Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1703. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.668
Cevap
200
Favori
2.093.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17011702170317041705
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şarj 13 saat gidiyor herşey açık ekran da 3 saat 30 dk açık yeni bitti sabah çekmiştim s4 e göre daha iyi gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatamıyoruz galiba, DOUBLE_DİP kılıfların abeyde satılan 14 dolarlıkları ile Orjinalleri arasındaki tek fark, kutu arkasındaki barkod, ben aldım kullanıyorum, mal aynı fabrikada üretiliyor, orjinalide çin malı, hala orjinal aramanızın mantığı nedir yahu, 14 dolar çokmu, alın ve gidip orjinal denen 100 liralıkla karşılaştırın, sıfır fark göreceksiniz, siz orjiinal bulana kadar alet çizilir, buluncada kazık yersiniz, bırakın inadıda alın şunu benide kasmayın yahu :)
  • By_Rdv kullanıcısına yanıt
    s4 ne ki..
    s4 hikaye...
    5 saatte şarj oluyor 7 saatte şarjı bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

Anlatamıyoruz galiba, DOUBLE_DİP kılıfların abeyde satılan 14 dolarlıkları ile Orjinalleri arasındaki tek fark, kutu arkasındaki barkod, ben aldım kullanıyorum, mal aynı fabrikada üretiliyor, orjinalide çin malı, hala orjinal aramanızın mantığı nedir yahu, 14 dolar çokmu, alın ve gidip orjinal denen 100 liralıkla karşılaştırın, sıfır fark göreceksiniz, siz orjiinal bulana kadar alet çizilir, buluncada kazık yersiniz, bırakın inadıda alın şunu benide kasmayın yahu :)

Iyi hos guzel diyorsunuzda saticida oyle demiyor resmi paylastim az biraz ingiluzcebiz vardir anlarsiniz zaten kime inanalim ku simdi

• Relocked olması garantiyi bozmaz, s-off olmasıda, hTC dev sitesi, resmi sitedir, yazan şu, kilidi açarsanız alete zarar verecek işler yapabilirsiniz, bu olursa garanti dışı kalır, koca kocaaaa yazmışlar, yani root garantiyi bozmaz, istersen custom romla aleti servise yolla buda bozmaz, önemli olan aletin bu işten zarar görmemiş olması, mesela kamera bozuldu ve custom rom yüklü, servis kamerayı garantiden değişir, o kadar, garanti işini doğru öğrenelim arkadaşlar.
  • Relocked olması garantiyi bozmaz, s-off olmasıda, hTC dev sitesi, resmi sitedir, yazan şu, kilidi açarsanız alete zarar verecek işler yapabilirsiniz, bu olursa garanti dışı kalır, koca koca yazmışlar, yani root garantiyi bozmaz, istersen custom romla aleti servise yolla buda bozmaz, önemli olan aletin bu işten zarar görmemiş olması, mesela kamera bozuldu ve custom rom yüklü, servis kamerayı garantiden değişir, o kadar, garanti işini doğru öğrenelim arkadaşlar.
  • Kimse cevap vermeyecek galiba

• Barkodu olmayan ürüne diyemez zaten, ama ben aldım, alanlarada sor, 1 e 1 aynı, çok parada değil, istersen gidip 100 kaada alabilirsin, ama bununla karşılaştırınca pişman olucaksın, karar senin...
  • Apk dosyasi nasil yuklerim arkadaslar?

Mesela swiftkeyi indirmek istiyorum. Pc ye indirdim telefonun android obb klasorune attim, simple unrar ile actim. Simdi yapmam gereken adim nedir?

• quote:

Relocked olması garantiyi bozmaz, s-off olmasıda, hTC dev sitesi, resmi sitedir, yazan şu, kilidi açarsanız alete zarar verecek işler yapabilirsiniz, bu olursa garanti dışı kalır, koca kocaaaa yazmışlar, yani root garantiyi bozmaz, istersen custom romla aleti servise yolla buda bozmaz, önemli olan aletin bu işten zarar görmemiş olması, mesela kamera bozuldu ve custom rom yüklü, servis kamerayı garantiden değişir, o kadar, garanti işini doğru öğrenelim arkadaşlar.

Ben de aksini iddaa etmiyorum zaten arkadaşım. Root ve custom rom garantiyi bozmaz..
  • Cevap lütfen rica ediyorum ustalar sizden

• Lady GarGara kullanıcısına yanıt
    uzantısı apk ise direk telefona at ve file explorer kurup dosyayı bu ve üstüne tıkla, otomatik kurulur.

İndirdiğin dosya zip se, dataları android/data/obb ye at ve zip içindeki apk yı üstte yazdığım gibi kur.
  • Aslında sana yazmamıştım, yeri gelmişken yazayım dedim, bunu bilmeyen çok insan varda.
  • Merhaba arkadaşlar cihazı alali 5 gün oldu rolf yapıp custom rom yuklemelimiyim tavsiyeniz hangi yönden olur orjinal mi kalsın yoksa custom romlardan hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

uzantısı apk ise direk telefona at ve file explorer kurup dosyayı bu ve üstüne tıkla, otomatik kurulur.

İndirdiğin dosya zip se, dataları android/data/obb ye at ve zip içindeki apk yı üstte yazdığım gibi kur.

Çok sagol hocam hallettim.
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Şarj olma süresi htcden kısa ama

• arkadaşlar beats kalitesini veren üzerinde tuşları olan tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mıdır? İleri geri tuşları olması önemli.

http://www.htc.web.tr/urun/898-htc-audio-sens-beats-audio-kumandali-stereo-mikrof.html#.UlCQHBBqPHg

büyük ihtimal orjinal değil ama bunu kullanan var mı?
  • By_Rdv kullanıcısına yanıt
    Yok be dostum..:):)

• Arkadaşlar merhaba. Ben bootloaderımı açmak istiyorum ama hboot versiyonum 1.54. Kernel atıp, custom rom yükleyebilmem için illa s-off yapmam mı gerekli?
  • Swift key inanılmaz iyi bir klavye yiyip harbiden. Acayip memnunum son 2 saattir.

• 
Sayfa: önceki 17011702170317041705
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.