Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24302431243224332434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telde de gitmiyormuş garantiye yolladım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

quote:

Orijinalden alıntı: irfanCLK

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Kamera sensörünün ismine bakın OV sensör ise sıkıntı yaşamazsınız.
    Sys-android camera-sensor kısmına gidip sensör ismine bakabilirsiniz.

Bunu nasil ögrenebilirim?

Edit: hallettim, tüm sayfayi okumadan yazdm kusura bakmayin.

Önemli değil dostum sorunsuz sensör mü?

Bana telefon yurt disindan geldi, konudaki sensör sorunlarinin çoklugunu görünce bende merak ettim bakayim dedim, ov ov4688 4M sensör umarim sorun çikartmaz

• 03.09.2014 tarıhınde kamera yuzunden gonderdıgım cıhazım bu gun elıme ulastı fızıksel anlamda ve kamerada sıkıntı gorunmuyor sensor degıstırılmıs arka kapak degıstırılmıs ancak yazılım guncelleme yapılmıs yazıyor garantıden gelen kagıtta artık ne yaptılarsa cıhazın ıcındekı her seyı temızlemısler
  • Eski cihazim M7 suan kardesimde,güncelleme yaptığını söyledibende değişen bir şey varmı vesaire derken kameraya baktım, pembe ekran sorunu olmayan cihazda birden bire pembe ekran oluşuyor kamerayı elimle kapattigimda falan, gerçekten şaşırdım ve üzüldüm açıkçası bu kadar iyi bir cihaz sadece su kamera yüzünden gözümden bir kez daha düştü.Evet bu cihazı alırken mükemmel kamera diyerek almamak gerek ve gerekiyordu ama sorun yaratacak bir kamera olmamalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon la konuşurken telefonu birden kapanan varmı benim gibi

• Bugun 4.4.3 5xx mb guncelleme geldi wi fi actim yukle dedim takildi no update avalible demeye basladi :( ne yapmam gerek?

edit: tekrar çıktı güncelleme 10dk dır güncelliyor ve 47 saat kaldı yazıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 9 Eylül 2014; 19:28:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

benim telde de gitmiyormuş garantiye yolladım ben.

sonucu yazarsanız sevinirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Telefon la konuşurken telefonu birden kapanan varmı benim gibi

Bu bendede oluyor şebekeden diye düşündük ama herkeste var mı acaba uzun konuşmalarda oluyor genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvari70

Beyler iyi akşamlar. Youtube'da 1080p video izleme özelliği kalktı mı? 1080p video açmama rağmen seçeneklere tıkladığımda 144p,240p, 360p ve 720p var. 480 ve 1080p kaybolmuş. Sizde de var mı böyle bir şey?

4.4.3 yüklediyseniz 1080p videoyu görmüyor, build.prop dosyasından ro.build.version.release değerini 4.4.2 olarak değiştirirseniz tekrar 1080p video seçeneği geliyor.
  • Arkadaşlar Rootla telefonumda ne zaman Recovery ile TWRP'ye girmeye çalışsam ünlemli telefon işareti çıkıyor ve girmiyor. Her defasında TWRP'yi baştan yükleyip giriş yapabiliyorum. Sorun nedir size?
  • Sevgili htc one kullanıcıları bir sorum var double dip hard shell kılıf kullanan arkadaşlar bu kılıf hoparlörden ses çıkışını etkiliyor mu ?

• aktsahmt A kullanıcısına yanıt
    Hayır

• An itibariyle, 551 mb' lık bir güncelleme yapıyor telefon.
    Neye yarayacak merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 10 Eylül 2014; 13:41:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

quote:

Bu bendede oluyor şebekeden diye düşündük ama herkeste var mı acaba uzun konuşmalarda oluyor genelde

Dostum şimdi kartın kesme ise belki buna dan kanakli olabilir ben iki gundur micro sime geçtim suan bi problem Yok daha önce ses gitmeme kesilme vs oluyordu

• Merhaba arkadaşlar, Need For Speed Most Wanted, Angry Birds Stella gibi oyunların, cihazınız bu uygulamayla uyumlu değil demesinin sebebi umarım Andreno 320 ile ilgisi yoktur. Çünkü S3'le bile uyumlu bu oyunlar. Acaba Mali GPU'ya daha mı çok destek veriyor uygulamalar? M8 forumuna da bir sorayım bakalım onların cihazları destekliyor mu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axiaziz

An itibariyle, 551 mb' lık bir güncelleme yapıyor telefon.
    Neye yarayacak merak ediyorum...

size güncelleme 1ay geç gelmiş
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Benimkinde önce ilk yüklediğimde oynadım sonra ertesi gün açmadı nedense. Sildim gitti. Angry Birds Stella
  • Beyler bende de şöyle bir sorun var. Rehbere birini ekleyip kaydettigimde tekrar kişilere girip o kişiyi bulamıyorum. Ama arama kısmından numarasını tuslayip aradığımda ismi pat diye çıkıyor. Sorun ne acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsufulits

Beyler bende de şöyle bir sorun var. Rehbere birini ekleyip kaydettigimde tekrar kişilere girip o kişiyi bulamıyorum. Ama arama kısmından numarasını tuslayip aradığımda ismi pat diye çıkıyor. Sorun ne acaba?

yukarıdan hesap seçmen lazım. tümünü seçersen görürsün diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannexus

quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

quote:

Dostum şimdi kartın kesme ise belki buna dan kanakli olabilir ben iki gundur micro sime geçtim suan bi problem Yok daha önce ses gitmeme kesilme vs oluyordu

Yok hocam simkart microsim kesme yaptıydı gold pc görmedi telefon mecbur cıkarttırdım micro sim ama bu olay ara ara oluyor.

• 
Sayfa: önceki 24302431243224332434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.