Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.122.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hala bataryanizda anlık ziplamalar var mi ? Yoksa nasıl geçti ? Benim %14 un altı su gibi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

son durum bu
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Benimkininde 14ünde girişi yapılmış.Bir ara parçalar geldi onarım bekiyor falan dedi.Şimdi tekrar parça bekliyorlar.NE b*ktan iş anlamadım.

• Arkadaşlar bi sorum olucak bu sms gönderince kalan smsimiz kalan tlmizi filan gösteren pencere geliyor ve dıt dıt diye bi ses cıkıyor o sesi nasıl kapatabiliriz telefon sesli moddayken sessizde gelmiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ümit Güzel

quote:

son durum bu
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Benimkininde 14ünde girişi yapılmış.Bir ara parçalar geldi onarım bekiyor falan dedi.Şimdi tekrar parça bekliyorlar.NE b*ktan iş anlamadım.

formda iki kişi 9 da gönderdi anakart içi ikiside 5 iş gününde aldı biz halka beklemedeyiz ben kvk ya vermiştim

kvk nın b..lugu

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

Arkadaşlar resimdeki yazılı olan sorunlardan dolayı telefonumu 12 Temmuz'da Teleservice'e kargolamıştım.Kargo 2 gün sonra 14 Temmuz Pazartesi yola çıkmış, 16 Temmuz'da Teleservice'in eline geçmiş, cihaz 22'sinde servise alınmış ve 23'ünde servis işlemi kapatılarak kargolanmış.Gün içerisinde telefon elime ulaştı.

Sonuç : Gelen bildirim kağıdında yedek parça değişimi yazıyor ve cihazın üzerinde kodlu barkodlu bir etikette "Completely repaired" ibaresi var.Telefon sıfır ile değişmiş mi çözebilmiş değilim, yani anlayacağınız cihaz sıfırlandı.

+Kasa değiştirilmiş (Ön, arka, ızgara, mızgara her şeyiyle)
    +Ekran değiştirilmiş (Önceden güneşin altında belli açılarda tuttuğumda gördüğüm kılcal çizikler vardı onların olmamasına bağlı olarak söylüyorum bunu)
    +Üst hoparlör cızırtı yapıyordu belli frekanslarda, henüz tam olarak deneme fırsatım olmadı ancak düzelmiş sanırım.
    +Kamera değiştirilmiş.

Kısacası kağıttaki sorunları olan cihaz yerine şuan elimde sıfır cihaz tutuyorum.

Servise göndermeyi düşünen arkadaşlar, benim tavsiyem göndermekten çekinmeyin.Çok şükür işlemlerden sonra yüzüm güldü

yarın 15 iş günü olucak inşallah bizimkinide sıfırlarlar

• quote:

quote:

quote:

son durum bu

formda iki kişi 9 da gönderdi anakart içi ikiside 5 iş gününde aldı biz halka beklemedeyiz ben kvk ya vermiştim

kvk nın b..lugu

30 iş gününü geçince para iadesi falan yapıyorlar mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

son durum bu

kvk nın b..lugu

30 iş gününü geçince para iadesi falan yapıyorlar mı ?

valla bi bilgim yok hocam bi araştırmak lazım veya formdaki arkadaşlar dan konu hakında bi bilgisi olan varsa yazın .

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Ben kendim İstanbul Maltepe'ye yolladım üstad orayı tavsiye ettiler
  • quote:

Hocam benim ki kvk garantili.Büyük ihtimal geldikten sonra giderilmemiş sorunlar çıkacaktır ya da sağlam parçaları bozacaktır.Tekrar gönderdiğim zaman kvk ya göndersem sıkıntı olmaz değil mi? Biraz araştırdım sıkıntı olmazmış ama bir de birinci ağızdan bilgi alayım
  • Ümit Güzel Ü kullanıcısına yanıt
    Açıkçası KVK için yorum yapmam pek doğru olmaz hocam zira hiç tecrübe edinmedim ancak KVK için güvenilir diyorlardı?

• Neyse bekleyip göreceğiz artık
  • Arkadaşlar mobilde arama yapamıyorum bu yan sanayii double dip kiliflari hangi siteden en hızlı şekilde alabiliyoruz acaba?Elinde fazladan olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim.

• quote:

quote:

Hocam benim ki kvk garantili.Büyük ihtimal geldikten sonra giderilmemiş sorunlar çıkacaktır ya da sağlam parçaları bozacaktır.Tekrar gönderdiğim zaman kvk ya göndersem sıkıntı olmaz değil mi? Biraz araştırdım sıkıntı olmazmış ama bir de birinci ağızdan bilgi alayım

tüm telefonlar teleservise gidiyor,illa kvk ya yollucam derseniz 2-3gün zaman kaybı olur

• quote:

Açıkçası KVK için yorum yapmam pek doğru olmaz hocam zira hiç tecrübe edinmedim ancak KVK için güvenilir diyorlardı?

Kvk yaramaz onlarda direk teleservice gonderiyorlar yalandan yere 1 hafta telefon kvk da kalıyor birde telefon açıp cihazın durumunu öğrenmek için aradığınız da sizi ücretli 118 80 gibi bir yere aktarıyor lar onlarda bilmiyor iskembeden salliyorlar yani cihazın durumunu öğrenecek muhatap bulamıyorsunuz bire bir edindiğim tecrübe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyber__Warrior

Arkadaşlar bi sorum olucak bu sms gönderince kalan smsimiz kalan tlmizi filan gösteren pencere geliyor ve dıt dıt diye bi ses cıkıyor o sesi nasıl kapatabiliriz telefon sesli moddayken sessizde gelmiyor zaten.

Avea ise online islemleri indir play storedan oradan kapaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

quote:

tüm telefonlar teleservise gidiyor,illa kvk ya yollucam derseniz 2-3gün zaman kaybı olur

Kvk ya gonderdim keske direk teleservice gonderseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: swindler

Arkadaşlar hala bataryanizda anlık ziplamalar var mi ? Yoksa nasıl geçti ? Benim %14 un altı su gibi gidiyor.

var mı arkadaşlar yorumu olan ? %8-9 dan direk %1 e düşüyor hala. 4.4.2 sense 6 mevcut
  • Selam arkadaşlar, benim telefonda bügün şarj tamemen bitti şarja taktım cihazı kırmızı ışık bi ara yanıp söndü bi süre şarjda bıraktım cıhazı fakat daha sonra geldigimde kırmızı ışıkta gitmişti cihazı açmaya çalıştım açamadım şarjdan çıkardım telefon ısınmış şarj aletide ısınmıştı şarj aletini çıkardım şarj girişinin orada yanık kokusu gibi bi koku vardı şimdi ise telefon ne şarj oluyor nede açılıyor başına böyle bir şey gelen oldu mu cihaz 19 gün sonra bir senesini dolduracak tele servis garantili
  • Hala servis olayları var mi ya , Ben m8 e geçiyorum arkadaşlar , yani su an g3 m8 z2 arasindayim ama premium hissi olsun arayuz olsun m8 alicam büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: lecher.badboy

Selam arkadaşlar, benim telefonda bügün şarj tamemen bitti şarja taktım cihazı kırmızı ışık bi ara yanıp söndü bi süre şarjda bıraktım cıhazı fakat daha sonra geldigimde kırmızı ışıkta gitmişti cihazı açmaya çalıştım açamadım şarjdan çıkardım telefon ısınmış şarj aletide ısınmıştı şarj aletini çıkardım şarj girişinin orada yanık kokusu gibi bi koku vardı şimdi ise telefon ne şarj oluyor nede açılıyor başına böyle bir şey gelen oldu mu cihaz 19 gün sonra bir senesini dolduracak tele servis garantili

Hiç bekleme yolla servise hocam

• 
Sayfa: önceki 23922393239423952396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.