Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1028. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuHaMMet_tr
quote:
Orijinalden alıntı: kimkibuki
quote:
Orijinalden alıntı: MuHaMMet_tr
quote:
Orijinalden alıntı: sercos
quote:
quote:
Arkadaşlar teknosadan HTC m7 one telefonu aldım yarın geliceğini söylediler,
1. telefon geldiğinde nerelerini kontrol etmem lazım,
2. seri numarası ne ile başlamalı,
3. 468 ppi değerli bir telefonda ölü pikseli nasıl görebilirim,
tüm yardımlarını bekliyorum forumu okudukça kafam karıştı ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
yardımcı olabilecek kimse yokmu :(
Ben şu şekilde kontrol ettim,
1-Ek yerlerini kontrol edin, boşluk olmasın. Parmağınızı çerçeve üzerinde ve ekran alt ve üst başlangıç yerlerinde gezdirin mümkünse pürüzsüz geçiş olsun ya da rahatsız etmeyecek kadar küçük.
2- Seri Mayıs ise 35 Haziran'sa 36 ile başlar. 3 yıl diğeri ay.
3- Test menüsüne girin, herşeyi test edebilirsiniz. Aratınca giriş kodunu bulursunuz.
arkadaşın söylediklerine ek olarak
tek bir ölü pikseli tabi ki göremeyiz, kast edilen ölü piksel gruplarıdır.
htc yi aradağımda 1 tane'ye değişim vermiyoruz 2 ve fazlası için değişim sağlanıyor diye cevap veriyo sanki LCD tv almışız.
Yukarda dediğim gibi bilgi seviyeleri çok düşük
1920x1080p 4.7 inc ekran nasıl görecez ölü pikseli yoksa.
ölü piksel testini Google play den indirebilirsin.
ölü piksel gruplar renk atması şeklinde görülecektir
inşallah olmaz o ayrı konu hayırlı olsun.
çaktırmadan google playa girebilirsem indirir denerim :) sağolun teşekkürler
Pardon mağazada deneyeceksiniz yani
O zaman şunu belirteyim ki ölü pikseli ilk gün göremeye bilirsiniz
ben 3'ncü gün fark ettim. tek bir ölü piksel varsa çevresine yayılabilir.
Felaket tellalı gibi oldum. Özür dilerim. Üzgünüm ama öyle.
cihaz geldi kasanın alt ve üst ön kısımlarında açılma vardı 35 serisiydi paketi ben açtım kapalı kutuydu teslim almadım yenisini getirecekler bi kaç gün içerisinde ondada olursa 2-3 ay daha beklerim artık cihaz çok hoşuma gitti yaklaşık 1 saat inceledim videosu özellikle çok iyi iç aydınlatma olan yerlerde kayma oluyor ama dış çekimde çok iyi, inşallah ikinci getirecekleri telefondada aynı sorun olmazda teslim alırım
-
evet sana katılıyorum hep birlıkte dava açalım bence elımızde evraklarla..TELESERVİCE KVK VE HTC TÜRKIYE ye dava açarak bundan sonrakı cihazlar için belkıde hayırlı bir iş yapmız oluruz -
quote:
Orijinalden alıntı: b3k1rr
arkadaşlar bugun vodafone cep şopta inçeledim ve her hangi bir kasa açıklığı falan yok tu aynı seriden açılmamış bir tane siyah olduğunu söyledi kutuyu inceledim kutunun üzerin de HT35 yazıyordu heralde mayıs üretimi alına bilir mi yoksa beyaz mı almalıyım yeni seri gelebilir belki birde ht 35 nerenin üretimi
cevap verecek kimse yokmu yardımcı olabilirmisiniz acaba. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarGs
quote:
Orijinalden alıntı: drsafa61
Teleservisden cihaz bekleyenlere birbirinden güzel haberlerim var.
1-Cihazlarımızın hala siparişi verilmiş değil.
2-Verilememe nedeni cihazları kimin ithal edeceği belli değil.
3-Distbiritör firma ben ithal edemem diyor htc türkiyeyi ve teleservisi işaret ediyor.
4-Htc türkiye benim ithalat birimim olsa zaten distbiritörlerle çalışıp karı paylaşmam diyor.
5-Teleservide htc cihazları gönderse ben nasıl btkya kaydetirecem benim yetkim yok diyor.
6-Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.
İlk yetki karmaşasını çözecekler ve sonrasında cihazlar sipariş edilecek muhtemelen 30 günü aşacak bu günden itibaren herkes hazırlıklı olsun.Kesin net bilgidir. Disbiritör firma ithalat ihracat şube müdürü teleservis danışma müdürü ve htc türkiye yetkili biri(yetkisi ne bilmiyom)
İYİ AKŞAMLAR
bu bilgileri sen nerden biliyorsun veya neye dauanarak söylüyorsun ? İNSANLARA YANLIŞ BİLGİ VERME İSTERSEN
burda daha önceden değişimden gelmiş ve alıp kullananlar var söyledıgın gibi birşey olsa kımse cihaz almazdı doa değişimden
cihazlarını alanlar kvkdan aldı.ki kvk kendi distbiritörü yani ithalat ihracat şirketi.teleservise giden cihazlar ise ya mobiltel yada brighstar cihazı yani sen bilmeden konuşma bekleyip görecez. ki sormuşsun neye dayanarak söylüyorsun diye sonra bir anda kafana dank edip emin olup yanlış bilgi verme demişsin.konuya hakim değilken yorum üzerine konuşma istersen.
-
Çok güzel, sabretmekte yarar.
Aceleye gerek yokmuş bunu anladım.
Keşke ben de senin gibi yapsaydım. -
quote:
Orijinalden alıntı: AirBus A350
Servis Problemlerini En Başından Beridir Takip Ediyorum, Ve Sürekli Taiwan ve İngiltereyle İletişim Halindeyim Sorunları Gerek Mail Gerekse Telefonla
Bildirmeye Çalıştım Zaman Buldukça, Bugün De Yine Taiwan Yetkilileriyle Görüştüm Bundan Sonraki Süreçlerde Herhangi Bir Sorun Yaşatmamaya
Çalışacaklarını ve ürünlerin Gecikmesinin Sebebini de Kalite Kontrol Testlerinin Daha Fazla Detaylandırıldığından Bahsetti, Yani Bundan Sonraki Süreçler Çok
Daha Hızlı Olucaktır.@drsafa61
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsafa61 -- 21 Haziran 2013; 0:16:24 > -
Telefonumda ölü piksel yok az bi kasa açıklığı var onuda dert etmiyorum fakat kamera çalışırken çıt çıt sesi geliyor yukariyada yazdım fakat kimse cevaplaması acaba ses kameraya özel mi donanimsal mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Pardon da siz neyi ima etmeye çalışıyorsunuz ? siz kısıtlı bilgiye sahipsiniz diye elinizden fazla birşey gelmiyor diye
başkalarınında aynı şekilde mi olduğunu düşünüyorsunuz? yazdıklarınız Çok Yanlış Beni Bu Şekilde İthan Edemezsiniz,
benim de ürünüm teleservis te ve yakinen takip ediyorum ayrıca Tayvandaki yetkililerin burdaki olup biten herşeyden
haberleri var, mesai biter bitmez rapor gider Htc'ye, Ayrıca Konumum İtibari ile istediğim Yetkili Kişilere de Ulaşabiliyorum Ve
Ayrıca Tekrar Söylüyorum Ürünlerin Türkiye Girişi Yapıldı Stoklar Dahilin de Salı Günü Kişilere Verilmeye Başlanıcak,
O ithamlarla Dolu Mesajınızı da Derhal Düzeltiniz Lütfen!!! -
arkadaslar telefon suanda sarjda ve 44 dereceyi gösteriyor suanda burda hava sicakligi 33 derece ondan kaynaklaniyor olabilir mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serdarGs
quote:
Teleservisden cihaz bekleyenlere birbirinden güzel haberlerim var.
1-Cihazlarımızın hala siparişi verilmiş değil.
2-Verilememe nedeni cihazları kimin ithal edeceği belli değil.
3-Distbiritör firma ben ithal edemem diyor htc türkiyeyi ve teleservisi işaret ediyor.
4-Htc türkiye benim ithalat birimim olsa zaten distbiritörlerle çalışıp karı paylaşmam diyor.
5-Teleservide htc cihazları gönderse ben nasıl btkya kaydetirecem benim yetkim yok diyor.
6-Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.
İlk yetki karmaşasını çözecekler ve sonrasında cihazlar sipariş edilecek muhtemelen 30 günü aşacak bu günden itibaren herkes hazırlıklı olsun.Kesin net bilgidir. Disbiritör firma ithalat ihracat şube müdürü teleservis danışma müdürü ve htc türkiye yetkili biri(yetkisi ne bilmiyom)
İYİ AKŞAMLAR
bu bilgileri sen nerden biliyorsun veya neye dauanarak söylüyorsun ? İNSANLARA YANLIŞ BİLGİ VERME İSTERSEN
burda daha önceden değişimden gelmiş ve alıp kullananlar var söyledıgın gibi birşey olsa kımse cihaz almazdı doa değişimden
cihazlarını alanlar kvkdan aldı.ki kvk kendi distbiritörü yani ithalat ihracat şirketi.teleservise giden cihazlar ise ya mobiltel yada brighstar cihazı yani sen bilmeden konuşma bekleyip görecez. ki sormuşsun neye dayanarak söylüyorsun diye sonra bir anda kafana dank edip emin olup yanlış bilgi verme demişsin.konuya hakim değilken yorum üzerine konuşma istersen.
konuya siteden takip ettıgım kadarı ile hakımım..
senın bu bilgilerı bilmen senın bu şirketlerde bırınde ve o şirketlerde çalışan biri olmanı işaret eder
-
BlinkFeed hakkında bir sorum olacak acaba hürriyet-milliyet gibi haber kanallarını kapsıyor mu?? çünkü tanıtım videolarında hep İngilizce ağırlıkli sitelerin haberleri var..o zaman beni hiç cezbedecek bir yanı kalmaz..
cevabınızı merakla bekliyorum teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: palio78
quote:
Orijinalden alıntı: burakburak1987
quote:
Orijinalden alıntı: çArşı-Arda
hala gelmedi telefonum
inş en kısa zamanda gelir benim 19 gün oldu kargoya verilmiş bugün yarın gelir darısı başına....
siz hangi siteden aldınız acaba hocam
ben türkcell bayiden aldım 3 mayısta... -
tamam sağol -
quote:
quote:
arkadaşlar bugun vodafone cep şopta inçeledim ve her hangi bir kasa açıklığı falan yok tu aynı seriden açılmamış bir tane siyah olduğunu söyledi kutuyu inceledim kutunun üzerin de HT35 yazıyordu heralde mayıs üretimi alına bilir mi yoksa beyaz mı almalıyım yeni seri gelebilir belki birde ht 35 nerenin üretimi
cevap verecek kimse yokmu yardımcı olabilirmisiniz acaba.
Ht35 lerde sorunla karşılasani duymadım ben siyah aldım ki ağır duruyor grisi biraz oyuncak gibi:) bence al cihazı bende ht35 aldım hiç bir sorunu yok bazı arkadaşlarda ısınma sorunu duydum ama bende çok şükür isinmada yok real racing oynuyorum 30 dakkanin sonunda ilimsi hafif bir ısınma oluyo rahatsız edicek boyutta degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Orijinalden alıntı: onat
Arkadaşlar,
Telefonun kasa açıklık veya ölü piksel yüzünden yetkili servise iade için bir süre söz konusu mudur?
Kısaca 40 günlük bir cihazda böyle bir hatayı(geç tespit diyelim)görürsek ne yapılacak.
Geç tespit ettiysen şansına küseceksin.
Değişim ve para iadesi ancak 30 günde çıkartılıyor.
30 günü geçmişse, ancak tamiri mümkün olmayan durumlarda değişim yapılabilir, para iadesi hakkın ise yok diye biliyorum .
tüketici koruma kanunlarına göre baı durumlarda 30 gün değilde 2 yıllık garanti süresince ayıplı mallarda değişim yapılabiliyor. Araştırıp deneyebilirsin şansını göndermek için. Öte yandan daha htc one ı açıp tamir eden servis mevcut değil bu durumda yine de telefonuna kutulu değişim talebein kabul olacaktır diye düşünüyorum.
-
Ortalama benimde ekran surem 5 6 saat civarında oyun internet mesaj müzik kullanımı bazı arkadaşlar 2 3 saat goremiyorsa nedeni real racing vs tarzı efektif oyunlar oynamasından kaynaklanıyor olabilir bu tarz oyunları pek terciğ etmeyin derim bir araba düşünun 5000 bin motor v8 gaza bastikca yakıt ibresinin asagiya indiğini görürsünüz ya bu tarz oyunlarda buna benzer bataryayi uçurur
Birde bir şey orenmek istiyorum ekran görüntüsünü çekiyorum ama nerede bulamıyorum ve çektiğim resimi buraya telefondan atabiliyormuyuz bu konuda işin içinden çıkamadım açıkçası:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Arkadaşlar,
Telefonun kasa açıklık veya ölü piksel yüzünden yetkili servise iade için bir süre söz konusu mudur?
Kısaca 40 günlük bir cihazda böyle bir hatayı(geç tespit diyelim)görürsek ne yapılacak.
Geç tespit ettiysen şansına küseceksin.
Değişim ve para iadesi ancak 30 günde çıkartılıyor.
30 günü geçmişse, ancak tamiri mümkün olmayan durumlarda değişim yapılabilir, para iadesi hakkın ise yok diye biliyorum .
Yanıt için teşekkürler
Para iadesi istemiyorum zaten. Peki kasa açıklığı tamir edilebilir bir durum mudur?
İşin özetine gelirsek şimdi telefonu aldığım yerden geliyorum. Kendisi kesinlikle açıklık olmadığını söylüyor. Yarın birlikte İzmir tele servise gidip gösterelim, ürüne o kadar güveniyorum dedi. Bir nebze rahatlasam bile servisin bu konuda hemen hükme varacağını sanmıyorum.
Edit: Bu cihazı izmir içinde gösterip net bilgilenebileceğim bir bayi, servis vs öneri rica ediyorum.
valla ben cihazın 26. gününde çankayadaki teleservice e teslim ettim 1 günde kargoya verildi cihazı nereye gönderdler bilmiyorum :D ertesi gün doa değişim çıktı bekliyorum, arkadaşların dedikleri doğru ise ki inşallah öyledir haftaya p.tesi dağıtılmaya başlanacakmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: veradrake
BlinkFeed hakkında bir sorum olacak acaba hürriyet-milliyet gibi haber kanallarını kapsıyor mu?? çünkü tanıtım videolarında hep İngilizce ağırlıkli sitelerin haberleri var..o zaman beni hiç cezbedecek bir yanı kalmaz..
cevabınızı merakla bekliyorum teşekkürler
turk siteleride var hocam ntv ntvspor vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X