Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pılotthy

*#*#3424#*#* htc test menusu hocam ;)
    Konuyu olaydan aldım, herşey den önce herkesin sakin olması gerekir, gereken yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

Artık bazı gereksiz tartışmalar yüzünden foruma da yazamaz olduk... Yeter artık..

Dün ki forum basma ve aylardır süregelen sorunlarla ilgili admin olan rds ' ye bilgi verdim .

Dün ki olaylara rağmen ilk mesajında vamp 'ın gene fanlığını ortaya koyması iyi olmuş . Vamp , yclycl ve smart1978 ' in buraya girişinin yasaklanacağını düşünüyorum . Aynı şekilde benimde Samsung forumuna yorum atmam yasaklanabilir .

Yukarıda 50 cm ' den netleme yapamayan s2 kamerası , Htc One kamerasından iyi demiş . Kamerayla çekilen ekran görüntüsü üzerinden gene oturduğu yerden yorum yapmış ama anlayamamış ki Htc One ' ın ekranı parlak olduğu için , s4 ' ün parlaklığı daha düşük ekranıda aynı kadraja girince(s4'e odaklamışlar) , hangi kamerayla çekmişlerse , Htc One ekranının görüntüsünü parlatmış detayların çıkması mümkün değil dolayısıyla.

Bunu o arkadaşımızda biliyor muhtemelen . Zaten başka türlü hiçbir insan gelip s2 kamerası daha iyi diyemez. Daha önce defalarca konuşulan konuları sadece önüne 1-2 resim denk gelince gene açıp , insanların canını sıkma uğraşıda gözüken birşey , her sayfada aynılar.

Bu konuyu detaylarıyla rds ' ye ilettim. Talep ondan geldi . Savunma ve bilgi istedi . Bu arkadaşların gelip ortalığı karıştırma çabasında olduğunu , 2000 liralar verilen cihazların kullanıcıları küçük düşürme çabalarını gösterdim . Htc One için açılan forumun her sayfasının yarısında bu ve bunun gibi arkadaşların Htc One'ı kötüleme çabalarını zaten görecektir okuyunca . Provakatörler umarım birdaha giremez.

Sakin olmamızı , gereğinin yapılacağını belirttiler . Htc One kullanıcılarından sakin olmasını istiyorum . Hiçkimseye cevap vermeyin. Sorun çözülecek diye umuyorum .

Konuyla ilgili son mesajımdır .

Emre senın meslek ne ?

Alıntıları Göster
    Kömür firmasında şantiyede kantar görevlisi olarak başladım . 3 ay çalıştım .

Daha sonra muhasebedeki çalışanın izne ayrılmasıyla 1 ay kadar orada çalıştım, yerine baktım. Dönüşündede İngilizce dolayısıyla 6-7 ay kadar, İstanbul'da Odak Group'ta yurtdışıyla mail işlerine, çeviri işlerine baktım . Genel işe atadılar .

Çok kısa süre öncede işi bıraktım . Ağustosta askere gidecektim . Gidemedim . Kasımda askere gideceğim.

İş hayatım bununla sınırlı hocam . Fazlası yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 27 Mayıs 2013; 13:11:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

quote:

Google search e bastığımda ekran boş açılıyor bende siz dede öyle mi?

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Google now ekranı aktif değil bende. Acaba ülkemizde mi kullanılmıyor
    Normalde aşağıdaki gibi olması lazım

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

bende de aynen öyle, ve konum bilgisini göstermiyor hiçbir şekilde, gps açmam gerekiyor her defasında.

Gps açıkkende göstermiyor dimi google now u

yok hiçbir şekilde göstermiyor .

Sonunda yapabildim saatlerdir kafaya takmıştım

Google Now nasıl Türkçe kullanılır

Ayarlar / dil ve klavye / sistem dili / english (united states) yapın

Sonra google search e tıklayın

Çıkan kısımlara next next deyin

En son kabul edin

Sonra ayarlara dönüp dili tekrar türkçe yapın

Ve artık kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gerigelenadam -- 27 Mayıs 2013; 13:16:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• www.kaangoktas.net
    Eski Yazılar Nereye Gitti? | Kaan Göktaş
    http://www.kaangoktas.net/post/51428419028/bir-htc-one-incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: musab63

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Samsung kadar düşmüyor . 4-5 aya ciddi bir düşüş olmayacaktır. Ancak kampanya takip etmeniz gerekir. GÜnlük yada haftalık kampanyalarla güzel fiyatlar yakalanabilir .

En ucuz Htc One x = 1.400 TL civarı

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-one-x-endeavor-fiyati,765797.html

En ucuz Htc One x+ = 1720 TL civarı

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-htc-one-x+-fiyati,958984.html

4-5 ay sonra muhtemelen Htc One x+ bandına oturacaktır. İthalatçı garantili fiyatlar tabiki .

Fazla düşüş beklemeyiniz bu sebeple . Üretimi zor olan bir ürün. Maliyetine vermezler . Bu sebeple fiyat düşüşleri için baya bir beklemek gerek.

Hocam koruyucu kapak bulamadım bizim buralarda
    Hangisini tavsiye edersiniz acaba ?
    İnternetten sipariş edeceğim.

harbi ha düşmüyo. onenin 2. eli 1900den aşşagı satılmamalı aslında şuan

Alıntıları Göster
    HTC reklam niyetine kullanır valla bu yorumunuzu

Yorumunuz için teşekkürler. Bence aralarda kaynamasın kararsız kalan arkadaşlara çok faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 27 Mayıs 2013; 13:22:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gerigelenadam

quote:

quote:

quote:

quote:

Google search e bastığımda ekran boş açılıyor bende siz dede öyle mi?

Google now ekranı aktif değil bende. Acaba ülkemizde mi kullanılmıyor
    Normalde aşağıdaki gibi olması lazım

bende de aynen öyle, ve konum bilgisini göstermiyor hiçbir şekilde, gps açmam gerekiyor her defasında.

Gps açıkkende göstermiyor dimi google now u

yok hiçbir şekilde göstermiyor .

Sonunda yapabildim saatlerdir kafaya takmıştım

Google Now nasıl Türkçe kullanılır

Ayarlar / dil ve klavye / sistem dili / english (united states) yapın

Sonra google search e tıklayın

Çıkan kısımlara next next deyin

En son kabul edin

Sonra ayarlara dönüp dili tekrar türkçe yapın

Ve artık kullanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler Bilgi için. Cihazı ilk aldığımda tanıtamamıştım, şimdi de bulamıyorum, nerden çıkıyordu Google now?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

quote:

Orijinalden alıntı: Thaedrial5

Ya beyler bir tavsiye istiyorum. 9 aydır s3 kullanıyorum ve htc one almayı düşünüyorum fakat one ın türkiyeye gelme sütesi daha var..

Veya Htc one x + almayı istiyorum sizce hangisi?

bence htc bi çok kez bi risktir sen satmaya kalk öldüm fiyatına alıyolar

evet dostum şuanda sıfır one x plus alabiliyorum üzerine biraz para ekleyerek ama çok hosuma gidiyor cihaz samsungun malzeme kalitesinden şikayetçiyim..

Alıntıları Göster
    arkadaslar gecen persembe yani3 gun önce aldıgım vadofon dan garantili FA34 sorunsuz koruma filmli cihazımı satacagım ilgilenenler dm atabilir yanında 75 tlye aldıgım hard shell kılıfıda verecegım ..1750 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 27 Mayıs 2013; 14:09:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackice_serkan

Teşekkürler Bilgi için. Cihazı ilk aldığımda tanıtamamıştım, şimdi de bulamıyorum, nerden çıkıyordu Google now?
    Doa değişimi bekleyen arkadaşlar hala bir sonuç yok mu? Benim kaç gündür doa değişimi bekleniyor-üreticiden onay geldi yazıyor.Hemen hemen hergün de kvk veya htcyi arıyorum ama bir sonuç yok. Sonuçta yeni partiler Türkiye' ye giriş yaptı acaba bizimkiler ne zaman gelecek hiçkimse net bir tarih veremiyor. Ayın 11 inde cihazı servise verdim hala bekliyorum.
    Benim gibi cihazı kvk servisine veren arkadaşlar gelişmeleri buradan bildirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

arkadaslar gecen persembe yani3 gun önce aldıgım vadofon dan garantili FA34 sorunsuz koruma filmli cihazımı satacagım ilgilenenler dm atabilir yanında 75 tlye aldıgım hard shell kılıfıda verecegım ..1750 tl

Alıntıları Göster
    bende düzelltiim sayende ,fakat şu konum olayı bende neden olmuyorsa arkadaş ya.

konum hizmeti kapalı diyor .

oysa açık.

@sinekahve

• quote:

bende düzelltiim sayende ,fakat şu konum olayı bende neden olmuyorsa arkadaş ya.

oysa açık.

@sinekahve
    Konuda böyle mesajlar gördükçe mutlu oluyorum. Değerli mesajınız için çok teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 27 Mayıs 2013; 14:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

Konuda böyle mesajlar gördükçe mutlu oluyorum. Değerli mesajınız için çok teşekkürler hocam.
    konuyu baya bir takip ediyorum.. ancak cihazda en büyük riskin kamera ile ilgili olduğu kanısına vardım.. eğer bir sonraki amiral gemisinde HTC 13 mp kamera korsa kendiside bunu kabul etmiş olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Orjinal kayıtlı iphone 5 verip kayıtsız htc alınır mı?
  • quote:

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norgannon

yorumlar için teşekkür ederiz. Bu tarz paylaşımları herkesten bekliyoruz.

Aynı gün saatimi ve telefonumu servise göndermiştim. dışarı çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: haykmayk

quote:

teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    benım ht337w cıhazda dun ıtıbarıyle bozuldu gercı kasa acıklığı vardı ama sorun olusturmaz dıye htc onayladığı halde yollamamıstım sımdı bugun yolladım telefonu kartal tele servıse htc kutulu doa değişim dedı bakalım ne kadar beklerız

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler

yorumlar için teşekkür ederiz. Bu tarz paylaşımları herkesten bekliyoruz.

Aynı gün saatimi ve telefonumu servise göndermiştim. dışarı çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum

Arkadaşlar Google'ın serverlarında sorun var konumla alakalı..

http://www.androidpolice.com/2013/05/24/google-services-bug-causing-location-issues-for-htc-owners-google-working-on-a-fix/

• quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

http://www.androidpolice.com/2013/05/24/google-services-bug-causing-location-issues-for-htc-owners-google-working-on-a-fix/

sırf bu sebeple servise gönderecek arkadaşlar vardı. umarım bu yazıyı okurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Explore The Universe

sadece bana mı oluyor acaba.
  • quote:

oysa açık.

@sinekahve

Birde şöyle yapın

Google asistandayken alttaki üç nokta/ayarlar/gizlilik ve hesaplar/google konum ayarları açık mı diye bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

oysa açık.

@sinekahve

Birde şöyle yapın

Google asistandayken alttaki üç nokta/ayarlar/gizlilik ve hesaplar/google konum ayarları açık mı diye bakın

bende bu pencere çıkmıyor.

tam olarak nerden giriyoruz?

• 
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.