Şimdi Ara

HTC-One Konuşma da hiç ses gelmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar geçen hafta cuma günü arkadaşa vatandan htc one aldık sabah telefonla normal konuşma yapmış fakat son 1 saattir hiçbir konuşma sürecinde ses olmuyor arıyor açıyorum ama 0 ses ne bir cızırtı ne bir kesik gelen ses hiç bir şey yok.

Sormak istediğim ;

1 - Bu şekilde ses gelmemesi gibi genel bir sorunumu var ?

2 - Öncelikle arkadaşım geçen gün telefonu düşürmüş ve köşesinde 2 tane nokta şeklinde girinti oluşmuş çok dikkattli bakılmadıkça farkedilmiyor bu durumda farkedilirse iade şansı kalmıyor değilmi kesinlikle ve ,

3 - farzedelim farkedilmedi böyle sorunu var dediğimizde direk iade mi alırlar yoksa ilk önce servise gönderip oradan iade çıkmasını mı beklememiz gerekir ?

bilgisi, fikri, önerisi olan arkadaşların yorumlarını eksik etmemelerini rica ediyorum bu cumaya kadar götürmemiz şart çünkü, şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

• Ayni sorunu yasiyorum. Bi senedir kullandigim telefondan son iki saatttir ses alamiyorum
  • Aynı sorun benim de başıma geldi 1 yıl sonra telefon görüşmelerinde sıkıntı yaşamaya başladım ne ses gidiyor ne ses geliyordu, ilk arandığında çalıyor veya meşgul sesleri bile gelmiyordu. Hard reset atınca sorun çözüldü ama hard reset sonrası güncellemelere baktım ve bir adet güncelleştirme gelmişti arama kalitesi ile alakalı olduğu yazıyordu. Tavsiyem önce o güncelleştirme gelmiş mi bir bakın gelmişse yükleyip sorunun geçip geçmediğini gözlemleyin. En kötü ihtimalle hard reset ile halloluyor sorun.
  • iki gün önce benim de başıma geldi ama işin ilginci viperone custom rom'da oldu. Bir kez resetledim işe yaramadı, ikinci kes hard reset yapınca düzeldi. Sorun yazılımsal endişe etmeyin.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşa ilettim güncellemeler varsa yükler sorun düzelmezse hard reset atar artık sanırım genel olarak htc nin bir güncelleme konusu bu
  • aynısı dün benim de başıma geldi,dün son güncellemeyi yaptıktan sonra sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

aynısı dün benim de başıma geldi,dün son güncellemeyi yaptıktan sonra sorun düzeldi.

benim arkadaşında dün akşam gibi olmuş öğlen falan konuşabiliyormuş akşam aradığında ses yok sanırım bu güncelleştirme geldi o yüzden sorun doğdu ve güncelleştirmeyle çözülüyor akşam döndümü kuldan yapar süreci ve sonucu da yazarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözüm yolunu da görmüş olurlar çabucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemeyi nasıl yapıyoruz? Son birkaç saattir bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.

Not: Revolution Rom kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 10 Aralık 2014; 22:25:27 >
  • Arkadaşlar selamlar,

Ben de HTC One M7 ile gün içinde aynı hatayı aldım. Yabancı forumlardaki bi yöntemi paylaşayım sizinle. Ben uyguladım sorun çözüldü.

XDA Forum Linki

(Sayfa açılmasında biraz sıkıntı var sanırım şu aralar...)

Üstteki linkte şu şekilde bir ifade var.

quote:

-----------------------------------------
    * Google Play Services
    * Google Services Framework

click on them, and select "Clear data" and "Clear cache"

Ayarlar --- Uygulamalar içinde en sağda Tümü kısmı var.

Buradaki

Google Hizmetleri Çerçevesi
    Google Play Hizmetleri

bileşenlerini bulup içinde cache ve data ne varsa boşaltıyoruz.

Sonra telefonu yeniden başlatıyoruz.

İnşallah yardımcı olur.

İyi forumlar...

• Tekrar merhabalar aradaş dün eve geldikten sonra sanırım en son gelmiş olan konuşma ile ilgili güncelleştirmeyi yüklemiş ve sorun çözülmüş bilginize sorun yeni güncelleştirmenin yüklenmesiyle çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykolemma

Arkadaşlar selamlar,

Ben de HTC One M7 ile gün içinde aynı hatayı aldım. Yabancı forumlardaki bi yöntemi paylaşayım sizinle. Ben uyguladım sorun çözüldü.

XDA Forum Linki

(Sayfa açılmasında biraz sıkıntı var sanırım şu aralar...)

Üstteki linkte şu şekilde bir ifade var.

quote:

* Google Play Services
    * Google Services Framework

click on them, and select "Clear data" and "Clear cache"

Ayarlar --- Uygulamalar içinde en sağda Tümü kısmı var.

Buradaki

Google Hizmetleri Çerçevesi
    Google Play Hizmetleri

bileşenlerini bulup içinde cache ve data ne varsa boşaltıyoruz.

Sonra telefonu yeniden başlatıyoruz.

İnşallah yardımcı olur.

İyi forumlar...

Bu oglenden beri bu sorunu yasiyordum ben de, telefonum rootlu ve insertcoin rom u yuklu. Bunlari yapinca duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.