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gittigidiyorda gördüm hocam fiyatı 1500 TL civarında
  • HTC One tabikide.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztarboy

gittigidiyorda buldum hocam yurtdışından getirilmiş. ilk başlarda droid dna için çok hevesliydim ama dün gece bi video izledim ondan sonra kararsız kaldım. sanırım one alıcam sizin söylediklerinize göre :)

almışken iyisini alın kafanız rahat etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.