Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (2377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23752376237723782379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhannexus

quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

quote:

Orijinalden alıntı: MagnusCarlsen

Arkadaslar wifiye bagliyken andoid marketteki resimler yuklenmiyor sizde de bu sorun var mi?

Aynısı bendede var. Ama sebebi ne çözemedim.

Bende de aynı sorun vardı google dns leri kullanın sorununuz kalmıyor

Alıntıları Göster
    wifi bağlıyken ve mobil veri sürekli kapalı olduğu halde ve internette değilken telefon kenarda dururken bir kaç kb veri transferi diyor ve 0.5 tl para çekiliyor hesaptan 1 kere de olmadı 3 kere oldu 1 ay içinde daha önce sene geçti böyle bir problemle karşılaşmamıştım sürekli 0.5 tl 0.5 tl çöpe gitmesi canımı sıkıyor yardımcı olabilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

wifi bağlıyken ve mobil veri sürekli kapalı olduğu halde ve internette değilken telefon kenarda dururken bir kaç kb veri transferi diyor ve 0.5 tl para çekiliyor hesaptan 1 kere de olmadı 3 kere oldu 1 ay içinde daha önce sene geçti böyle bir problemle karşılaşmamıştım sürekli 0.5 tl 0.5 tl çöpe gitmesi canımı sıkıyor yardımcı olabilecek var mı

Alıntıları Göster
    Herkese iyi akşamlar
    1 yıldır Xperia Z kullanıcısıyım htc one'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir karar mı? (Performans ve kullanışlılık anlamında karşılaştırırsanız sevinirim)
    Ayrıca pasaport kaydı yapılmamış sıfır bir cihaz buldum verizon yazıyor arkasında alırsam açtırmam için illaki kayıt mı ettirmem gerekiyor bir program yardımıyla halledebileceğimi söyledi arkadaşlar

• Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Veri kullanımı
    Burada aşağıya inerek mobil veri kullanan her uygulama için bunu yapın;veri kullanan uygulamanın üzerine tıklayın açılan menüde en altta Arka plan verilerini kısıtla seçeneğini aktif edip bi deneyin sorununuz çözülecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitafy

Ayarlar -> Kablosuz özelliği ve ağlar -> Veri kullanımı
    Burada aşağıya inerek mobil veri kullanan her uygulama için bunu yapın;veri kullanan uygulamanın üzerine tıklayın açılan menüde en altta Arka plan verilerini kısıtla seçeneğini aktif edip bi deneyin sorununuz çözülecek mi?

iletiler 25 kb anroid sistemi 0.90 kb kullanım gösteriyor veri kullanımında iletiler için dediğinizi yaptım sistem için öyle bir seçenek yok sanırım sorunu çözecektir teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 29 Haziran 2014; 1:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitafy

birde şu linki inceleyin umarım faydası olur.

http://www.htc.com/tr/support/htc-one/howto/344262.html#GUID-E7EB29B5-9920-4DAB-8433-6B9BA073EAA1

teşekkürler bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete445

Herkese iyi akşamlar
    1 yıldır Xperia Z kullanıcısıyım htc one'a geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir karar mı? (Performans ve kullanışlılık anlamında karşılaştırırsanız sevinirim)
    Ayrıca pasaport kaydı yapılmamış sıfır bir cihaz buldum verizon yazıyor arkasında alırsam açtırmam için illaki kayıt mı ettirmem gerekiyor bir program yardımıyla halledebileceğimi söyledi arkadaşlar

açıkcası ben olsam o telefondan buna geçmem. tamam htc one m7 çok gzel ama. senin telefondan 1 sene önce çıkmış htc one m7 ye geçmek saçma olur.

üzerine biraz daha para koyup daha yeni çıkan bir model almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

Herkese iyi akşamlar

açıkcası ben olsam o telefondan buna geçmem. tamam htc one m7 çok gzel ama. senin telefondan 1 sene önce çıkmış htc one m7 ye geçmek saçma olur.

yanlış anlamadıysam z ile z1 karıştırmış cevap veren arkadaş .. z ile m7 aynı zamanlarda çıktı diye hatırlıyorum çünkü... yanlız z den m7 ye neden geçiş yapacaksınız ve şartları önemli z nin 2.el piyasası ne kadar tam bir bilgim yok bu arada.. benim fikrimde m7 z den biraz daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacağı yönündedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 29 Haziran 2014; 3:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalinca

quote:

quote:

Herkese iyi akşamlar

yanlış anlamadıysam z ile z1 karıştırmış cevap veren arkadaş .. z ile m7 aynı zamanlarda çıktı diye hatırlıyorum çünkü... yanlız z den m7 ye neden geçiş yapacaksınız ve şartları önemli z nin 2.el piyasası ne kadar tam bir bilgim yok bu arada.. benim fikrimde m7 z den biraz daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacağı yönündedir..

Alıntıları Göster
    HTC One m7 2013 telefonu olmasına rağmen şuan yeni çıkan çoğu telefondan daha iyi bir telefon. Bazı noktalarda m8 den bile daha iyi. Geçebilecek tek marka Apple iPhone bence.

• Arkadaşlar ekrana dokununca garip çizgiler çıkıyor.Biraz araştırdım geliştirici seçeneklerinden halledin yazmışlar.Ancak ayarlarda öyle bir yer bulamadım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

Arkadaşlar ekrana dokununca garip çizgiler çıkıyor.Biraz araştırdım geliştirici seçeneklerinden halledin yazmışlar.Ancak ayarlarda öyle bir yer bulamadım :(

Hakkında /yazılım bilgisi /daha /build numarasına 6-7 kere tikla . Daha sonra artık gelistiricisiniz gibi bir şey gelecek ekrana.

ayarlara tıklayıp gelistiriceye tiklayabilirsin artık. En altın bir üstünde.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ekrana dokununca garip çizgiler çıkıyor.Biraz araştırdım geliştirici seçeneklerinden halledin yazmışlar.Ancak ayarlarda öyle bir yer bulamadım :(

Hakkında /yazılım bilgisi /daha /build numarasına 6-7 kere tikla . Daha sonra artık gelistiricisiniz gibi bir şey gelecek ekrana.

Tskler:)

• quote:

quote:

Çizik gitmiş ancak x ve rakamlar varmış koordinat gibi onu nasıl yokedebiliriz.Telefon çocuğun eline geçmis kurcalamis.

Tskler.

• Htc istese böyle tanıtamazdı her hal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çizik gitmiş ancak x ve rakamlar varmış koordinat gibi onu nasıl yokedebiliriz.Telefon çocuğun eline geçmis kurcalamis.

Tskler.

Gelistiri seçeneklerine girdiğinde yukarda on off yazıyor. Onu off yaparsan hepsini eski haline alırsın. Olmazsa aşağılarda isaretci konumunun tikini kaldırın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tskler.

Gelistiri seçeneklerine girdiğinde yukarda on off yazıyor. Onu off yaparsan hepsini eski haline alırsın. Olmazsa aşağılarda isaretci konumunun tikini kaldırın

Alıntıları Göster
    Beyler birşey sorcam ama mesut çevik htc one 'ın kulaklığını öve öve bitiremiyordu gerçekten öylemi ? kulaklık alıcam listemde buda var.

• SusLanSenKöylü kullanıcısına yanıt
    Evet orjinal kulaklığı kaliteli ama dayanıksız
  • metalinca M kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frontoza

teşekkür ederim :)
    meraba arkadaşlar telefonu ne yaptım ne etiysem şarj edemedin galiba tel teknik servis yolu gözüktü :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: herakles24

meraba arkadaşlar telefonu ne yaptım ne etiysem şarj edemedin galiba tel teknik servis yolu gözüktü :(

güç ve ses kısma tuşlarına basılı tutup recovery ekranının gelip gelmediğini kontrol edin derim.

servislik olmayabilir.

ek olarak bir süre şarjda kalsın
  • 
Sayfa: önceki 23752376237723782379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.