Şimdi Ara

》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek << ANA KONU >> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
25
Favori
80.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 10 Agustos'ta Htc One M8 Verizon (imei kayitli) cihazimi ayarlardan sifirladim, konusma fln yaptim onda bir sikinti yok neyse dun ilk kez bi macin skoruna bakmak amaci ile mobil veriyi actim bi baktim yok aktif olmuyor acilmiyor. Bu sorun bir baska verizon kullancisinda daha olmustu ama onda lollipop guncellemesinden sonra olmustu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyüp1907

Merhaba arkadaslar 10 Agustos'ta Htc One M8 Verizon (imei kayitli) cihazimi ayarlardan sifirladim, konusma fln yaptim onda bir sikinti yok neyse dun ilk kez bi macin skoruna bakmak amaci ile mobil veriyi actim bi baktim yok aktif olmuyor acilmiyor. Bu sorun bir baska verizon kullancisinda daha olmustu ama onda lollipop guncellemesinden sonra olmustu.

selam sanırım yeniden operatörünüzün mobil internet ayarlarını yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnz

quote:

Merhaba arkadaslar 10 Agustos'ta Htc One M8 Verizon (imei kayitli) cihazimi ayarlardan sifirladim, konusma fln yaptim onda bir sikinti yok neyse dun ilk kez bi macin skoruna bakmak amaci ile mobil veriyi actim bi baktim yok aktif olmuyor acilmiyor. Bu sorun bir baska verizon kullancisinda daha olmustu ama onda lollipop guncellemesinden sonra olmustu.

selam sanırım yeniden operatörünüzün mobil internet ayarlarını yapmanız gerekiyor.

Oncelikle ilgilenip cevap verdigin icin tesekkur ederim, o dedigini nasil yapacagim bir bilgin var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Oncelikle ilgilenip cevap verdigin icin tesekkur ederim, o dedigini nasil yapacagim bir bilgin var mi?

estağfurullah yardımcı olmaya çalışıyor herkes bu forumda.
    operatörünüz arayın onlar yollar telefona direk
    saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

estağfurullah yardımcı olmaya çalışıyor herkes bu forumda.
    operatörünüz arayın onlar yollar telefona direk
    saygılar

hocam sorunumu bugün çözdüm yeni apn oluşturunca sorun ortadan kalktı, tekrardan teşekkür ederim.

• arkadaşlar m8 e rom yüklemek istiyorum stock yerine. google play editation romlarını kurabilir miyiz bu telefona ? ve ayrıca güncellemeleri hızlıca alabilir mi ?
  • arkadaşlar yurtdışı m8 kullanan var mı ? birkaç soru sormak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

Merhabalar,

Custom rom atarken viperone bir uyarı verdi. "we apologize but your sprint device is not currently supported on this version of the rom. please look for a future update that adds sprint support"

Cihazın modelinden dolayı desteklemiyor galiba. Cihazıma uygun romu nasıl bulabilirim. arkasındaki model numarası OP6B700. cihaz üzerindeki romdan dolayı gps çalışmıyor daha stabil bir rom arıyorum. keşke imkan olsa stock rom'a dönebilsem.

teşekkürler

merhaba bende de aynı cihaz var. bende aynı hataları alıyorum. siz hangi rom'u yüklediniz bana da yardım edin. dünden beri uğraşıyorum yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: secosahan

Merhabalar,

Custom rom atarken viperone bir uyarı verdi. "we apologize but your sprint device is not currently supported on this version of the rom. please look for a future update that adds sprint support"

Cihazın modelinden dolayı desteklemiyor galiba. Cihazıma uygun romu nasıl bulabilirim. arkasındaki model numarası OP6B700. cihaz üzerindeki romdan dolayı gps çalışmıyor daha stabil bir rom arıyorum. keşke imkan olsa stock rom'a dönebilsem.

teşekkürler

merhaba bende de aynı cihaz var. bende aynı hataları alıyorum. siz hangi rom'u yüklediniz bana da yardım edin. dünden beri uğraşıyorum yapamadım

Telefonun sprint mi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• shunter kullanıcısına yanıt
    evet sprint. ilk önce radio versiyonu 1.09 firmware attık 1.25 filan oldu bu sefer romlardan sonra açılış ekranında hatalar veriyor. ne önerirsiniz bana ?
  • quote:

evet sprint. ilk önce radio versiyonu 1.09 firmware attık 1.25 filan oldu bu sefer romlardan sonra açılış ekranında hatalar veriyor. ne önerirsiniz bana ?

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/romthe-worlds-first100-m9-port-m8upload-t3064838
    Yüzde yüz m9 tabanlı çok stabil ve hızlı bir rom telefonu aldığımdan beri bunu yükledim kullanıyorum eğer başlangıçta sorunlar alıyorsanız firmware güncellemesi yapmanız gerekiyor ama önce bu romu bir yükleyin

• shunter kullanıcısına yanıt
    benim cihazım s-off durumda. cihazım için uygun firmware bulmam lazım sanırım. aradım bulamadım
  • Zaten s off olmadan rom atamazsiniz hocam bootloader ekranında ki bilgilere göre güncel firmware xda da bulursunuz rahat hocam

• arkadaşlar selam bu telefon bir arkadaşımda var nasıl orjinal versiyonuna çevirebilirim skydragon rom atmışlar fakat ben nasıl fabrika ayarlarına çevirebilirim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanbabax

arkadaşlar selam bu telefon bir arkadaşımda var nasıl orjinal versiyonuna çevirebilirim skydragon rom atmışlar fakat ben nasıl fabrika ayarlarına çevirebilirim bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=25064

stock rom bunu yüklemeniz lazım
  • quote:

benim cihazım s-off durumda. cihazım için uygun firmware bulmam lazım sanırım. aradım bulamadım

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696282

hocam buradan telefonunuza uygun olanı bulursunuz
  • teşekkür ederim link için. sorunumu hallettim ve oradaki firmware leri kullandım. iyi forumlar dilerim.
  • quote:

teşekkür ederim link için. sorunumu hallettim ve oradaki firmware leri kullandım. iyi forumlar dilerim.

Hocam nasıl yaptığınızı paylaşırmısınız ? Kullandığınız rom hangisi ? Stabil çalışıyor mu?

Teşekkürler
  • secosahan S kullanıcısına yanıt
    sprint operatörünün ruu romunu ve firmware'ini indirdim. öncelikle firmware i flashladım. flashlarken 41 hatası veriyordu bunu çözmek için cid numarasını değiştirdim. sonrasında firmware flash oldu. sonrasında da çok rahatça ruu rom kurdum. tabi bunları yapmadan önce cihazı s-off yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/development/romthe-worlds-first100-m9-port-m8upload-t3064838
    Yüzde yüz m9 tabanlı çok stabil ve hızlı bir rom telefonu aldığımdan beri bunu yükledim kullanıyorum eğer başlangıçta sorunlar alıyorsanız firmware güncellemesi yapmanız gerekiyor ama önce bu romu bir yükleyin

hocam bu rom sanırım çine yönelik değil mi nasıl memnun musunuz?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.