Bildirim
HTC One M7 VS. SONY XPERIA Z2
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi arasinda z2 , benim tavsiyem g3, butceni biraz daha zorlarsan z3 -
Z2 ;) -
Z2 -
M7 her türlü Z2 'nin gerisinde kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: 0ops
Z2 -
Kardeş M7 baya eski bir telefon Z2'ye göre Kıyaslaman hata olmuş -
Kesinlikle Z2.quote:
Orijinalden alıntı: -Joker Face-
Kardeş M7 baya eski bir telefon Z2'ye göre Kıyaslaman hata olmuş -
Evet bence de hata yapmışım tavsiyeleriniz var mı başka bana bayağı bi gitsin istiyorum telefonunu sık sık değiştiren bi insan değilim çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
Kesinlikle Z2.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AliVurgun
Evet bence de hata yapmışım tavsiyeleriniz var mı başka bana bayağı bi gitsin istiyorum telefonunu sık sık değiştiren bi insan değilim çünkü.
Bende Z2 alıcam sende al :) -
Lg g3 32gb -
LG'nin Z2'ye göre ne artısı var söyleyebilir misiniz ? -
quote:
LG'nin Z2'ye göre ne artısı var söyleyebilir misiniz ?
Suan lg g3 ten yazıyorum dün elime ulaştı.z2ye göre artıları kamerası,menüsü,ekranı,hızı biraz daha iyi z2 ye göre lg g3 birde android l alan ilk cihaz olacak haftaya gelicek. -
LG G3 kenarda şöyle dursun o zaman M7 yi eledim. Z2 yi biraz da sürekli dalışa giden birisi olarak istiyorum,o yüzden biraz ısrarlıyım. Peki LG G3 VS. Sony Xperia Z2 ?quote:
Orijinalden alıntı: Vito Carleonequote:
LG'nin Z2'ye göre ne artısı var söyleyebilir misiniz ?
Suan lg g3 ten yazıyorum dün elime ulaştı.z2ye göre artıları kamerası,menüsü,ekranı,hızı biraz daha iyi z2 ye göre lg g3 birde android l alan ilk cihaz olacak haftaya gelicek.
Alıntıları Göster
-
Z2 -
quote:
LG G3 kenarda şöyle dursun o zaman M7 yi eledim. Z2 yi biraz da sürekli dalışa giden birisi olarak istiyorum,o yüzden biraz ısrarlıyım. Peki LG G3 VS. Sony Xperia Z2 ?
Bende 2si arasındaydım 3-4 ay araştırdım.g3 daha iyi geldi ben g3 32gb alırdım. -
quote:
LG G3 kenarda şöyle dursun o zaman M7 yi eledim. Z2 yi biraz da sürekli dalışa giden birisi olarak istiyorum,o yüzden biraz ısrarlıyım. Peki LG G3 VS. Sony Xperia Z2 ?
Z2 nin su geçirmezliği tatlı sularda ve 1 metre derinliğe kadar. Uyarmış olayım 😄 -
quote:
Orijinalden alıntı: The Executionerr
Kardeş M7 baya eski bir telefon Z2'ye göre Kıyaslaman hata olmuş
+1 -
Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?quote:
Orijinalden alıntı: stevejonesquote:
Orijinalden alıntı: The Executionerr
Kardeş M7 baya eski bir telefon Z2'ye göre Kıyaslaman hata olmuş
+1
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: SBJKN1903
Arkadaşlar z3 compact ve Htc one m8 arasında kaldım. Hangısını onerırsınız? Sebepleriyle açıklarsanız sevınırım. Cok buyuk ekranlı ıstemıyorum ama m8'ın ekranı enıne daha dar ve ele ıyı oturuyor. Compacttan da tasarım olarak bır tık ustte ve daha stabıl sankı. Sizce deger mı?
Kardeşim compact ı boşver kısa süreliğine de olsa m8 kullanmışlığım oldu. En etkilendiğim nokta Tasarımı ve kamerası oldu sistem Özellikleri de ortada zaten. Bence M8.
Bu arada beyler benim ortağın borcu çıktı bütçe 1200 e indi sizce beklemeli miyim yoksa yaza kadar durumu toparlarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliVurgun -- 15 Kasım 2014; 23:24:24 > -
M7 nin rakibi Xpress z dir.
ki z2, z nin 2 üst modeli.
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- ipro smart 2.4s
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- guide sticker ne demek
- asker telefonu internetli
- telegramda video izleme
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- device health services nedir
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X