Şimdi Ara

HTC ONE M8 NE ZAMAN UCUZLAR VE NERDEN ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar forum donanım kullanıcıları ben one m8 telefon almak istiyorum blackberry kullanıyordum kırıldı telefonum şu an telefonsuzum üniversiteye geçiyorum bu yıl öğrenciyim yani biliyorsunuz ki şu an fiyatı 2300 - 2500 tl civarı bazı sitelerde 1500 bile var fakat ona ne kadar güvenilir ki? Eylül ayında fiyatı ne olur sizce eylül ayına kadar ne kadar düşerse o zaman alacağım eylül ayında direk alacağım

Bir de diğer sorum taksitle alacağım turkcellden veya vodafoneden hangisi daha mantıklı sizce tarifeye ek toplam ne kadar oluyor veya teknosa vatan gibi yerlerde taksit ne kadar olur teşekkürler şimdiden öğrenci dostunuza yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yaazkoc

Selamlar forum donanım kullanıcıları ben one m8 telefon almak istiyorum blackberry kullanıyordum kırıldı telefonum şu an telefonsuzum üniversiteye geçiyorum bu yıl öğrenciyim yani biliyorsunuz ki şu an fiyatı 2300 - 2500 tl civarı bazı sitelerde 1500 bile var fakat ona ne kadar güvenilir ki? Eylül ayında fiyatı ne olur sizce eylül ayına kadar ne kadar düşerse o zaman alacağım eylül ayında direk alacağım

Bir de diğer sorum taksitle alacağım turkcellden veya vodafoneden hangisi daha mantıklı sizce tarifeye ek toplam ne kadar oluyor veya teknosa vatan gibi yerlerde taksit ne kadar olur teşekkürler şimdiden öğrenci dostunuza yardımcı olursanız sevinirim

Ticari kredi kartı bulabilirsen ve İstanbul'da isen bizdeuygun.com'dan yurt dışı ürününü 2000 TL'ye alabilirsin 2 yıl Delta servis garantili fakat dersen ki ben yurt dışı ürünü istemiyorum o zaman teknosa , vatan , mediamarkt , bimeks vs. yöneleceksin teknosada ticari kredi kartına 5 taksit yapıyorlar geçen sormuştum. Ama bak bizdeuygun.com'u incele derim bende takip ediyorum alan varmı diye bizdeuygun'dan M8 istersen mesaj at bana alan olursa bir konuşurum nasılmış sorunları varmıymış filan destekleri filan ona göre iletirim size.

• Çok teşekkür ederim fakat yurt dışı almak istemiyorum babam falan da pek uğraşmaz ben de zaten anlamıyorum o işten ama bir sorarsan yurt dışı olmayan ucuzlardan sağlam falan varsa uygundur bu arada 5 taksit çok azmış be
  • quote:

Çok teşekkür ederim fakat yurt dışı almak istemiyorum babam falan da pek uğraşmaz ben de zaten anlamıyorum o işten ama bir sorarsan yurt dışı olmayan ucuzlardan sağlam falan varsa uygundur bu arada 5 taksit çok azmış be

Hocam forumda 1.800 - 1.900 TL arası sıfır kapalı kutu yurt içi cihazı satanlarda var hocam teknosada 5 taksit veriyolardı belki bimeks mediamarkt gibi yerlerde 9 taksit olabilir fakat fiyatları 2.400 TL çok pahalı geliyor bana
  • Kart dan karta degisir o abicim bagzi yerlerde 9 taksit oluyor bide fiyat cok dusmez indrim olmaz buyuk en fazla 2.000 tl felan olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xieorn : Bana da çok pahalı geliyor ya bir telefon bu kadar olabilir mi nasıl bir çağdayız yabancı ülkelerde 500 dolar falan 2500 tl ye mobilet alırım ben be yazıktır

troype : Karttan da pek anlamıyorum babamın işleri o umarım olur 9 taksit falan çok istiyorum bu telefonu gerçekten bakalım zaman ne gösterecek

-Company- : Paralel ithalat düşünmüyorum o tür işlerden ne ben ne babam anlar adam 55 yaşında zaten o sadece parayı ödeyecek telefonu falan ben seçeceğim bir özelliği bile bildiği yok o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum onunla benim istediğim güvenilir bir yerden akarı kokarı olmayan bir htc en ucuz fiyattan ve taksitle 5 veya 9 peki eylül ayına kadar ne kadar düşer tahminin olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

quote:

Xieorn : Bana da çok pahalı geliyor ya bir telefon bu kadar olabilir mi nasıl bir çağdayız yabancı ülkelerde 500 dolar falan 2500 tl ye mobilet alırım ben be yazıktır

troype : Karttan da pek anlamıyorum babamın işleri o umarım olur 9 taksit falan çok istiyorum bu telefonu gerçekten bakalım zaman ne gösterecek

-Company- : Paralel ithalat düşünmüyorum o tür işlerden ne ben ne babam anlar adam 55 yaşında zaten o sadece parayı ödeyecek telefonu falan ben seçeceğim bir özelliği bile bildiği yok o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum onunla benim istediğim güvenilir bir yerden akarı kokarı olmayan bir htc en ucuz fiyattan ve taksitle 5 veya 9 peki eylül ayına kadar ne kadar düşer tahminin olarak

Valla hocam 2 aya hiç değer bile kaybetmeyebilir. İstanbul Bilişim'e bakın belki daha ucuzdur orada.

sizce buradaki güvenilir midir hocam valla Rize de yaşıyorum burada pek mağaza yok bakalım hayırlısı inşallah babamla konuştum dedim böyle böyle fiyat 2000 lira 2000 den fazla olursa alamam dedi ama alırken sağlam alacağım 3-5 sene gider her halde rahat bi hayırlısıyla alabilsem çok memnun kalacağım bu işten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevap dostlat ?
  • yaazkoc Y kullanıcısına yanıt
    taksitle alman çok düşük bir ihtimal. Ancak forumda yada Sahibinden üzerinden satan satıcılar garantili ürünleri 1800 1900 civarında mail order veya farklı ürün listeleterek taksit yapabiliyorlar. Bu şekilde tercih yapabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.