Şimdi Ara

Htc One M8 şu anda alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar, uzun bir süredir Galaxy S3 kullandıktan sonra artık telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. HTC one M8 nasıldır? Fiyat Performans, kasa, açısından nasıldır? Kullanan arkadaşlar memnunlar mı?Görüşlerinizi bekliyorum

• UzmanForumcu kullanıcısına yanıt
    Z3ün kamerası M8e göre kötü diye biliyorum ama, yanılıyor da olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYYUNUSX -- 31 Ocak 2015; 19:27:37 >
  • Z2 veya Z3 daha uygun olur sizin icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani Z3ü M8den üstün kılan özellikleri nedir? Neden Z3?
  • İphone da alabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım yanlış yere başlık açmışsın. Forumda 3-4 tane sony fan boyu var , herkese sony öneriyorlar. M8 alınabilir bir cihaz. M9 2-3 ay içinde gelir onuda bekleyebilirsin. Android alacaksan samsung note serisi ve HTC den şaşma derim ben.
  • O parayi 2gb ram ve o kameraya vermeyecegimden dolayi,z3 varken ben m8 almazdim.hergun degısen htc fanlarının degısen anlamsız mesajlarının etkısınde kalırsan o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 1 Şubat 2015; 5:20:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle alınır tepe tepe kullanılır. Sony diyenler tugla kullanmaya devam etsinler , o kadar para veriyorsun be adam biraz estetik olsun değil mi? Hoparlorleri akiciligi metalik tasarimi herseyiyle 10 numara bir telefon kendisi aktif olarak kullanıyorum ve çok memnunum. İphone 5 5s , lg g2 vb telefon kullanan biri olarak yaziyorum bunlari.
    Sony ki telefonu su gecirmez diye satip su geciren telefonlar garantiye gonderildiginde ; biz su gecirmez demedik suya karsi dayanikli dedik diyerek bir ton para talep eden bir marka. Yorum sizin.

• o değilde sony fanboyları hergün değişiyor biri gidiyor ötekisi geliyor yorumlarının anlamsızlığı ve gereksizliğide birbirine benziyor var bir iş ama neyse ... Alınır tabii güzel telefon ama bekleyip m9 almak daha mantıklı çünkü fiyatıda düşecek yakın zamanda güzel bir telefon olsada şimdiki özellikleriyle ileriye dönük değil bazı cihazlarla kıyasla note4'te tavsiye ederim onuda bir araştır
  • Bence mutlaka yeni seri amiral gemilerini bekle, az bir zaman kaldı çıkışlarına. Ben M9'u bekliyorum.

• BYYUNUSX kullanıcısına yanıt
    m8 alacaksan 2.el piyasası çok düşük 2.el alabilirsin yada tavsiyem sıfır htc e8 almandır m8le aynı tek kasa ve kamera farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

M8 demir bir çöptür onun yerine z3 al derim veya z2

Boyle dandur dungur konusursan biride kalkar z3 de cam coptur der. Ki ben katilmam.
    Ama su nezaket dilini,insanlar kullandigini telefonlari karalamamayi ogren artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Z3 ün kamerası m8 e tek atar

Alin bunu konu disina. Bu nasil laflar arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

Yok artık

M8 alınır tabi ama sadece kasası ve hoparlörü için alınır. Yoksa z2/3 daha iyidir. 1600 e falan bulursan m8 al 2000 TL falan verilmez kaldıki 1400/1500 e m8 den daha iyi e8 var sadece kasası plastik.

• Sanırım M9u beklemek daha mantıklı olacak. Şu an beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Yok artık

M8 alınır tabi ama sadece kasası ve hoparlörü için alınır. Yoksa z2/3 daha iyidir. 1600 e falan bulursan m8 al 2000 TL falan verilmez kaldıki 1400/1500 e m8 den daha iyi e8 var sadece kasası plastik.

Forum bu sene amma.htcfan yapti bee masallah

Htc yi benden fazla yerden yoktur herhalde donanım olarak z2/3 ten düşük duruyor ama kullanımda aralarında çok ciddi farklar yok. En büyük farklar kamera batarya ve kasada.Telefonu alacak Bunları gözönüne alarak seçimini yapmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Ahaha koptum yoruma bak

Senin yaptığın fanboylugun yanında emin ol devede kulak kalır bu mesajlar. Adam tavsiyede bulunmuş senin gibi mesajları dahi okumadan sony demiyor ya da 1000 lira civarı her öneri isteyene g2 demiyor.

Bir lafımız vardır dinime küfreden müslüman olsa bari. Ne kadar anlarsın anlamazsin o sana kalmis. Şimdi fake hesaplarını da al ve kaybol

Yav hehe arada sende bu cepheye yanci ol nimetten saysinlar,htc den sonye gecmis sonyden sonra lg ye gecmis kullaniciyim hangisinin me handikapi var biliyorum bunu sende biliosunda neyse.copcovery fanboyu olmaktansa sony htc lg olmak vok daha mantikli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Ahaha koptum yoruma bak

Senin yaptığın fanboylugun yanında emin ol devede kulak kalır bu mesajlar. Adam tavsiyede bulunmuş senin gibi mesajları dahi okumadan sony demiyor ya da 1000 lira civarı her öneri isteyene g2 demiyor.

Bir lafımız vardır dinime küfreden müslüman olsa bari. Ne kadar anlarsın anlamazsin o sana kalmis. Şimdi fake hesaplarını da al ve kaybol

Yav hehe arada sende bu cepheye yanci ol nimetten saysinlar,htc den sonye gecmis sonyden sonra lg ye gecmis kullaniciyim hangisinin me handikapi var biliyorum bunu sende biliosunda neyse.copcovery fanboyu olmaktansa sony htc lg olmak vok daha mantikli

Senin "Uzmanforumcu" nickini forumdan tamamen kaldırmışlar.Ne mesajları var ne konuları.

• Yakında M9 gelecek.
    Onu beklemek daha mantıklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok artık

Ahaha koptum yoruma bak

Senin "Uzmanforumcu" nickini forumdan tamamen kaldırmışlar.Ne mesajları var ne konuları.

Ne kadar benimse o kadar senin,ne kadar senle ilgisi yoksa o kadar benle ilgisi yok.

Umarim ip siniyasaklarlar yada baska ne yontemse cunku daha sildiler.

G2 kullanması ile benle bagdastiran bazisorunlu rahatlar,belki polemikten beslenenler üzülür.

Umarim tekrar gelmez cunku sazan avi yapip milleti cidden cigrindan cikartiordu,tartismalardan arada nemaalnip kendini fasulyeden sananlar var daha sonra ou saksaklyanlar var,oraya dahil olma cabasinda olanlar var.

Hepsi bir yana,sen ilk tartistigim uzun sure tartisgim forum uyesinin,beni sevmezsib orasiayri,herdeyi topla cikar sunu dusun.dedigim gibi coluk cocugu geciorum bir iki agababaya yaver olmaya calisanlar degil.

Sen okudugunu anlayan kisisin,telefondan anladigini ben biliyorum,ortalama forum kullanicilarindan daha yuksek duzeyde bilgisahibi oldugunu biliyorum. Tartistiginin bile istisnalar sinirler haric belli duzeyde tutup trknik ve tedtler uzerinden fikrini destekledigin üslubu biliorum bu kadar belli dueyinustunde olarak soruyorum hala aciksa yada bakilabikiosa usenme yarim saati ayir uzman ergenin actigi konukara bak ama harbiden bak goz atip gecme,bu adamin ben olduguna kanaat getiriosan ,diger coluk cocuga laf anlatmiycam.

Gmd mi kotuledim sonymi ovdum samsungmu yerdim lg onerdim hepsini biliosun su adamin iq ya bak ozellikelde kendi actigi konulara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.