Şimdi Ara

Htc ONE M9 Plus Dot View kılıf sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonu dün aldım bir çok mağaza gezdim vatan teknosa, bimeks, gold, vatan onun dışında esnaf telefon kılıfçıları filan ve avea turkcell bayii, ama hiç birinde dot view bulamadım. İnternette de bulamadım. Htc nin kendi sitesinde m9+ aksesuar kısmında dot view var ama hiç bi yerde bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tüylü_kaptan

Merhaba arkadaşlar,
    telefonu dün aldım bir çok mağaza gezdim vatan teknosa, bimeks, gold, vatan onun dışında esnaf telefon kılıfçıları filan ve avea turkcell bayii, ama hiç birinde dot view bulamadım. İnternette de bulamadım. Htc nin kendi sitesinde m9+ aksesuar kısmında dot view var ama hiç bi yerde bulamıyorum.

daha çok yeni çıktı m9+ , dot view kılıf için biraz beklemelisin.
  • telefon hayırlı olsun arkadaşım . Zaten htc nin en büyük ayıbı bu aksesuar sağlayamamak.

Telefonla geçirdiğin dört gün sonunda yorumunu alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: formen53

quote:

Merhaba arkadaşlar,

daha çok yeni çıktı m9+ , dot view kılıf için biraz beklemelisin.

Vatanbilgisayar dan satın alırken oradaki personel dot view kılıfı vardı daha yeni bitti filan demişti bende muhtemelen vatanda varsa başka yerde de olabilir diye epey bi araştırdım. Araştırmaya media markt, teknosa vodafone avea bayiler vsvs ile başladım şu an amazon.com da bitirdim kesinlikle orjinal olarak hiç bir yerde yok. htc.com.tr aksesuar bölümünde var aslında onlara da ulaştım ama htc dekilerde nerde satıldığıyla alakalı pek fikir sahibi değildiler :).
    Açıkcası beklemekten başka çare yok dediğiniz gibi fakat kılıfsız kullanmakta biraz huzursuz ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dostc

telefon hayırlı olsun arkadaşım . Zaten htc nin en büyük ayıbı bu aksesuar sağlayamamak.

Öncelikle teşekkürler, şöyle diyebilirim telefon kesinlikle dış görünüş itibariyle verilen parayı hak ediyor. Malzeme kalitesi tam aradığım gibi NOTE 5 le bunun arasında kalmıştım, note 5 i beğenmedim bunu aldım.
    Direkt olarak benim fark ettiğim eksileri size şöyle sıralıyım. ( Bu arada ilk defa HTC kullanan biri olarak ayarları epey kurcalamama rağmen belkide ben düzeltemediğim için yanılıyor olabilme ihtimalim yüksek )
    1. Şarjı, sürekli olarak aktif kullanmama rağmen hızlı tükeniyor.
    2. Ekran renkleri biraz soluk gibi geldi gözüme
    3. Klavyede Türkçe karakterler kolay ulaşılır değil bir Ş harfi için uzun tutarak kaydırarak yazabiliyorum.
    4. Ve son olarak da kamerası fena değil ama kapalı ortama girdiği zaman bocalıyor netlerken aydınlık olmasına rağmen zorlanıyor.
    Açık olarak beni şaşırtan şey ise milletin çok defa çamur attığı parmak izi okuyucusu çok stabil çalıyor, doğru olarak basıldığı sürece hiç okuma hatası vermiyor. Ses ve ekran çözünürlüğü mükemmel ama dediğim gibi renklerde biraz solukluk var. Kasma donmayla alakalı bi fikrim yok malesef telefonu zorlayacak kadar bir şey yapmadım. Ama uygulamar arasında ki hızlı geçiş gayet akıcı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dostc

telefon hayırlı olsun arkadaşım . Zaten htc nin en büyük ayıbı bu aksesuar sağlayamamak.

Öncelikle teşekkürler, şöyle diyebilirim telefon kesinlikle dış görünüş itibariyle verilen parayı hak ediyor. Malzeme kalitesi tam aradığım gibi NOTE 5 le bunun arasında kalmıştım, note 5 i beğenmedim bunu aldım.
    Direkt olarak benim fark ettiğim eksileri size şöyle sıralıyım. ( Bu arada ilk defa HTC kullanan biri olarak ayarları epey kurcalamama rağmen belkide ben düzeltemediğim için yanılıyor olabilme ihtimalim yüksek )
    1. Şarjı, sürekli olarak aktif kullanmama rağmen hızlı tükeniyor.
    2. Ekran renkleri biraz soluk gibi geldi gözüme
    3. Klavyede Türkçe karakterler kolay ulaşılır değil bir Ş harfi için uzun tutarak kaydırarak yazabiliyorum.
    4. Ve son olarak da kamerası fena değil ama kapalı ortama girdiği zaman bocalıyor netlerken aydınlık olmasına rağmen zorlanıyor.
    Açık olarak beni şaşırtan şey ise milletin çok defa çamur attığı parmak izi okuyucusu çok stabil çalıyor, doğru olarak basıldığı sürece hiç okuma hatası vermiyor. Ses ve ekran çözünürlüğü mükemmel ama dediğim gibi renklerde biraz solukluk var. Kasma donmayla alakalı bi fikrim yok malesef telefonu zorlayacak kadar bir şey yapmadım. Ama uygulamar arasında ki hızlı geçiş gayet akıcı.

bende 1 ay önce falan one m8 aldım.Bende ilk aldığımda şarjı acayip derecede hızlı tükeniyordu.kullandıkça şarj sanki daha iyi gitmeye başladı.zaten bu telefonlarda kullanılan li-on piller aktif oldukça daha iyi iş görüyormuş yani şarj edildikçe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.