Bildirim
HTC ONE M8'IM ÇÖKTÜ! ACİL YARDIM LÜTFEN :(
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
RUU kurarak cihazı kurtarabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
RUU kurarak cihazı kurtarabilirsiniz.
Bana ruu ne olduğunu aciklar misiniz? Hic bir bilgiye sahip degilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: trtunski
quote:
Aşağıdaki dosyayı indirin;
Ardından TeamViewer ile yardımcı olabilirim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: trtunski
quote:
Aşağıdaki dosyayı indirin;
Ardından TeamViewer ile yardımcı olabilirim.
Tamam kardesim saolasin insallah halledebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba benimde cihazım çökük durumda 2 gündür kullanamıyorum. sprint modeli. s-off durumda,imei atılı, twrp yüklü. ama sanırım firmware de sıkıntı var normalde 1.09 olan radyo şuan 1.25 oldu rom kurduğum zaman masaüstü gelirken hata mesajları veriyor ve yeniden başlıyor cihaz. şuan içinde rom yüklü değil bana da yardımcı olur musunuz. teamwiever kurdum. -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowmexo
merhaba benimde cihazım çökük durumda 2 gündür kullanamıyorum. sprint modeli. s-off durumda,imei atılı, twrp yüklü. ama sanırım firmware de sıkıntı var normalde 1.09 olan radyo şuan 1.25 oldu rom kurduğum zaman masaüstü gelirken hata mesajları veriyor ve yeniden başlıyor cihaz. şuan içinde rom yüklü değil bana da yardımcı olur musunuz. teamwiever kurdum.
RUU kurmayı denediniz mi? -
denedim ama radyo 1.09 da iken güncelliyor gibi yapıyordu kalıyordu o şekilde hiç ilerlemiyordu. 0/6 da bekliyordu. şimdi deniyorum 155 nolu hatayı verdi. araştırdım bu hata da versiyon tutmamasındanmış. bende şimdi iki tane daha ruu indiriyorum. doğru olan hangisi emin olamıyorum. -
şuan cmd ile firmware güncelledim. radio dosyası eskisi gibi 1.09 a geri döndü bu sayede ve ardından ruu denedim yüklemeye başladı. bakalım inşallah sorunsuz açılır. -
benimde telefonum ruu yüklemeye çalışırken çöktü, yardım edebilirmisiniz?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- düz viril ne demek
- wifi kaydedildi sorunu
- dokunmatik ekran kendi kendine basıyor ve çözümü
- ön kamera açılmıyor
- telefonun ilk açılış tarihini öğrenme
- redmi note 13 pro ne zaman çıktı
- huawei nova y91 kullanıcı yorumları
- adaptif parlaklık ne demek
- samsung a25 ne zaman çıktı
- xiaomi 15 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X