Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semih_avcı

quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

quote:

Orijinalden alıntı: semih_avcı

quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

Vay arkadaş ya s4 formuna geliyorum s4 de karar kılıyorum , htc one formuna gidiyorum one alıcam diyorum :D Bu gidişle telefon alamıcam :D Hala nokia 6230 kullanıyorum lanet olsun :/

S4 cok abartiliyor, bunda samsung'un muthis reklamlarinin payi buyuk.
    Zira;
    Sensorler hic verimli degil
    Ekran normalde(karanlik veya ev ortami) gercekten mukemmel ancak guneste'de o kadar kotu
    Plastik kasa 1 sene sonra yuzulup her tarafinin oynamasi muhtemel
    Rehbere girerken Allah sabir versin.

Ancak;
    Kamera bariz daha iyi
    Kulaklik cikisi htc one degil ama kesinlikle tatmin eder.
    Arayuz daha iyi eglenceli ancak zamanla birikip şişme yapiyor htc ise yag gibi akiyor.

artık yüzde 90 alıcam gibi bu telefonu ama şu pixel durumları ve kasa açıklığı tedirgin etti beni biraz daha beklesem diyorum o zamanda hdr mic olmıcak diyolar :D valla ne yapıcam şaşırdım :D

Kasa acikligi diye birsey yok dostum, Dh'de nasil bi efsane baslattilarsa hic ciddi birsey degil guven bana olu pikselden kork ama, hele birde coksa sinir bozucu olabilir
    S4 istersen kesinlikle 32gb al zira iphone5 kullaniyorum, zaten sadece 20gb fazla apps-oyun yuklu.

aynen dedğin gibi s4 hayatta 16 gb almam :) zaten ilk dokunmatik telim olcak oda en iyisi olsun :)

• Arkadaşlar resimdeki kulaklıktan isteyen varsa elimde 4 adet bulunmaktadır, beyaz renktir, orjinal deri kesesindedir. Kutusu yoktur, yedek kulakiçi tıpaları, askı aparatı kese içinde mevcuttur...

• Arkadaşlar kendime hediye olarak yeni bir telefon alıcam () Şuanda HTC One X sahibiyim , ilk başlarda çok güzelde akıp gidiyordu fakan sonrada stabilizitesi çok bozuldu , servise yolladım şuan geldi herşey normal gibi fakat soğudum telefondan . HTC One modeli ve iPhone 5 arasında gidip geliyorum , sizce bu cihazda ilerde başımı ağrıtırmı ? yoksa HTC kozlarını iyi kullanarak güzel güncellemelelerle cihazı ayakta tutarmı ? şimdiden teşekkürler.
  • telefonu nihayet dün akşam bursa turkcell tim den aldım ve hayran kaldım helal sana htc sonunda yaptın :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_can_2

telefonu nihayet dün akşam bursa turkcell tim den aldım ve hayran kaldım helal sana htc sonunda yaptın :))))))

Hocam kutunun uzerindeki seri noya bakabilir misjniz? Fa35 mi ht35 mi yoksa 34 mu? Hemen kutunun altinda barkodlarin orada gorursunuz zaten o ibareleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Arkadaşlar resimdeki kulaklıktan isteyen varsa elimde 4 adet bulunmaktadır, beyaz renktir, orjinal deri kesesindedir. Kutusu yoktur, yedek kulakiçi tıpaları, askı aparatı kese içinde mevcuttur...

Fiyat nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Arkadaşlar kendime hediye olarak yeni bir telefon alıcam () Şuanda HTC One X sahibiyim , ilk başlarda çok güzelde akıp gidiyordu fakan sonrada stabilizitesi çok bozuldu , servise yolladım şuan geldi herşey normal gibi fakat soğudum telefondan . HTC One modeli ve iPhone 5 arasında gidip geliyorum , sizce bu cihazda ilerde başımı ağrıtırmı ? yoksa HTC kozlarını iyi kullanarak güzel güncellemelelerle cihazı ayakta tutarmı ? şimdiden teşekkürler.

Guncelleme konusunda yorum bekleme bence
    Is htcde bitiyo eskisi gibi
    Desire modelinde dahili hafiza yetersiz dediler vermediler 2.3 u ama internette yayinladilar mantiksiz bicimde
    Diger modellerde ramleri bahane ettiler vermediler.ram duzeyi yeterli oldugu halde.
    Bekleyip gormek lazim kim ne derse yalan soylemis olur.

one i5 konusuna gelirsek one tercihimdir. soyle bir konuda var. Htc diye bir firma olmasaydi ios derdim. Android Htcde guzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vyper -- 14 Mayıs 2013; 13:23:22 >

• quote:

Arkadaşlar resimdeki kulaklıktan isteyen varsa elimde 4 adet bulunmaktadır, beyaz renktir, orjinal deri kesesindedir. Kutusu yoktur, yedek kulakiçi tıpaları, askı aparatı kese içinde mevcuttur...

fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

asasinatee yeni cihazlar geldimi hocam

Yarın diyorlar bekliyoruz.
  • Arkadaşlar telefonu alalı 10 gün oldu. Turkcell magaza.com dan almıştım. internetten verilen siparişler için koşulsuz iade veya değişim kaç gün olması gerekiyor. Eğer degisim istersem kvk ya goturup daha sonra htc ile irtibata mı gecmeliyim ?
  • Güneş altında ekran görüntüleri htc one farkı

Thanos Zarkadasyoutube
    HTC One M7 vs Samsung Galaxy S4 - Sunlight Display Challenge
    http://www.youtube.com/watch?v=_mUswj7SH3k

• Orijinalden alıntı: asdemre

Fiyat nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_can_2 -- 14 Mayıs 2013; 13:27:30 >
  • bende zaten smart screen of kullanmışım. bu programda bazen açmak istemesende ekran açılıyor malesef. cepten çıkarırken elinde tutarken açılabiliyor. denedim ve yorum yaptım.
  • Hocam birde şuan One'ın durumu nasıl ? Stabilite konusunda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

telefonu nihayet dün akşam bursa turkcell tim den aldım ve hayran kaldım helal sana htc sonunda yaptın :))))))

Hocam kutunun uzerindeki seri noya bakabilir misjniz? Fa35 mi ht35 mi yoksa 34 mu? Hemen kutunun altinda barkodlarin orada gorursunuz zaten o ibareleri

FA34 HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_can_2 -- 14 Mayıs 2013; 13:31:56 >
  • quote:

quote:

quote:

F34 HOCAM

Hayirli olsun.

Kasa acikligi veya ölü piksel sorunu halledilmistir umarim.

Gule gule kullanin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

F34 HOCAM

Hayirli olsun.

Kasa acikligi veya ölü piksel sorunu halledilmistir umarim.

Gule gule kullanin.

Eyvallah hocam teşekkür ederim cihazda çok şükür hiç bir sorun yok 4x4 maşallahı var :)

• quote:

quote:

quote:

FA34 HOCAM

Hayırlı olsun. güle güle kazasız belasız kullan. şimdi senin aldığın cihaz, son sürüm olan modellerden mi ?
  • Gelen aramanın cevaplandığında, kendi sesimizin karşıya geç gitmesi sorunu ben de yaşayorum. Bu durum genel bir sıkıntı mıdır? Ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

quote:

quote:

FA34 HOCAM

ekranda kasada sorun varmı hocam kontrol edebildinmi ?
  • 
Sayfa: önceki 593594595596597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.