Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swindler

Arkadaşlar yeni gelen serilerin panelleri değişmiş
    XDA da daha kaliteli olduğu söylenen PANEL type = PANEL_ID_M7_SHARP_RENESA kullanılmış. az önce kontrol ettim doa değişimden gelen cihazın paneli bir öncekinden farklı.

Benim telefonum FA34WW serisi ve panel Sharp. PANEL_ID_M7_SHARP_RENESAS_CMD, PWM A2
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

FA35.. devamı nedir ?

Mw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twona77

turkcell den aldığım htv one ın aynı gün ekranında ışık sızması olduğunu fark ettim. ardından kasa açıklığıda olduğunu hatta kasanın birşleştiği yerlerde telefonun 2 köşesinde tornavida ile zorlanmışki izler var. acaba bana satılan tel daha önce tamir görmüş ve sonra tekrar satışa sunulmuş olabilirmi? kvk geri gelen telefonrarı yenilenmiş ürün olarak satmadığına göre ambalajlayıp tekrarmı satıyor? ürün bugün servise gitti, yazdığımız raporda doa kapsamında değişim talep ettiğimizi tamir kabul etmeyeceğimizi belirttik. sizce ne sonuç çıkacak ve telefonum kaç günde geri gelir? ayrıca değişim kabul edilirse farkını vererek ben bu telefon yerine başka bir telefon satın alabilirmiyim?

yorum yapacak kimse yokmu? 3. kez soruyorum...
  • Arkadaşlar Htc one da bir contact ı blokladim. Sonra blok u kaldırdım ama hala arayamiyor o numara. Contact ı sildim başka isimle falan kaydettim. Olmadı. Nasıl kaldirabilirim?

• quote:

quote:

turkcell den aldığım htv one ın aynı gün ekranında ışık sızması olduğunu fark ettim. ardından kasa açıklığıda olduğunu hatta kasanın birşleştiği yerlerde telefonun 2 köşesinde tornavida ile zorlanmışki izler var. acaba bana satılan tel daha önce tamir görmüş ve sonra tekrar satışa sunulmuş olabilirmi? kvk geri gelen telefonrarı yenilenmiş ürün olarak satmadığına göre ambalajlayıp tekrarmı satıyor? ürün bugün servise gitti, yazdığımız raporda doa kapsamında değişim talep ettiğimizi tamir kabul etmeyeceğimizi belirttik. sizce ne sonuç çıkacak ve telefonum kaç günde geri gelir? ayrıca değişim kabul edilirse farkını vererek ben bu telefon yerine başka bir telefon satın alabilirmiyim?

yorum yapacak kimse yokmu? 3. kez soruyorum...

Ikinci el mi tamir mi görmüş o konular hakkında bir yoruM yapyapmayacağım ama sorunlarin ciddi yani kesinlikle değişim gerçekleşir merak etmeyin hocam. Diğer soru ise farkını vererek baska telefon alamazsiniz ama memnun mu kalmadiniz hocam sorun nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Benim telefon sizce kasa açıklığı ne durumda?

selamlar, vallahi ben anlayamıyorum arkadaşlar gibi power butonunun neresinde çıkıntı var? kasa açıklığı filan da bence yok denecek kadar az, hiç canınızı sıkmayın bence. benimkinde de ancak o kadar vardır ama ne bir sorun oluyor, ne de aklıma geliyor. kafanıza takmaya değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: crashris

quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Bazı arkadaşlar HTC One için video'da dalgalanma olduğunu "varmış doğrumu?" diye soruyor, bende şimdi işyerinde floresana kamerayı çevirip video çektim.

Ben göremedim?.

hocam seri numaranız nedir acaba ?

HT35AW

• quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

quote:

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]  HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

selamlar, vallahi ben anlayamıyorum arkadaşlar gibi power butonunun neresinde çıkıntı var? kasa açıklığı filan da bence yok denecek kadar az, hiç canınızı sıkmayın bence. benimkinde de ancak o kadar vardır ama ne bir sorun oluyor, ne de aklıma geliyor. kafanıza takmaya değmez

Yok hocam ya benim için o sorun değil ama şu sorun işte sızma var.

Bahsettiğim ışık sızması arkadaşlar. Home butonunun hizasından 1.5 cm falan sağında görürsünüz hemen

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdemre -- 6 Haziran 2013; 20:43:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar eve geldim kutuyu açtım şu an telefonu kuruyorum bir ön inceleme yapacağım. kısa süre sonra :)
  • 300.sayfa başı
  • Arkadaşlar TR'de orjinal double dip hard case bulması zor olduğu için İngiltere'den 3 tane daha yollattırdım. Royal Kargo ile geldi, isteyen olursa irtibata geçsin. Forumdan ilgili arkadaşlara gitsin isterim. Fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum.

1 hafta önce çakma olanı ile orjinal farkından bahsettim burda.

Çakmasını 25 TL satıyorum, kutusu falan yok malesef attım. Benim telefonumu çizmişti o yüzden kullanmadım. Telefonlarına koruma jelatini çeken arkadaşlar kullanabilir çizeceğini sanmam.

Param olunca bunların siyah renginden getirtcem isteyen varsa onun içinde özelden iletişime geçebilir.

Sahibinden ilan no :127569696
  • quote:

quote:

quote:

Bahsettiğim ışık sızması arkadaşlar. Home butonunun hizasından 1.5 cm falan sağında görürsünüz hemen

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

bende de varmış bu sızma şimdi gördüm :) kılıftan görememişim gündüz hiç gözükmedi ama akşam belli oldu

• quote:

quote:

quote:

hmm anladım, yine de çok önemli değil ama siz bilirsiniz tabi ki değişim konusunu ben sanırım one x'de bir ton sıkıntı yaşadığım için zamanında biraz daha rahat bakmaya başladım. ne kadar titizlenirseniz o kadar sıkıntı duyuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: canerinci

quote:

quote:

quote:

bende de varmış bu sızma şimdi gördüm :) kılıftan görememişim gündüz hiç gözükmedi ama akşam belli oldu

Hocam seriniz nedir fa mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• HT35CW serisi siyah, diğer problemler yok ancak bu ışık sızmasını şimdi gördüm pek sorun değil tuş ışığı kapatılabilse hiç gözükmez bile, ölü pixel ve kasa açıklığı problemi yok bunların yanında sızma işi biraz basit bir sorun gibi...
  • Amazondan getirttiğim clear Cruzerlite Bugdroid kılıfı satacağım.

Linki ve incelemeleri aşağıda. ilgilenen olursa pm atabilir.

http://www.amazon.com/Clear-Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case/dp/B00BLAFFC6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1370542894&sr=8-2&keywords=cruzerlite+bugdroid+one

• Arkadaşlar ram kullanımına nerden bakıyoruz ?

• arkadaşlar telefonu servise verdim ancak doa bekliyor ürerici onayı geldi yazıyor anlamı nedir acaba bilgi verirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitoc

quote:

hocam hafif açıklık var ama ölü pixel veya başka bir sorun yoksa servise vermeni tavsiye etmiyorum. pişman oldum ben verdiğime nasıl bir cihaz geleceği de belli değil, daha kötüsü de gelebilir. emreye gelen telefon gibi.

Beyler bence bu kasa açıklıkları sorunu fabrika çıkışı sıkıntılı olan ürünleri tamir etme sürecinden kalma. Tabi benim fikrim.

• bu arada telefonu güncelledikten sonra eğer hava durumu konumunuzu göstermiyor sadece "konumum" yazıyorsa aşağıdaki linkten yeni play store indirip kurmanız gerekiyor:

AndroidFileHost
    com.android.vending-4.1.10.apk | by Android Police for Generic Device/Other
    http://www.androidfilehost.com/?fid=22979706399752691

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.