quote:Orijinalden alıntı: _SkiP_ quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe Arkadaşlar imzamdaki boomsound videosu izlenebiliyor mu bigisayarlarınızda? Evet dostum, direk BS Player'a yönlendirdi ve açıldı. Tarayıcıdan açılmıyor yani
bugun 14 gun oldu tele servıce verelı cıhazımı sabah aradım bayan bana telefonunuz doa değişimde sızde ozellıkle sıyah renk talep ettığınız ıcın htc ye bıldırıldı zaten onlarda maıl atmıslar ozellıkle sıyah verılecek dıye cıhazınızı beklıyoruz gelır gelmez aynı gun kargo yaparız dıyor servıs htc mh aradım onlarda teslımat ıcın cıhaz beklenıyor 4-6 hafta arası değişim dıyor dedım 2000 lıra odeyıp 6 hafta beklemek sızce normal mı dedım tabıkı hayır dıyor ee ozaman yollasanıza makınamı dedım sustu kapattım chatı
quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe quote:Orijinalden alıntı: _SkiP_ Yok yok. Bilgisayarımı ele geçirmezsin umarım. Masaüstün güzelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe Arkadaşlar imzamdaki boomsound videosu izlenebiliyor mu bigisayarlarınızda? 2 kez açtım. 2 sindede chrome dondu. Açmayın derim
quote:Orijinalden alıntı: EmreFB1907 quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe Arkadaşlar imzamdaki boomsound videosu izlenebiliyor mu bigisayarlarınızda? 2 kez açtım. 2 sindede chrome dondu. Açmayın derim flv den kaynaklı heralde
quote:Orijinalden alıntı: EmreFB1907 Vallahi bakmam . 2 kere açtım bilgisayara res atmak zorunda kaldım Bak bak değiştirdim mp4 yaptım
quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe quote:Orijinalden alıntı: EmreFB1907 Vallahi bakmam . 2 kere açtım bilgisayara res atmak zorunda kaldım Bak bak değiştirdim mp4 yaptım sıkıntı yok tarayıcı üzerinden açılıyor.
quote:Orijinalden alıntı: swindler quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe quote:Orijinalden alıntı: EmreFB1907 Vallahi bakmam . 2 kere açtım bilgisayara res atmak zorunda kaldım Bak bak değiştirdim mp4 yaptım sıkıntı yok tarayıcı üzerinden açılıyor. BlinkFeed videosu?
quote:Orijinalden alıntı: serkanky quote:Orijinalden alıntı: spencermila quote:Orijinalden alıntı: serkanky Benim cihaz HT35DW ve sıfır hata yeni alan arkadaşların cihazları hayırlı olsun. nereden ögrene biliyoruz ht mt oldugunu acaba Kutuda imei numarasının altında yazar cok cok saol eve gidince bakarım
quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe quote:Orijinalden alıntı: swindler quote:Orijinalden alıntı: Explore The Universe quote:Orijinalden alıntı: EmreFB1907 Vallahi bakmam . 2 kere açtım bilgisayara res atmak zorunda kaldım Bak bak değiştirdim mp4 yaptım sıkıntı yok tarayıcı üzerinden açılıyor. BlinkFeed videosu? o da tamamdır :D
quote:Orijinalden alıntı: soulfly_br bu telefonun fiyatı ne zaman düşecek Yarın öğleden sonra düşecek
quote:Orijinalden alıntı: swindler quote:Orijinalden alıntı: soulfly_br bu telefonun fiyatı ne zaman düşecek Yarın öğleden sonra düşecek