Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1763. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.125.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17611762176317641765
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertinyakis

Arkadaslar bisey sorucam bu cektigimiz videolari pc de izlerken tam ekran olmuyor yani mesela kmplayer da izledigimde tum ekrani kaplamiyor telefonun ekranindaki boyutunda gosteriyor videoyu. Yan tutup cektigim zaman videoyu da yan gosteriyor pc de. Bunun bir cozumu varmidir ?

Arkadaslar soruma cevap verebilecek kimse yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    custom rom yükleyip üstüne kernel yükledin diyelim. Dene bi ekran dokunmatiğinde veya telefonun çekmesinde veya wifi de felan bir gariplik hissetmezsen devam et gitsin (merak etme gariplik olsa bile telefon bozulmuyor yazılımsal sadece).
    Firmware in içinde dokunmatik sürücüleri felan var. Birda baseband update (radio sürücüleri yani telefonun gsm hattı ile ilgili iyileştirmeler).
    Yani kısaca yap yada yapma çok önemli değil. Şikayetin olursa sadece bi ara uraşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vilemaw

indirdim insertcoini şimdi kuruyorum

bende indirdim...kalp kalbe karşıymış..:)

yüklemeye geçiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

custom rom yükleyip üstüne kernel yükledin diyelim. Dene bi ekran dokunmatiğinde veya telefonun çekmesinde veya wifi de felan bir gariplik hissetmezsen devam et gitsin (merak etme gariplik olsa bile telefon bozulmuyor yazılımsal sadece).
    Firmware in içinde dokunmatik sürücüleri felan var. Birda baseband update (radio sürücüleri yani telefonun gsm hattı ile ilgili iyileştirmeler).
    Yani kısaca yap yada yapma çok önemli değil. Şikayetin olursa sadece bi ara uraşırsın.

tamam şimdi net olarak anladım...

bu tamam..zaten yapılış biçimini de inceledim..sıkıntı olursa o işe girerim...

son sorum..

cidi 1111111 yaptım..şimdi istediğim zaman stock roma dönüp güncellemeleri ota olarak alabilecekmiyim..?

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

tamam şimdi net olarak anladım...

bu tamam..zaten yapılış biçimini de inceledim..sıkıntı olursa o işe girerim...

son sorum..

cidi 1111111 yaptım..şimdi istediğim zaman stock roma dönüp güncellemeleri ota olarak alabilecekmiyim..?

Alıntıları Göster
    bende stock rom var, cid 111... yapılmış. T-mobile cihazı. Bu güne kadar 2 kere güncelleme aldım 4.1.2ye ait. t-mobile keyfi yetip de 4.3 yayınlayamadı henüz.

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    s-on kende cwm recovery ile stock roma dönüp güncelleme alabiliyordun. O işte sorun yok zaten. cid ve s-off RUU dosyalarını çalıştırabilmeni sağlıyor(hemde her tür cid numarasınınkini çalıştırabilirsin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.system32

Merhabalar herkese
    HTC one sahibiyim kliksa . comdan alınma. Telefonu ilk günden beri orijinal şarj aletimle şarj etmeme rağmen geçen gün bir uyarı verdi ama uygun şarj cihazı kullanın yazıyordu ve artık telefonum şarj olmuyordu maalesef artık kullanamıyorum telefonumu. kutuda brightstar yazan biir garanti belgesi kağıdı var ama ben telefonu servis için nereye verebilirim illa brightstar a mı? istanbul kadıköyde oturuyorum.

brightstar ithalatçı firma Garanti için Teleservice bakıyor ona vermeniz gerekiyor ama Istanbulda ikamet etmedigim için yeri hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim :(

• bedlam kullanıcısına yanıt
    anladım her şey oturdu yerine.....

çok teşekkürler @bedlam..iyi ki varsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Koleksiyon yaptırcaklar bana sonunda.

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

İlk sızan haberlerden beri bu cihazla ilgiliyim ve o zaman siyahı gözüme çok hoş geliyordu ama şimdi alabilirsem gümüşünü alırım herhalde Siyahı için çabuk çiziliyor diyorlar Kırmızı da durum nedir bilmiyorum ama onun da rengi gözüme iyi gelmedi

Hayırlı olsun güle güle kullanın eski sorunlar(kasa açıklığı,Ölü pixel veya kamerada pembeleşme) var mı bu arada

Ne ölü piksel var ne de kasa açıklığı. Pembeleşme de yok, kusursuz şuan FA38 kodlu kırmızı One.

Eyvallah çok sağol hocam

• Beyler mesaj yazarken kelimenin altindaki kirmizi cizgiyi nasil kaldiriyorduk unutmusum reset attiktan sonra mesaj ayarlarini kurcaladim bulamadim da

• quote:

quote:

Merhabalar herkese
    HTC one sahibiyim kliksa . comdan alınma. Telefonu ilk günden beri orijinal şarj aletimle şarj etmeme rağmen geçen gün bir uyarı verdi ama uygun şarj cihazı kullanın yazıyordu ve artık telefonum şarj olmuyordu maalesef artık kullanamıyorum telefonumu. kutuda brightstar yazan biir garanti belgesi kağıdı var ama ben telefonu servis için nereye verebilirim illa brightstar a mı? istanbul kadıköyde oturuyorum.

brightstar ithalatçı firma Garanti için Teleservice bakıyor ona vermeniz gerekiyor ama Istanbulda ikamet etmedigim için yeri hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim :(

teşekkür ederim maltepedeymiş servis metroya çok yakın. metroyla gidip götürücem pazartesi günü.

• kd2009 K kullanıcısına yanıt
    ben olsam maddi boyutu düşünmeden bahsettiğim sebep yüzünden o cihaza yönelmezdim gerisi size kalmış
  • quote:

Merhabalar herkese

yurtiçi kargoya git telecervise ataşehire göndereceğim de onlarda kayıtlı adresleri.
  • quote:

quote:

quote:

Merhabalar herkese

teşekkür ederim maltepedeymiş servis metroya çok yakın. metroyla gidip götürücem pazartesi günü.

htc cihazları maltepedeki serviste değil ataşehirdeki serviste bakılıyor haberiniz olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: adagio16

quote:

quote:

quote:

Merhabalar herkese

htc cihazları maltepedeki serviste değil ataşehirdeki serviste bakılıyor haberiniz olsun ;)

Alıntıları Göster
    insertcoin kullanıyorum, ayarlarda kilit ekranı değiştirme veya iptal etme menüsü yok o yüzden tlf uyku moduna geçtiği anda sürekli kitlenıyor kilit ekranını kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_furkangs

Arkadaşlar htc one in mavi olanı Türkiye de satışta mı?

Metalic blue değilde vivid blue gelecek yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: ST4R

Az önce kuzenimin s4 ü ve benim htc one ile fotoğraf denemeleri yaptık. Sizce hangisi iyi ben htcmden gayet memnunum :D

öhöm:)

• iso500 olmasına rağmen sonuç gayet başarılı birde simage olarak düzeltirsen sayfa düzeni bozulmamış olur..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swindler

quote:

Beyler uzun sureli kullanilacak custom rom tavsiyesi istiyorum..

Cihaz s-off oldu..cidi degistirip tampared yazisini kaldirip iyi bir rom kurdum mu tamamdir..

Ne tavsiye edersiniz?

Temered yazısını gerek oldugunda değiştirmenin tavsiye ederim . Şehr kurabilirsin ancak romlar surekli guncelleniyor.

Tamparedi elleme mi diyorsun..tamam..

Rom olarak ne diyorsun?

En mutlu edecek arhd dir her zaman. Sürekli guncellemeler geliyor. İki üç haftada bir tekrar yüklemen gerekebilir.

Tamamdir dostum..

Cok teşekkurler..

Alıntıları Göster
    @semih_lee
    Dostum söylediğin şekilde yaptım ve oldu çok saol... Baya uğraşmıştım klavye için ilaç gibi geldi..

@maxim
    Marketten birsürü program yükledim ama bir türlü aktive edememiştim.. Bende xperia s vardı.. Sony'nin telefonlarını pek sevmem ama elime en uygun klavye sony de.. Ordan gelen bir alışkanlık olacak ki klavyede türkçe karakterleri özellikle istiyorum..

• owan kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. New ICS temasını öneririm, selametle.
  • 
Sayfa: önceki 17611762176317641765
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.