Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (865. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.123.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: syesil

Yazılım bilgisi kısmında 1.29.401.12 yüklü görünüyor. update yap diyorum ama zaten güncel bilgisi veriyor. sizlerde durum nedir hangi sürümdesiniz?. bendeki telefon arabistan üzerinden.801n ht35w serisi.bilgisi olan bir yardımcı olsun yaw.

Benim cihazın ht35aw daha bugun aldım telefonu. Şimdi kontrol ettim sürüm .17 herhangi bir sıkıntı yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

Yazılım bilgisi kısmında 1.29.401.12 yüklü görünüyor. update yap diyorum ama zaten güncel bilgisi veriyor. sizlerde durum nedir hangi sürümdesiniz?. bendeki telefon arabistan üzerinden.801n ht35w serisi.bilgisi olan bir yardımcı olsun yaw.

Benim cihazın ht35aw daha bugun aldım telefonu. Şimdi kontrol ettim sürüm .17 herhangi bir sıkıntı yok yani.

sen türkiyeden aldın anladığım kadarıyla. bendeki .12 sıkıntı burada.
  • FA355W serisi 401.13 yazılım var.. guncelleme yok diyor. En son kac olmali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ya bişe soracam kliksadan alan arkadasların Ht35 lemi başlyodu aryorm bulamadım 100 sayfa aradım . bide arkadaşlar sizce güvenlimidir ben pek netten alşveriş yapan biri değilim eğer bi sorun olrsa bunu nasıl garantiye veririm? ayrıca perşembe sabahı axis alişveriş merkeze açlyo içinde mediamrket var orada geçrekden ucuza alablrmym ve adama ht35 serisinden istedğimi belirtebilirmiyim. şimideden teşekkrler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

quote:

sen türkiyeden aldın anladığım kadarıyla. bendeki .12 sıkıntı burada.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar htc one daki yaşanan sıkıntılar ilk parti mallarda mı sadece yaşandı htc resmi olarak bu konuda bir açıklama yaptı mı. düzeltmeden bahsetti mi. ilk parti ürünlerden alanlar değişim işlemi yapabildiler mi

• Arkadaşlar cihazı imei çakılı olarak satan bir yer gordm
    Geçici kayıttır o dedim fakat imei dediler

imei çakılıyor mu ?

• Arkadaşlar ses tuslarinda sanki az aralık var sizce sorun olur mu

Ayrıca sabah sarjdan aldım suan 11saat 15 dk kullanım var şarj yüzde 30da sorun var mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark1907 -- 3 Haziran 2013; 18:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: burakburak1987

quote:

Orijinalden alıntı: epimenides

quote:

Orijinalden alıntı: burakburak1987

arkadaşlar cihazı servise gönderip alanlar varmı ben cihazımı değişimini talep ettim ve beklemedeyim sizde durumlar nasıl...

alanlar var hocam. Ben de beklemedieyim ne zaman verdiniz siz ?

5 gün oldu vereli endişeliyim 2 ölü piksel vardı acaba değişim olurmu bilmem beklemedeyim siz kaç gün oldu vereli...?

Ben geçen pazartesi vermiştim. Tek ölü piksel ve az bişey kasa açıklığı vardı değişim kararı çıktı muhtemelen sizin ki de çıkacaktır. kvk nın internet sitesinde imei no ile durumuna bakabilirsiniz teleservice ise garanti onunda sitesinden bakılıyordur.

yazı hergün değişiyor şimdi ise şöyle yazıyor
    Sayın Müşterimiz ; Telefonunuzun onarım işlemleri üst seviye onarım merkezinde devam etmektedir. Onarım işlemleri tamamlandığında tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş.
    sizce normalmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

Arkadaşlar ses tuslarinda sanki az aralık var sizce sorun olur mu

Ayrıca sabah sarjdan aldım suan 11saat 15 dk kullanım var şarj yüzde 30da sorun var mi sizce

Hocam yapmayin sagina soluna bakip surda bu burda su demeyin cihazin keyfini cikarin ya :)

Sarj icinde; halinize sukredin. Bende 10 saatte bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

FA355W serisi 401.13 yazılım var.. guncelleme yok diyor. En son kac olmali?

401.17 mevcut bende ama birkac haftaya 4.2.2 çıkar. Siz ara ara kontrol edin guncellemenin gelmesi gerekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

arkadaşlar htc one daki yaşanan sıkıntılar ilk parti mallarda mı sadece yaşandı htc resmi olarak bu konuda bir açıklama yaptı mı. düzeltmeden bahsetti mi. ilk parti ürünlerden alanlar değişim işlemi yapabildiler mi

Degisim yapanlar var hocam hatalı cihazlara da degisim onayi cikti bekliyorlar. Sorunlar genelde ilk partilerde cikti evet suanki 35li serilerde sadece kasa acikligi mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: QART

beyler ya benim telefonda ölü piksel falan hicbisey yok ama bu gün bir sıkıntıyla karsılarstım;

arama falan yapıyorum karsıya ses gitmiyor falan dediler. canım sıkıldı gercekten eve geldim ev telefonuyla denedim dayadım kulagıma ev telefonunu aradım kendimi telefon resmen cümlelerin yarısını yollamıyor.hatta bagırınca falan hic ses gitmiyor kesik kesik gidiyor.böyle 30 40 saniye sonra düzeliyor ama bazende devam ediyor düzelmeden sıkıntısı ne anlamadım :S cok moralim bozuldu arama yapamıyorum ya adı telefon olan seyin yapacagı en kolay sey olan aramayı yapamıyorum konusamıyorum

edit ekleme: simdi fark ettim de mesela konusuyorum ya ahizeden sürekli kendi sesimi duyuyorum anlamadım gitti nasıl istir bu ya :S

sorum hala gecerli beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

S4 almamak için yeterli bir neden : 1.545 TL, 100 TL. Worldpuan da hediye

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-gti9500-galaxy-s4-cep-telefonu-86595556?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM030613TechM-male-30613&ggap_c=galaxys4&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0

Şu forumda böyle paylaşım yapmayın lütfen. Biz zaten one aldık. Burada bunun tartışması çok oldu bir faydasinida göremedik. Fiyatı düşsün alanı çok olur. Oda beni ilgilendirmez. S4 çok satmış yada az satmış one kullanıcısı için sorun teşkil etmez. Keşke one da s4 kadar çok satsa aksesuar bulmak daha kolay olur ve bilgi paylaşımıda, rekabette

• Benim cihazda kesin bir problem var.

Sarjdan çektiğimden beri 3G ve senkronizasyon açıktı. Ekran oto moddaydi hep disaridaydim yani full parlakliktaydi. Yaklasik 40 dakika hoparlorden muzik dinledim, 20-30 fotoğraf cektim. Twitter ve tarayici kullandim hep. Messengerden 100 mesaj, 30-40 sms attim.
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

Arkadaşlar ses tuslarinda sanki az aralık var sizce sorun olur mu

11 saati nasıl geçirdiğiniz önemli. Ben sadece batarya tasarrufu etkin modda kullandım ekran süresi 5 saati buldu. O zaman oyun oynamadım ama. Şimdi asphalt 7 oynuyorum genellikle 3.5 saat gidiyor. Ekran hep otomatikte mail açık değil wifi yada 3g açıktı genelde blinkfeedte açık her daim. Sabah 7 de sarjdan aldım suanda %65 duruyor. Ekran acik kalma süresi 1.15 dakika gibi ama asphalt oynadım 15 dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Benim cihazda kesin bir problem var.

Sarjdan çektiğimden beri 3G ve senkronizasyon açıktı. Ekran oto moddaydi hep disaridaydim yani full parlakliktaydi. Yaklasik 40 dakika hoparlorden muzik dinledim, 20-30 fotoğraf cektim. Twitter ve tarayici kullandim hep. Messengerden 100 mesaj, 30-40 sms attim.
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]
    Arkadaslar cihazımda konumum çalışmıyor yani telefonda konumum yazıyor dogal olarakta havadurumu verisi gozukmuyor sebebi nedir?
    Ben eşime de almıştım bi tane ondanda telefonunda gorusme esnasında hışırtı varmış bu nedendir?Telefonda mı arıza var acaba?

Birde limde 2 tane HTC nin orjinal kılıfı var su katlanabilen kılıftan almak isteyenler pm atsınlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: Khortytsa

FA355W serisi 401.13 yazılım var.. guncelleme yok diyor. En son kac olmali?

401.17 mevcut bende ama birkac haftaya 4.2.2 çıkar. Siz ara ara kontrol edin guncellemenin gelmesi gerekiyordu

Cihaz bulgaristandan alınma acaba bir fark olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan5069

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan5069

Arkadaşlar;
    1. telefonu aldım (ht35cw) Kliksa'dan vodofone brigstar etiketli geldi. Teleservice yani. htc'ye sordum Teleservice'de KVK'da bizim için aynı ikiside yetkili distribütörümüz dedi. Herhangi bir servis sıkıntınızda bizimle de irtibata geçin. Her türlü yardımı sizlere sunmaya hazırız diye cevap verdiler.

2. ölü pixel testi programı indirdim renk geçişleri esnasında ölü bir şey (sabit renk) bulamadım/göremedim. ölü pixeli otomatik bulup örneğin 3 tane ölü pixeliniz var diyen bir program var mıdır ? (bu arada pizel testi yaparken telefon ekranının alt kısmında üç nokta üst üste menü çubuğu sabit duruyor. oraları pixel testine tutamayacak mıyız.)

3. Benim gözüme çarpan bir kasa açıklığı yok. Telefonun arka kısmındaki aluminyumunda plastik kısma sıkı sıkı oturma söz konusu ancak hoperlör kısmında aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bazı yerlere (daha doğrusu sol üst köşe) daha bir dikkatli bakınca A4 kağıdı girdiği oluyor. Ancak beni rahatsız etmedi bu husus. Göze batan bir şey yok. Normal gibi geldi bana.

4. Önemli bir sorum olacak " telefonda ışık sızması var mı diye merak ediyorum. Ekranın üst tarafında tarih saat ve bulutun olduğu yerde ve siyah zeminli uygulama ekranına girince,menü arası geçişler ve ayarlar kısmı gibi telefonun üst kısmındaki siyahlar alt kısma göre beyazlaşmış sanki bir sızma var gibi ancak normal bir film vs. oynattığımda böyle bir şey gözükmüyor. Acaba bu menünün ve giriş sayfasının kendi özelliği mi ? pixel testindeki siyahta da böyle bir sızma görmedim. Kullananlar bir bilgi verirse çok sevinirim.

5. Telefonu internetten aldığım için 7 günlük cayma hakkı mevcut. Yukarıdaki hususlar çerçevesinde görüşerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Saygılar

cihazı kullanmaya niyetiniz varsa iade edecek bir durum yok gibi görünüyor
    ancak karar sizin tabi

Bence iade edilecek birden fazla sebep vardı ve iade ettim açıkçası.

1. Bu telefonu sesi için aldım bana göre hoparlöründe sıkıntı vardı. (cızırtılar ve baslar çok kötü)

2. Kasa açıklığı. Ben kasa açıklığı konusuna hak verdim. Burada bazı telefonları görünce gerçekten açıklık olduğuna kanaat getirdim. Çünkü bazı telefonlarda neredeyse tamamen bitişik olan kısımlar bendekinde kısım kısım çıktı.

Yani arkadaşlar kasa açıklığını çok büyütme diyebilir ama bence önemli ve sadece ülkemizde dikkat çeken bir konu değil bazı önemli yabancı sitelerde bile konuya değinilmiş ve bu sorunu HTC'de fabrika hatası olarak kabul ediyorken ben niye 2000 TL verilen bir telefonu o haliyle kullanayım.

Ancak şunu söyleyebilirim. Telefonu karalamıyorum bence fabrikasyon hataları düzeltilirse müthiş bir cihaz. Bu telefonun siyahını mutlaka alacağım. Bu telefonu elime alınca Iphone almaktan vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    telefonda bazı sorunlar gözlemledim belki daha önce htc one da belkide başka telefonda yaşamışsınızdır diye sizede sormak istedim. telefonda şebeke modunda sadece 3g-edge ye bağlanmak istedigimde (yalnızca wcdma moduna alıyorum) telefonun sinyal gücü ya sıfırlanıyor yada çok az çekiyor avea bana bizden kaynaklanan bir sorun yok diyor htc müsteri hizmetleri otomatik olarak kullan dedi anlam vermedim!!!. daha önce böyle bir sorun yasayan oldu mu? birde siz dener misiz? belki aynı sorunla karşılaşan olabilir.

iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: kerplunk

telefonda bazı sorunlar gözlemledim belki daha önce htc one da belkide başka telefonda yaşamışsınızdır diye sizede sormak istedim. telefonda şebeke modunda sadece 3g-edge ye bağlanmak istedigimde (yalnızca wcdma moduna alıyorum) telefonun sinyal gücü ya sıfırlanıyor yada çok az çekiyor avea bana bizden kaynaklanan bir sorun yok diyor htc müsteri hizmetleri otomatik olarak kullan dedi anlam vermedim!!!. daha önce böyle bir sorun yasayan oldu mu? birde siz dener misiz? belki aynı sorunla karşılaşan olabilir.

iyi forumlar..

Siz diyince Suan wcdma aldım sadece. Çekimde düşme olmadı. Netede girebiliyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

quote:

Orijinalden alıntı: kerplunk

iyi forumlar..

Siz diyince Suan wcdma aldım sadece. Çekimde düşme olmadı. Netede girebiliyor yani.

3g den 2g ye geçişte( tam tersi için de geçerli ) 3-5 sn kadar şebeke gider ve bu normaldir.

• 
Sayfa: önceki 863864865866867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.