Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2713. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkatten demek ki değilmiş.Fakat ilanı daha bügün güncellemişler güzel tesadüf olmuş.Ben daha önce baktğımdan böyle değildi ama.Asphalt'ıda asfalt yazmış yurdum insanları güven olmaz bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 27 Nisan 2016; 20:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

insertcoin oneririm.

Yani şikayetlerime bir nebze de olsa yardımcı olur mu diyorsunuz?
  • Meltoriel M kullanıcısına yanıt
    Stock romda 3 saat ekran suresi aliyordum,insertcoin ile 4-4.30saat ekran suresi var (3g kapali,wifi ile)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Stock romda 3 saat ekran suresi aliyordum,insertcoin ile 4-4.30saat ekran suresi var (3g kapali,wifi ile)

3G açıkken durumlar nasıl dostum?
    ev dışı,3G acık,mobil veri ile 2.5-3saat

ekleme:batarya neredeyse 3 yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Nisan 2016; 12:50:51 >
  • Dostum kusura bakma baya bir soru sordum sana ama, bu insertcoin de beats audio desteği var mı?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meltoriel -- 28 Nisan 2016; 13:19:44 >
    Var var :)
    Guzel rom stockromdan sikilan gecebilir.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Rom linki ve yükleme anlatımı yapan bir link verirseniz denemek isterim :)

Metin kardeşim cyanogenmod'da M7 için Android 6.0 yayımlanmış insertcoin de bir gelişme varmı bu durumla ilgili sen bildiğim kadarı ile sürümleri takip ediyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_rman -- 1 Mayıs 2016; 23:52:26 >
  • E_rman E kullanıcısına yanıt
    malasef yok, sadece sense ve google play güncellemeleri geliyor.
    Anladım sağolasın cevap için.
  • E_rman E kullanıcısına yanıt
    hocam cyanogenmod un sitesinde m7 için en son 12.1 var. cm 13 ü bulamadım.
  • blk B kullanıcısına yanıt
    mega:///#!hJIAjLSZ!9bROu0dsbIQoLRdCYQ6YhHmA1rAAicEDwDkkLDTUKMo

https://www.youtube.com/watch?v=cpcsJ4q3pSs

Henüz beta sürümü galiba kamera ve gelen çağrılarda sıkıntı varmış yakında kararlı sürüm yayımlanır.
  • Arkadaşlar bir kulaklık alayım diyorum, telefonun yanında gelen kulaklıktan daha iyi olsun ancak telefonun desteklemediği kadar da iyi olmasın istiyorum. Kullandığınız veya bildiğiniz bir model var mı ?
  • quote:

malasef yok, sadece sense ve google play güncellemeleri geliyor.

hocam insercoin için guncelemeler gelmıs xda forumda kamera ve sense home ıcın bunları da portlarken yıne aynı romu portlar gıbı yukluyoruz dımı ?
  • evet, ama sense yi google play storedanda yüklebilirsiniz.
  • quote:

evet, ama sense yi google play storedanda yüklebilirsiniz.

tamamdır hocam yukledım rom ıcınde nısan 17de guncelleme gelmıs sanırım onuda ındırdım kurdum kururken ızledıgım adımlar soyleydı ; ilk once sadece uptade sectım sonra ıkıncı bır secenek daha cıkarttı onbellek sılınsın mı sılınmesın mı gıbılerınden ılk secenegı sectım yaptıgım kurulum dogru mu acaba hocam bır de aroma ınstaller kurulumu sordu onu yapmadım acılırkende super su yuklensın mı dedı daha onceden yuklemıstım her rom guncellemesınde bunu yine soruyo mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smugglers -- 3 Mayıs 2016; 20:38:56 >
  • doğrudur ya, acılırsa sıkıntı yok :)
    supersu güncellendi,belki ondandır.
  • quote:

doğrudur ya, acılırsa sıkıntı yok :)
    supersu güncellendi,belki ondandır.

hocam acmayı denedım suan acılmadı sureklı recovery modunda baslatıyor telefon kendını , yenıden baslat dıyıp sıstemı sectıysem de sureklı recovery modunda baslıyor nıye boyle oldu kı ?
  • recoveryden cache sıfırlayıp deneyin birde.
  • 
Sayfa: önceki 27112712271327142715
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.